|
|
|
CYTAT Możesz to jakoś jaśniej opisać? Jak to niższa stawka VAT obniża wpływy do budżetu UE? naprawdę... ?? tu nawet psychiatra już nie pomoże... a nie czekaj, pomógłby chirurg jakby na czas wykastrował coby głupota nie mogła się mnożyć... @jusek: muszę cię zasmucić, ale pozwolenie na broń nie ma nic wspólnego z inteligencją, za to jak masz tyle inteligencji co się chwalisz, to na pewno wiesz, że posiadasz pewne cechy, bez których tego pozwolenia byś nie dostał. (a jak jesteś zbyt mało... to, nie, absolutnie, tym razem nie próbuję cię obrazić, wręcz przeciwnie, jako straszny furiat mogę ci tych cech tylko pozazdrościć) @art: czemu udajesz idealistkę, jak ty zwykłą członkininią partyjną jesteś?? (swoją drogą jak brzmi żeńska forma słowa "penis") tak, 2 tygodnie płakałem... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie przesadzaj z ideałami, ja to nazywam wysokimi zasadami. Kiedyś gdy odejdę, może jakiś przechodzień napisze ze nie miałam się czego wstydzić. To wystarczy.
Ilu tu jest tak=ich Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD |
|
|
|
|
@art: ale toż to zaraza jak kleszcze i pluskwy, a ty... jak ta samotna biedroneczka... tylko bez podtekstów proszę
|
|
|
|
|
CYTAT [quote] @jusek: muszę cię zasmucić, ale pozwolenie na broń nie ma nic wspólnego z inteligencją, za to jak masz tyle inteligencji co się chwalisz, to na pewno wiesz, że posiadasz pewne cechy, bez których tego pozwolenia byś nie dostał. (a jak jesteś zbyt mało... to, nie, absolutnie, tym razem nie próbuję cię obrazić, wręcz przeciwnie, jako straszny furiat mogę ci tych cech tylko pozazdrościć) @zło Uwierz,nie jest tak łatwo uzyskać pozwolenie na broń. Nie dają na tzw."piękne oczy",chociaż moje podobają się kobietom,jak i "cała reszta"... Pozwolenie np.jako ochroniarz czy myśliwy to jedno,a na posiadanie własnej broni,to wyższa półka. Nie wystarczy móc kupować w Media Markt,gdzie jest to sklep "nie dla idiotów",a sklep z bronią-inna bajka. To nie Texas,abym z "klamką"mógł wchodzić do kościoła,sklepu.burdelu... Teoretycznie mogę,w praktyce,nie ma takiej opcji. Pozwolenie na broń myśliwską,nie oznacza że zabijam zwierzęta. Zgadnij z dokładnością do 1 sztuki,ile razy to zrobiłem? Nie obraziłeś mnie. Nawet jako"straszny furiat" jesteś z mojej strony bezpieczny,a dla mnie niegrozny. PS.Miałeś możliwość strzelania w ramach rządowego projektu szkolenia i sobie postrzelać.Ja skorzystałem.Obsługi broni nie zapomina się, tak jak jazdy na rowerze i seksu.Trening... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Uwierz,nie jest tak łatwo uzyskać pozwolenie na broń.zdegustowany Nie dają na tzw."piękne oczy",chociaż moje podobają się kobietom,jak i "cała reszta".. uwierz, nie jesteś jedyny zorientowany... ja bym wolał teksas, debile by się powystrzelały i normalni by mieli spokój PS: oczywiście, że strzelasz tylko do dzików... hahahaha |
|
|
|
|
CYTAT [quote] @art: (swoją drogą jak brzmi żeńska forma słowa "penis") tak, 2 tygodnie płakałem... Pomogę,co do słowa "penis"(czytaj-farfocel),co ono znaczy personalnie. Sprawdzam!? 1-Jarek? 2-Macior? 3-Matełósz? 4-Padre Tadeo? Nie wiem czy trafiłem o kogo chodzi,ale nie becz z tego powodu. Chłopaki nie płaczą. PS.@zło Nie zastrzeliłem nawet "kaczki". Po co to robić? Do puszek i...buraków jako celu,tak. Zapomniałbym-i do dyni też. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
@Jusek: nie znasz tego mema z myśliwymi i dzikami??
