Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Hehehe.
Jak tam pisowscy zdrajcy. Mordy pełne uśmieszków, że Wasz premier przehandlował Polskę w Brukseli? PISOWSKI PREMIER, nie Tusk i opozycja. Nie jest mi Was szkoda pisowska hołoto i gangreno. Jesteście głupi i głosujecie na gangrenę pisowską, to teraz zgrzytajcie zębami. Każdego pisowskiego polityka, członka partii i wyborcę powinno się dla dobra Polski deportować za granicę, najlepiej do Rosji - tam Wasz ukochany sojusznik. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
"Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
Heheszki Hamurabe
Paczta na gawnojady z wypuszczonymi jęzorami jak przybieżeli do stajenki gotowi do lotu dziękczynnego do Brukseli,,, Ooo takiego będziemy leżeć przed Tankistami i Raszystami pod butem nadzwyczajnej Kasty Profesor Na Prawilnej Ścieżce: Wolę marionetkowy rząd zainstalowany przez Niemców https://www.tvp.info/58130399/spor-w-sieci-profesor-uw-wole-rzad-zainstalowany-przez-niemcow Zasłużony utrwalacz kasty oswobodzicieli Tymczasem,,, Drugi fault-start wyborczy, pierwszym było wspólne głosowanie tych antysystemowych "wolnościowców" na Trzaskajacego-Rabieja z KAPO . Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Niedługo takie ogłoszenia zobaczymy na klatkach schodowych w naszych blokach?
|
|
|
|
|
Od 23 Grudnia do Sylwestra w akademiku. Wykłady, ćwiczenia czy laboratorium? Raczej nie sesja,,, a może do domu.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
A może "zostań w domu" i godzina policyjna a może Sylwester w Zakopanem? Jak wiatr zawieje...
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
@art: a co jeśli ktoś nie ma domu?? nie ma gdzie wrócić?? może jako student ma sobie wykupić pakiet świąteczno-sylwestrowy w arłamowie np... jeszcze uśmieszek trzeba było dodać.
Proponuje wam od razu rozpalić stosy dla tych co myślą inaczej niż wy... |
|
|
|
|
Mój znajomy,kiedyś syn sąsiadów"studiuje".
Ma pokój w akademiku,płaci czy płacił 650-700 stów miesięcznie. "Wieczny student",bo nie ma zamiaru ,czyli chęci,aby to zmienić. Niedługo będzie studentem"uniwersytetu trzeciego wieku". Pokój jedynka,a pół damskiej populacji,przewinęło się przez jego łóżko... Normalnie na priv taka chata ok. ~2000 zyli, plus opłaty.Ma jeszcze zniżki np.na przejazdy miejskie. Zapitala w jakiejś hurtowni. Taki z niego student,jak ze mnie ambasador. Miało to być trzy i pół roku,wyszło chyba ponad 5-6 lat. Nie wyjebali go jeszcze,bo zmienia kierunki"studiów". Oprócz picia i panienek,coś tam kierunkowo zaliczył.Szacun! Student-najsprytniejszy podgatunek homo sapiens!!! CYTAT Niedługo takie ogłoszenia zobaczymy na klatkach schodowych w naszych blokach?
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
@jusek: czyli opinia o wszystkich studentach wydana, można przejść do następnego tematu.
