|
|
|
Uważacie że monitoring GPS warto zainstalować w samochodzie? Ktoś z Was ma i może powiedzieć jak to działa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kogo chcesz śledzić, żonę czy dziecko?
|
|
|
|
|
dodatkowy bajer mam warto, zawsze dodatkowe zabezpieczenie jakby auto zaje%%%%%li
|
|
|
|
|
sygnał z takiego bajera łatwo zakłócić więc to rzeczywiście jest bajer i zabezpieczenie słabe. Są miejsca gdzie sygnał z GPS jest niewykrywalny i tam często są dziuple.
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
To bajer. Mam to w standardzie. Aplikacja pokazuje gdzie jest auto. Czy to zabezpiecza przed kradzieżą? Wątpię. Akurat ten mój samochód należy do najpopularniejszych wśród złodziei.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
U mnie w pracy mamy truckonline Monitoring GPS. Fajna sprawa szef widzi gdzie przedstawiciele handlowi jeżdżą w trakcie pracy - oczywiście. Czy załatwiają swoje prywatne rzeczy czy jednak są u klienta. Od razu widać jak spala auto, jak szybko jeżdżą. Dzięki temu monitoringowi udało się odzyskać auto ponieważ jeden samochód naszej firmy skradziono. Ale złodzieje nie wiedzieli że mamy taki monitoring
|
|
|
|
|
CYTAT U mnie w pracy mamy truckonline Monitoring GPS. Fajna sprawa szef widzi gdzie przedstawiciele handlowi jeżdżą w trakcie pracy - oczywiście. Czy załatwiają swoje prywatne rzeczy czy jednak są u klienta. Od razu widać jak spala auto, jak szybko jeżdżą. Dzięki temu monitoringowi udało się odzyskać auto ponieważ jeden samochód naszej firmy skradziono. Ale złodzieje nie wiedzieli że mamy taki monitoring To amatorzy bo każdy złodziej wie że firmowe auto ma gps i pierwsze co robią to szukają nadajnika albo włączają system zagłuszający. |
|