|
|
|
CYTAT Dzisiaj urodzony mężczyzna przeżyje średnio 71,75 lat wg. GUS - w 1990 66,23 - jest różnica, nie? No jest, ***** bolszewie Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT 10 czy 20 lat temu też nie mogłeś oddychać, czy tylko teraz nagle jak jest taka narracja? Wtedy było jeszcze gorzej ale jak widać tobie to nie przeszkadza jak tatusiowi prezydenta. https://smoglab.pl/jan-duda-o-smogu-bez-szkodliwych-bodzcow-umrzemy-w-ciagu-tygodnia-wideo/ 20 lat temu to lekarz palił papierosy w gabinecie podczas wizyty pacjenta. Jak widzisz świat się zmienia. Widzisz. Odniosłeś sie tylko do "p.s". Jesteś zwykły krzykacz. I w tym krzyku zaczałeś cos teraz nawet o dudzie Elo Maścią na ból rowa się nasmaruj. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT 10 czy 20 lat temu też nie mogłeś oddychać, czy tylko teraz nagle jak jest taka narracja? Uwielbiam tą narrację - kiedyś było gorzej i jakoś się żyło. Albo idziemy do przodu albo żyjemy historią. Ja pamiętam jak było 20 lat temu i nie chciałbym, aby moje dzieci też w takim środowisku żyły - gdzie śnieg często jak spadał wieczorem był biały, a rano szary - bo w elektrowni był wyrzut "czegoś". Dzisiaj urodzony mężczyzna przeżyje średnio 71,75 lat wg. GUS - w 1990 66,23 - jest różnica, nie? (Tak jest różnica. A wiesz dzięki czemu? Dzięki nauce i dzięki automatyzacji wielu dziedzin życia. Jak chcesz mogę sie rozpisać więcej.) No,a teraz o tym pierwszym o ktorym pisałeś - teraz dzieci żyją z komórką i nie potrafią wbić gwoździa. Mogą wybrać płeć, przebierać się w lateksy i czcić potwora ze spaghetti. Zajebisty postęp i " idziemy do przodu"..... Aha, elektrownia ci przeszkadzała...... litości mamy zakłady ktore topią aluminium i rożne inne związki chemiczne a ty o pyle.... |
|
|
|
|
CYTAT No,a teraz o tym pierwszym o ktorym pisałeś - teraz dzieci żyją z komórką i nie potrafią wbić gwoździa. Mogą wybrać płeć, przebierać się w lateksy i czcić potwora ze spaghetti. Zajebisty postęp i " idziemy do przodu"..... Ja pierdzielę, z którego dołu po kartoflach cię wykopali? Wiesz, że putin ma podobne poglądy? Przeczytaj sobie u sióstr kremlowskich: https://wpolityce.pl/swiat/572327-oferta-putina-dla-zachodniej-prawicy CYTAT Aha, elektrownia ci przeszkadzała...... litości mamy zakłady ktore topią aluminium i rożne inne związki chemiczne a ty o pyle.... Teraz nie rozumiem. Aluminium ci przeszkadza ale pyły już nie? Czy skoro i tak jest aluminium to olać pyły? A może jednak trzeba próbować ograniczać wszystko co nas truje? I nie pieprzyć że kiedyś był syf i było dobrze i ludzie jakoś żyli! Czy wg ciebie palenie w domach węglem brunatnym jest ok? Czy to kolejny poroniony pomysł kaczafiego? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT No,a teraz o tym pierwszym o ktorym pisałeś - teraz dzieci żyją z komórką i nie potrafią wbić gwoździa. Mogą wybrać płeć, przebierać się w lateksy i czcić potwora ze spaghetti. Zajebisty postęp i " idziemy do przodu"..... Ja pierdzielę, z którego dołu po kartoflach cię wykopali? Wiesz, że putin ma podobne poglądy? Przeczytaj sobie u sióstr kremlowskich: https://wpolityce.pl/swiat/572327-oferta-putina-dla-zachodniej-prawicy CYTAT Aha, elektrownia ci przeszkadzała...... litości mamy zakłady ktore topią aluminium i rożne inne związki chemiczne a ty o pyle.... Teraz nie rozumiem. Aluminium ci przeszkadza ale pyły już nie? Czy skoro i tak jest aluminium to olać pyły? A może jednak trzeba próbować ograniczać wszystko co nas truje? I nie pieprzyć że kiedyś był syf i było dobrze i ludzie jakoś żyli! Czy wg ciebie palenie w domach węglem brunatnym jest ok? Czy to kolejny poroniony pomysł kaczafiego? Post roku. Człowiek od 8 gwiazdek napisał o putinie, a potem o kaczyńskim i wynglu Co tam jeszcze jest jest u ciebie na topie? O czym tam jeszcze powinieneś napisać? Do1. Co ci nie pasuje w konserwatywnym poglądzie, że zwarłes tak poślad? I to tak mocno że przeklejasz linki. Co prawda boli? Do2. Widze ze nie rozumiesz. Gdzie napisałem że coś mi przeszkadza a coś nie? Nawiazujac do pierwszego - masz swój postęp, zimą ludzie zaczną hajcować wszystko. Dlaczego? Ponieważ postępowa Europa dała sie wydymać bez mydła Ale spoko jak ci bedzie zimno, zawsze będziesz mógł poszukać tego twojego dolu po kartoflach |
|
|
|
|
CYTAT Post roku. Dzięki CYTAT Co ci nie pasuje w konserwatywnym poglądzie, że zwarłes tak poślad? I to tak mocno że przeklejasz linki. Co prawda boli? To, że takie same poglądy ma putin, poczytaj w linku. Zresztą nie tylko putin, talibowie też |
|
|
|
|
Madras jest zrzędliwy. Nie przewiduje żeby za rok to się zmieniło wiec dajmy mu taryfę ulgową bo chłopak nie wytrzymie nastepnej 5-tki i wątroba mu strzeli jak stara opona.