|
|
|
|
|
CYTAT @art: a co jeśli ktoś nie ma domu?? nie ma gdzie wrócić?? może jako student ma sobie wykupić pakiet świąteczno-sylwestrowy w arłamowie np... jeszcze uśmieszek trzeba było dodać. Skąd na studia się wyprowadził, pewnie wolnościowy kloszard Oczy Ci hejtem zarosły i zatracasz logiczne rozumowanie. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT @jusek: czyli opinia o wszystkich studentach wydana, można przejść do następnego tematu. @zło Stara zasada studenta na sesję,czyli "trzy Z"- zakuj,zalicz,zapomnij... Tylko tego"Z",nie myl z kacapami. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Mamusiu jakoś poprawię tę jedynkę z matmy |
|
|
|
|
CYTAT że Wasz premier przehandlował Polskę w Brukseli? PISOWSKI PREMIER sugerujesz, że się putina wystraszyli?? a no tak, ... zdrajców i tak nikt szanował nie będzie, a tym pięknym kraju ich strasznie dużo... |
|
|
|
|
CYTAT Skąd na studia się wyprowadził, pewnie wolnościowy kloszard umiech Oczy Ci hejtem zarosły i zatracasz logiczne rozumowanie. ty weź nie pij więcej... znaczy, pij se ile chcesz, ale wytrzeźwiej i dopiero pisz posty, bo coraz więcej bełkotu w nich... |
|
|
|
|
To jakie to są święta gdy nie ma Świąt Bożego Narodzenia przy ubranej choince ?
|
|
|
|
CYTAT To jakie to są święta gdy nie ma Świąt Bożego Narodzenia przy ubranej choince ? Przy ubranej choince ,takie sobie. Ale...Przy rozebranej kobiecie... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
jusek !!!!
|
|
|
|
CYTAT jusek !!!! @art2deco Normalny jestem w "tych sprawach". Kobieta nie musi być rozebrana. Marylin Monroe na noc "ubierała się "tylko" lub "aż", w kosmetyki Chanel 5. Wiem jednak, jak sprawić, aby tak się jednak stało,nawet bez kosmetyków. A potem... Kobiety nie są głupie i tak wiedzą co do czego, co i jak... Ale to nie jest temat dla debili,pedałów,eunuchów ect.,tak więc przejdziemy do innej dyskusji. PS.Rozbieranie-ubieranie tzw."choinki", to może być gra wstępna... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT jusek !!!! @art2deco Normalny jestem w "tych sprawach". Kobieta nie musi być rozebrana. Marylin Monroe na noc "ubierała się "tylko" lub "aż", w kosmetyki Chanel 5. Wiem jednak, jak sprawić, aby tak się jednak stało,nawet bez kosmetyków. A potem... Kobiety nie są głupie i tak wiedzą co do czego, co i jak... Ale to nie jest temat dla debili,pedałów,eunuchów ect.,tak więc przejdziemy do innej dyskusji. PS.Rozbieranie-ubieranie tzw."choinki", to może być gra wstępna... Wyciagnij siura z ryja i kiszki stolcowej zanim zaczniesz pisać. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja mu ufam i jestem spokojny a wy?? |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Ja mu ufam i jestem spokojny a wy?? Tak, też mu ufam, uspokoił mnie Chciałbym zobaczyć minę miriam. Pamiętam jak tu się rozpisywał o qrestwie rudego złodzieja gdy po wyborach powiedział, że teraz paliwo może być po 7 zł. Pewnie czeka na przekaz. Nie może nic złego na PIS napisać. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Pewnie szyje tęczowe opaski po Prezes zarządził, że pisiory mają teraz takie nosić, żeby jakoś tę kasę z KPO dostać
|
|
|
|
|
CYTAT Pewnie szyje tęczowe opaski po Prezes zarządził, że pisiory mają teraz takie nosić, żeby jakoś tę kasę z KPO dostać Oho chyba wymęczyłeś wystarczająco freda, że przestałeś mamrotać o ruchaniu czyichś rodzicielek. Zwyrolu |
|
|
|
|
CYTAT Pewnie szyje tęczowe opaski po Prezes zarządził, że pisiory mają teraz takie nosić, żeby jakoś tę kasę z KPO dostać Jesteś prorokiem, w postępowym EU lubią sprawdzone metody. Kto nie nosi ten wróg @herbatko. Widzisz jaki zamordyzm jest nieskomplikowany i jak mało potrzeba do poprawnej narracji. Miekiszony już klęczą.
Nie implantujmy problemów liberalnej demokracji z Zachodu do nas. To są ich problemy. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|