na pewno jak strzelałeś do dyni, to byłeś przekonany, że to dzik |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT @Jusek: nie znasz tego mema z myśliwymi i dzikami?? na pewno jak strzelałeś do dyni, to byłeś przekonany, że to dzik Do osła też nie strzelałem, ale jeśli już miałbym, to wiem do "którego". Na "bogato".Iskanderem. Jadłeś dzisiaj sianko czy owies? PS.Gdybyś miał kiedyś broń w rekach,po tym jak instruktor wytłumaczy ci zasady jej obsługi(nie wierz mu),przeładuj,zajrzyj do lufy-to taka dziurka i naciśnij tyci"dzyndzelek" ... Będzie Bum! SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Tak chcą ratować dupę Nadbereżnemu za przekazanie danych wyborców!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"To nie podwyżka, tylko waloryzacja"
|
|
|
|
|
Zwykle nie drwię z nazwisk,ale poseł A.Kosztowniak,wyjaśnia skąd te "koszty".
Tak jak np.Rosjanka o imieniu Tania,w burdelu jest bardzo"droga". SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Rosjanki zdrożały jusek?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Rosjanki zdrożały jusek? @art2deco Nie wiem,nigdy nie korzystałem z takiej opcji,nawet w wersji Made in Poland. Za dobry jestem aby płacić za seks,a honor nigdy nie pozwala mi, aby brać za to pieniądze. Są przyjemności które można mieć i... dać za free. Kobiety, które spotykam w życiu, w tych "sprawach",są warte Szacunku. Sprawdz jak to jest z kimś(kobietą, facetem), kto to doceni.Z mojej strony,nie jest to propozycja! Bez skojarzeń,nie chcę Ciebie obrazić! Chyba ,że jesteś wredną zołzą na którą"poleci"tylko tynk z sufitu.To tym bardziej jesteś bez szans. To wartości, których nie da się przeliczyć na pieniądze. Kobiety potrafią to docenić ... Tylko Kobiety,bo dziewczyny mnie nie interesują. PS.Małżeństwo jest rodzajem prostytucji. Dlaczego? Kobieta"daje"facetowi,a ten daje jej pieniądze z wypłaty. Jak mu "nie daje",to on i tak jej płaci jakby...alimenty. Czy tak oceniając,popełniam błąd logiczny? A można przecież na zasadzie"przyjemność za przyjemność". SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Rosjanki zdrożały jusek? Wy PiSiory to gustujecie w małołatkach z Ukrainy w podkarpackich burdelach, więc podziel sie z nami - jakie teraz stawki Wam krzyczą? "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
Moim zdaniem poprawka (o Smoleńsku) zgłoszona przez Antoniego Macierewicza do uchwały uznającej Rosję za państwo sponsorujące terroryzm to był błąd - powiedział w niedzielę doradca prezydenta Andrzej Zybertowicz. W jego ocenie PiS powinno zrezygnować z poprawki.
------- Międzynarodowy zespół biegłych, który powołała Prokuratura Krajowa w 2020 roku, nie znalazł w ciałach ofiar katastrofy w Smoleńsku dowodów na wybuch. Część rodzin ofiar katastrofy chce upublicznienia opinii końcowej ekspertów, wydanej 20 września. Nad tą opinią pracowali specjaliści w zakresie medycyny sądowej ze Szwajcarii, Portugalii, Danii, Francji oraz Polski. Jak podawała w komunikacie prasowym Prokuratura Krajowa, to "światowej sławy eksperci od badania wypadków lotniczych. Mają oni gwarantować rzetelność i profesjonalizm śledztwa". Macierenko ukrywa prawdę żeby wciąż karmić sektę smoleńską |
|
|
|
|
@Hammurabi: czy ty sugerujesz, że nasi prominenci jedynie słusznej partii i ideii, zwolnieni ze służby wojskowej, sprzedali "Wolność i Niezależność Polski" za rzyć jakiejś nieletniej w myśl polskiego prawa, za to z dziewicą nic nie mającą wspólnego ukraińskiej bladzi pracującej w zamtuzie na podkarpackim zadupiu... ??
