|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wredni dziennikarze zabrali się za dietę poślinek i p-osłów.
Tym razem nie o "gaże" chodziło,a żarcie. Chodzi o TONY paszy i picia. Na liście przetargowej były m.in.polędwiczki wołowe,ozorki,kaczki,halibuty,oryginalny parmezan.jajka itd. Co do robienia sobie z nas jaj, jajecznica z 3, jest serwowana za 4 zł. Nie wiem czy są tam słynne ośmiorniczki. Co do mirabelek czy szczawiu,to będzie pewnie przetarg dopiero latem. Chętnie,zamówię u nich całoroczny catering z wódką na przystawkę. Wybrańcy muszą się dobrze odżywiać. A może tak,do diety poselskiej,wprowadzić dietę jako mają pacjenci w szpitalach. Menu rządowej klinice,do "fit"nie należy.Raczej nie"komponują"jej,dietetycy z powiatowego szpitala dla drugiego sortu. Koszt 1,4 mln.zyli za sejmowy towar.Wybrańcy płacą tylko za obsługę,stąd niskie ceny. Przetarg nie dotyczył alkoholi. Szaleją jak dziki w kartoflisku. Na marginesie,co do programów info,rzygać mi się. Bez przerwy o Benedykcie,niejakim Pele którzy zmarli,transferze jakiegoś Ronaldo,o spadającej inflacji Mateósza... Jestem agnostykiem,sprawy wiary,nie dla mnie.Skorumpowaną piłką się nie interesuję. Lecz inflacja,jest jak moja żona która mówi-Nie opuszczę cię aż do śmierci. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
1,88 MLD złotych dostanie jakiś piłkarzyk Cristiano Ronaldo, za dwa lata gry u Saudyjczyków pewnie w 5-cio ligowym klubie.
Za 1,15 MLD zyli,niejaki Daniel Obajtek,sprzedał Saudyjczykom, "na zawsze"30 proc.akcji paliwowego Lotosu .Zysk Lotosu NETTO i to TYLKO za drugi kwartał 2022 roku to...3,6 MLD zł: Qrva mać-gdzie tu sens,gdzie logika!? JEDEN OBAJTEK WART JEST 36 SASINÓW. Ten filmik dla tych którzy wcześniej byli w toalecie... Kociorz i Mateósz jakich nie znacie. https://demot(...)-gwiazdy SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Gdyby paliwo mocno zdrożało to opozycja piała by z zachwytu. Nie zadowolisz opozycyjnej tępej dzidy
Im gorzej tym lepiej Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Gdyby paliwo mocno zdrożało to opozycja piała by z zachwytu. Nie zadowolisz opozycyjnej tępej dzidy Im gorzej tym lepiej Twój pracodawca nie ucierpiał - nie jest płatnikiem VAT. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Gdyby paliwo mocno zdrożało to opozycja piała by z zachwytu. Nie zadowolisz opozycyjnej tępej dzidy Im gorzej tym lepiej to ile za taki wpis? Warto robić z siebie debila? Wyborcy ocenią czy nie było manipulacji przy cenie paliwa. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Podwyżka cen paliwa, wyborcy POKO lubiom to Hucuły tez?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@Madras
W sumie, ta"roślina" w prawym rogu ekranu, przypomina mi warzywo. Połączenie kartofla z burakiem pastewnym. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Podwyżka cen paliwa, wyborcy POKO lubiom to Hucuły tez? Janusz Kowalski wręcz uwielbia to Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT
To jaka wg pisu jest ta inflacja ? |
|
|
|
|
Inflacja niższa o 0,5 procent.
Normalnie padam na kolana przez Mateószem. Podobno kryzys spowodowała pandemia,którą ogłoszono 23 miesiące temu i wojna kacapów. Pytanie-Proszę, aby ktoś podał ile wynosi faktycznie inflacja, nie miesiąc do miesiąca,nie rok do roku,a łącznie z dwóch lat wstecz. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Mając węża w kastowej kiszeni takiego jak Balcerek, praworządność take jak Mecenasa Konia, geniusz Leszczyny i gada hodowanego na własnej piersi takiego jak Donek, co może nas spotkać
|
|
|
|
Kowalski, zamiast pierdolić trzy po trzy odpowiedź na pytanie, podpowiem trochę, pgg chwali się rekordowym zyskiem, cena węgla poszła 100% w górę...wykaż się choć raz
|
|
|
|
|
Nie pamiętasz co działo się z pietruszką, cukrem i węglem?
Tylko prawda całą dobę Dziadku PS. Nie mogę,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Znowu zaczynasz lamusie z tym demotami ktore widział juz każdy pare lat temu? |
|
|
|
|
Tak myślałem...
|
|
|
|
|
CYTAT Nie pamiętasz co działo się z pietruszką, cukrem i węglem? Tylko prawda całą dobę Dziadku PS. Nie mogę,,, Tak myślałem... |
|
|
|
|
Ty tez uważaj, Mecenas Kon z kastą galopem zajedzie.
|
|
|
|
W waszej ideologii nie ma liczb, jest tylko wiara
|
|
|
|
|
Kochani, najbardziej wierzący to są naukowcy. Niczego do końca nie wiedzą ale niezachwianie wierzą w granty i wszystkiego dowiodą dla nich.
Sonda co to ostatnio zaparkowała w cieniu Księżyca miała nam pokazać początek Wszechświata. Przyznam się ze sama byłam pobudzona nie mniej od czasu odpalenia LHC który niczego nowego nie odkrył z wyjątkiem potwierdzenia istnienia Bozona Higgsa. A wyszło jak zawsze, parę ostrzejszych fotek galaktyk co już widzieliśmy, do następnego grantu To było trochę drogo ale za to teraz naukowcy opowiadają nam ze Boga nie wykryli. Gagarin tez na orbicie nie widział,,, Za takie pieniądze trzeba im wierzyć bo inaczej to głupio im przyznawać następne pieniądze wiec materialiści kuglują o Bogu ile wlezie bo im się materia nie dodaje Jest stagnacja w naukach empirycznych, które postanowiły zajmować się z nudów filozofią. Teoretycy to już dawno odlecieli na Marsa. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
W ilu tematach dzisiaj zwalisz jeszcze pisowskiego kloca?
Na proste pytania nie ogarniesz juz odpowiedzi beż konsultacji ze sztabem? 22:36 juz zamknięte portale z gotowcami? |
|