|
![]() |
|
Uważacie że monitoring GPS warto zainstalować w samochodzie? Ktoś z Was ma i może powiedzieć jak to działa.
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Kogo chcesz śledzić, żonę czy dziecko?
|
|
|
![]() |
|
dodatkowy bajer mam warto, zawsze dodatkowe zabezpieczenie jakby auto zaje%%%%%li
|
|
|
![]() |
|
sygnał z takiego bajera łatwo zakłócić więc to rzeczywiście jest bajer i zabezpieczenie słabe. Są miejsca gdzie sygnał z GPS jest niewykrywalny i tam często są dziuple.
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
To bajer. Mam to w standardzie. Aplikacja pokazuje gdzie jest auto. Czy to zabezpiecza przed kradzieżą? Wątpię. Akurat ten mój samochód należy do najpopularniejszych wśród złodziei.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
U mnie w pracy mamy truckonline Monitoring GPS. Fajna sprawa szef widzi gdzie przedstawiciele handlowi jeżdżą w trakcie pracy - oczywiście. Czy załatwiają swoje prywatne rzeczy czy jednak są u klienta. Od razu widać jak spala auto, jak szybko jeżdżą. Dzięki temu monitoringowi udało się odzyskać auto ponieważ jeden samochód naszej firmy skradziono. Ale złodzieje nie wiedzieli że mamy taki monitoring
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT U mnie w pracy mamy truckonline Monitoring GPS. Fajna sprawa szef widzi gdzie przedstawiciele handlowi jeżdżą w trakcie pracy - oczywiście. Czy załatwiają swoje prywatne rzeczy czy jednak są u klienta. Od razu widać jak spala auto, jak szybko jeżdżą. Dzięki temu monitoringowi udało się odzyskać auto ponieważ jeden samochód naszej firmy skradziono. Ale złodzieje nie wiedzieli że mamy taki monitoring ![]() To amatorzy bo każdy złodziej wie że firmowe auto ma gps i pierwsze co robią to szukają nadajnika albo włączają system zagłuszający. |
|