|
|
|
Borys: Możliwy koniec tarczy antyinflacyjnej przez trudną sytuację budżetową
w przyszłym roku potrzeby pożyczkowe finansów publicznych będą bardzo duże i to się zderza z bardzo trudnymi sytuacjami na rynkach finansowych". reszta na banksterze No ale jak to? Przecież mamy nieprzebrane ilości gotówki |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tarcza pomagała przedsiębiorcom ale Fjutin-inflacje małe interesy potraktowały jako okazje na drugą tarcze. Poziom bezrobocia jest najlepszym dowodem jak wspomagaliśmy firmy. Zapewne tego wsparcia Korwiniści nie rozpatrują w ramach socjalizmu.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT ....wspomagaliśmy firmy... O i teraz gadasz jak prawdziwy członek bez ukrywania przynależności |
|
|
|
|
Taką funkcje spełnia tarcza. Bezrobocie utrzymało się na dobrym poziomie. A może nie zrozumiałam tego co imputujesz, przy wysokim bezrobociu spadłyby stawki i spadłaby inflacja? To preferencja Zjednoczonego Sztabu Bezpartyjnych !
Regres na pewno by to precyzyjniej ode mnie opisał, Ciemnym Ludem Roszczeniowym i Socjalizmem Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Madras, twoje tematy.
Pewnie masz już miejsce w piwrwszym rzędzie. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Donek wszedł na grabie z tymi zeznaniami o handlu ruskim węglem i reklamówką.
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Przestańcie dawać w szyje i śmieszkować. Trzeba dzieci robić. Ja co prawda miałem pierwsze dziecko po 25 roku życia mojej żony bo ta dawała w szyje, ale nadrobiłem. Teraz mam trójkę. Uff, wyszło nieźle.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
A i jeszcze pamietam jak Pinokio nazwany premierem obiecywał likwidację wibor.
Co poszło nie tak? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT A i jeszcze pamietam jak Pinokio nazwany premierem obiecywał likwidację wibor. Co poszło nie tak? Może nie skonsultował tego ze swoimi ziomkami banksterami? |
|
|
|
|
CYTAT Przestańcie dawać w szyje i śmieszkować. Trzeba dzieci robić. Ja co prawda miałem pierwsze dziecko po 25 roku życia mojej żony bo ta dawała w szyje, ale nadrobiłem. Teraz mam trójkę. Uff, wyszło nieźle. Zawsze jest szansa na poprawę Anżej Z wyjątkiem Donka. To historia zamknięta. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Taką funkcje spełnia tarcza. Bezrobocie utrzymało się na dobrym poziomie. zawsze bardzo lubię te wypowiedzi o małym bezrobociu. Są takie z d0py wyjęte. Tak samo ścierwa w domu publicznym tj. tv publicznej mówią o małym bezrobociu. Jest tylko taki jeden, jeden malutki szkopuł.... Otóż ludzie się nie rejestrują jako osoby bezrobotne bo nic z tego nie mają, podpinają się jednakowoż pod ubezpieczenie małżonka ot magia, - nagle bezrobocie - z 30% spada do 8%. Takie są teraz metody statystycznego liczenia bezrobocia. TAKA OSOBA NIE ZALICZA SIĘ JUŻ JAKO BEZROBOTNA. Dlaczego? Przecież dalej jest bezrobotna i łatwo można to zweryfikować. No więc dlaczego? DLA STATYSTYK pisuarów - ot dlaczego. Ba - ja myślę że już jakaś gnida z publicznej tv, kleci materiał że masło potaniało... nie dodając że kostki już mają o 50gram mniej.... Kolejny po małym bezrobociu cud gospodarczy sowieckich złodziei przy korycie. Entliczek pentliczek komunistyczny stoliczek a na nim wykresy ścierwa publikują zadowolonej grupie plemiennej pisu. W każdym domu radość przed telewizorem klaszczą głośno w dłonie kukły odmóżdżone. PRZEKONAŁEM PolakazPolski20 do noszenia i skuteczności maseczek! W zasadzie sam się przekonał! |
|
|
|
|
Już ja to widzę gdy KE przymykałaby na takie pisowskie nieprawości oczy a Folksdojcze z Sowieciarzami by tego nie donieśli.
Rozum Wam odebrało od TVNu i Internetów. Więcej spacerów. PS. Ursula już blokuje nam Tarcze, frajerze podziękuj POKOmunie za głodzenie. Tfu Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Turcja może zostać wykluczona z Rady Europy, ponieważ nie zastosowała się do decyzji Europejskiego Trybunału Praw Człowieka (ETPCz), który nakazał uwolnienie skazanego na dożywocie tureckiego opozycjonisty Osmana Kavali - podaje Reuters.
Cały kraj,za jednego człowieka. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Yep, definicja liberalnego zamordyzmu obecnie okupującego EU.
|
|
|
|
CYTAT Mają dłuższego? Tak z ciekawości zapytam-w którym miejscu"to coś" mają dłuższe? To że więcej pyerd@lą, nie wynika z poziomu testosteronu. Dlatego, że po prostu pieprzą trzy po trzy różne farmazony i głupoty. Powtarzają słowa Jarka ksywa"Wąska Szparka". Demona seksu. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Już ja to widzę gdy KE przymykałaby na takie pisowskie nieprawości oczy a Folksdojcze z Sowieciarzami by tego nie donieśli. Rozum Wam odebrało od TVNu i Internetów. Więcej spacerów. PS. Ursula już blokuje nam Tarcze, frajerze podziękuj POKOmunie za głodzenie. Tfu to se zadzwoń do urzędu pracy hahaha. Jaki problem. Sami ci powiedzą. PRZEKONAŁEM PolakazPolski20 do noszenia i skuteczności maseczek! W zasadzie sam się przekonał! |
|
|
|
|
Ogarnij się albo wybiegaj po lesie :-) Zniesienie VAT na energie obniżyło wpłaty do unijnych oszustów i złodziei.
|
|
|
|
CYTAT Ogarnij się albo wybiegaj po lesie :-) Zniesienie VAT na energie obniżyło wpłaty do unijnych oszustów i złodziei. Zniesienie VAT i podniesienie marż podwyższyło wpłaty dla naszych złodzieji , no ale zawsze to nasi, myk na miarę elektoratu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anżej dał się wydymać po raz drugi.
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Ogarnij się albo wybiegaj po lesie :-) Zniesienie VAT na energie obniżyło wpłaty do unijnych oszustów i złodziei. Możesz to jakoś jaśniej opisać? Jak to niższa stawka VAT obniża wpływy do budżetu UE? Czy to może przekaz dla idiotów i ciemnoty popierającej złodziei z pis? I nie powinienem się wtrącać bo mnie nie dotyczy? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Anżej, z Tobą nic się już nie da zrobić, trwasz w akwarium a życie płynie obok.
|