Chodzą słuchy ze po przejęciu Twittera przez normalsów będzie fala okaleczeń światopoglądowych. Co się będzie działo gdy zobaczą na własne gały ze są frajerskim marginesem? Glowa boli Powiadam wam ze będzie się działo.
|
|
|
|
Takich normalsów? |
|
|
|
|
Madras jest samodzielnie myślący. Dlatego zachęca innych do myślenia podając nam do czytania linki zamiast nam przekazać na chłopski rozum, to co sam zrozumiał.
Jedziemy na przykładzie. Pierwszy z prawej obrazek na środku. Rusofil Michalkiewicz i Korwinista Rola. Co zrozumiałeś z tego obrazka co chcialbys nam teraz przekazać? Głosować na Trzaskającego-Rabieja czy oddać wstrzymane emerytury utrwalaczom władzy sowieckiej? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Post roku. Dzięki CYTAT Co ci nie pasuje w konserwatywnym poglądzie, że zwarłes tak poślad? I to tak mocno że przeklejasz linki. Co prawda boli? To, że takie same poglądy ma putin, poczytaj w linku. Zresztą nie tylko putin, talibowie też Nie dziękuj. Uderz sie w pierś. Przeklejasz link. Sorry. Wszystko to kwestia interpretacji. Jakby w tym linku było napisane "mam palca w dupie" to można byłoby to zainterpetować w dowolny sposób. W jedną albo drugą strone, bo albo ty wsadziłeś komuś palca w dupe, albo ktoś wsadził go tobie. ty interpretujesz po swojemu, czyli tylko w jeden sciśle określony sposób. Bo tak już masz. Jakby napisać że kolor lamperii w szpitalu ma zły wpływ na pacjentów, to ty i tak wmieszałbyś w to kaczke, prezydenta itp itd. Jesteś tak sam jak reszta oponentów. Blady P.s Linka nie otworzyłem, raczej nie otworze. |
|
|
|
|
CYTAT Takich normalsów? Zapomniał dokleic Kijewskiego i Lempart Albo dać ich zamiast Pana Michalkiewicza. |
|
|
|
|
CYTAT Pana Michalkiewicza Mam cię |
|
|
|
|
CYTAT Linka nie otworzyłem, raczej nie otworze. Ale zinterpretuję... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Pana Michalkiewicza Mam cię Masz to ty palca w dupie |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Linka nie otworzyłem, raczej nie otworze. Ale zinterpretuję... Ale co? Artykuł którego nie czytałem czy co? P.s Odnies sie jakoś konkretnie, a nie ucieczka "boczkiem, boczkiem". Ale w sumie uciekać prosto z palcem w dupie chyba jest ciężko nie. Madras co? |
|
|
|
|
CYTAT Zapomniał dokleic Kijewskiego i Lempart Zrobione Kiju już się wyczerpał jak paliwo jądrowe w Czarnobylu, ale ta parka to jeszcze szczeka. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Pana Michalkiewicza Mam cię Masz to ty palca w dupie To nie było do ciebie buraku... CYTAT Ale co? Artykuł którego nie czytałem czy co?good Właśnie, nie czytałeś a komentujesz jak typowy pisi prostak |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Pana Michalkiewicza Mam cię Masz to ty palca w dupie To nie było do ciebie buraku... CYTAT Ale co? Artykuł którego nie czytałem czy co?good Właśnie, nie czytałeś a komentujesz jak typowy pisi prostak Heheh dobre Palec odebrałeś personalnie. Ty albo twoje alter ego, zarzucacie komuś komentowanie czegoś, sami nie ogarniając tego co piszecie. Zacytowałeś mnie, po czym bredzisz że to nie do mnie.....Ale tak to było do was. Co do jakichiś twoich wycieczek w strone prostaków i pisu, jakoś mnie nie rusza twoj pogląd na mój temat. Takich nawet nie przeciętnych, a słabych prujdup, dzisiaj pełno. Pomajaczy, pokrzyczy.... i tyle |
|
|
|
|
CYTAT Madras jest zrzędliwy. Nie przewiduje żeby za rok to się zmieniło wiec dajmy mu taryfę ulgową bo chłopak nie wytrzymie nastepnej 5-tki i wątroba mu strzeli jak stara opona. ] Ja jestem upierdliwiec. Pomimo tego @art2deco,nie mam do niego pretensji- jako konkurenta. To że "żłopie" prawie tyle co ja,to już jest konflikt serologiczny. Udzielam mu wzrokowej nagany. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trzustka i wątroba jest tylko jedna. Dbajcie.
|
|
|
|
"Zaznacza, że w tej chwili 46 proc. oficjalnego zadłużenia skarbu państwa zapada w ciągu trzech lat (555 mld zł)." kamień z serca |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0kSX4dKA46Lrcjrdhh3Tv6HdQJf6WzXVSUmks3vUVtefUEFmgXKzb2HWe3ySsmcPEl&id=100065802036898
Fachowcy w akcji. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Anżej z nivea w akcji budzenia się.
|
|
|
|
CYTAT Trzustka i wątroba jest tylko jedna. Dbajcie. Dbam jak tylko mogę. W monopolowym specjalnie dla mnie, drzwi obrotowe założyli. Wątróbka i trzustka ostatnio były w szoku,kiedy napiłem się...wody mineralnej! Takie fanaberie mnie nachodzą. Na zdjęciu powyżej jest gościu niejaki Jakimowicz-Jachimowicza,czyjakoś tak. Popatrz jak wygląda pupil Kurskiego. Nawet na trzezwo(czy aby)wygląda jak ostatni żul np.z Szówska. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|