PS: no to jak to jest z tą żeńską formą penisa i męską waginy?? CYTAT Za dobry jestem aby płacić za seks @jusek: jeszcze powiedz, że masz "JOKER" na rejstracji... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Za dobry jestem aby płacić za seks @jusek: jeszcze powiedz, że masz "JOKER" na rejstracji... @zło Na samochodach mam blachy TGE i RST. Nie jestem eunuchem z problem typu-skoro mój"mały"jest mały,to kupię SUVa,aby leczyć kompleksy. Podobno gdy im"ten-ten tam-tam"jest mniejszy,to właściciel tego"interesu",kupuje większy samochód. Można jezdzić maluchem i mieć"pytona"i TIR-em,a mieć... Liczy się chłopie(o czym możesz nie wiedzieć),to technika jazdy, czas i kierowca. Jak często tankujesz..."Viagrę"? W twoim przypadku,co do mojej opinii na temat"tego rozmiaru" ,nawet gdybyś jezdził autobusem przegubowym. Nie jezdzij na zaciągniętym"ręcznym"po podobno możesz przegrzać"dzwignię"zmiany biegów. PS.Faceci mnie nie interesują.Nie pędałuję,niezależnie od tego.jakie masz skojarzenia.Jeśli masz takie, które wykraczają poza jazdę rowerem-twój problem. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT @art: czemu udajesz idealistkę, jak ty zwykłą członkininią partyjną jesteś?? (swoją drogą jak brzmi żeńska forma słowa "penis") tak, 2 tygodnie płakałem... Czyżby to było"zło"??? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
@jusek: ten "joker" to z polskiej komedii... tam też był "zbyt młody i przystojny by za to płacić" i tak mi się skojarzyło... swoją drogą, wyjdź trochę z neta i do ludzi, bo za chwilę będziesz miał jakąś paranoję, że każdy cię atakuje...
|
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Hej PiSiorki, jak tam oceniacie decyzję, że Wasz guru Morawiecki przekaże 30 mln kadrze Michniewicza?
Czekam na Wasze komentarze pisowska hołoto i gangreno. CYTAT @Hammurabi: czy ty sugerujesz, że nasi prominenci jedynie słusznej partii i ideii, zwolnieni ze służby wojskowej, sprzedali "Wolność i Niezależność Polski" za rzyć jakiejś nieletniej w myśl polskiego prawa, za to z dziewicą nic nie mającą wspólnego ukraińskiej bladzi pracującej w zamtuzie na podkarpackim zadupiu... ?? Nie. Sprzedali Polskę za ruble od FSB. To prorosyjska banda zdrajców, na czele z Macierewiczem. To koledzy po pensji putinowskiej międzynarodówki (Le Pen, Salvini, Orban...) "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
CYTAT @jusek: ten "joker" to z polskiej komedii... tam też był "zbyt młody i przystojny by za to płacić" i tak mi się skojarzyło... swoją drogą, wyjdź trochę z neta i do ludzi, bo za chwilę będziesz miał jakąś paranoję, że każdy cię atakuje... Spokojnie. Odróżniam priv od pracy i od zaleceń lekarzy. Lubię sobie pożartować. Sztywniakiem będę jak odpyerd@olę kopyta. Nie martw się. Gdy mnie zaatakujesz,obiecuję że przyjdę potem na twój pogrzeb. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Hej PiSiorki, jak tam oceniacie decyzję, że Wasz guru Morawiecki przekaże 30 mln kadrze Michniewicza? Czekam na Wasze komentarze pisowska hołoto i gangreno. CYTAT @Hammurabi: czy ty sugerujesz, że nasi prominenci jedynie słusznej partii i ideii, zwolnieni ze służby wojskowej, sprzedali "Wolność i Niezależność Polski" za rzyć jakiejś nieletniej w myśl polskiego prawa, za to z dziewicą nic nie mającą wspólnego ukraińskiej bladzi pracującej w zamtuzie na podkarpackim zadupiu... ?? Nie. Sprzedali Polskę za ruble od FSB. To prorosyjska banda zdrajców, na czele z Macierewiczem. To koledzy po pensji putinowskiej międzynarodówki (Le Pen, Salvini, Orban...) Ja bym zaproponowała obniżenie intensywności kontaktów #naoddziale z Grzesiem i Januszem. I zupełne odstawienie tej trucizny Donka z TVN. I jeszcze będzie fajno i normalnie Hamurabe. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|