Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
@art2dekogównapisowskiego
@FiutekGejek1313 @mirekpisowskieścierwo Jak tam Baltic Pipe? Już szykujecie kucheneczki na korzystanie z gazu, którego nie będzie? PiS - jacy to są nieprawdopodobnych rozmiarów dyletanci i idioci, to brak słów. Ale tego należy oczekiwać od tych prorosyjskich zdrajców. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Wrzuć nam zdjęcie ładnego kanału Marty Kaczyńskiej na Mazurach ![]() |
|
Dołączył: 8 Lis 2020r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT @art2dekogównapisowskiego @FiutekGejek1313 @mirekpisowskieścierwo CYTAT Wrzuć nam zdjęcie łądnego kanału Marty Kaczyńskiej na Mazurach parszywy pisowski śmieciu. Tak. To są wypowiedzi jednego i tego samego "człowieka" i nicku Hammurabi. Wcześniej chwalił się że jest prawnikiem wyznania protestanckiego. Taka pseudoelita. |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"
23.09.2022 Oświadczenie PGNiG SA w związku z pojawiającymi się w mediach nieprawdziwymi informacjami związanymi z wykorzystaniem gazociągu Baltic Pipe W związku z pojawiającymi się w mediach nieprawdziwymi informacjami związanymi z wykorzystaniem gazociągu Baltic Pipe, którego uruchomienie zaplanowano na 1 października, wyjaśniamy, że PGNiG wykorzysta przepustowość gazociągu zaplanowaną na ten rok w 100 procentach. Zabezpieczone są również dostawy gazu na cały sezon grzewczy 2022/23. Dlatego rozpowszechnianie informacji, że gazociąg Baltic Pipe będzie pusty należy traktować jako dezinformację, której celem jest wzbudzanie niepokojów i niepewności u opinii publicznej. Podkreślamy, że PGNiG w ostatnich tygodniach zabezpieczyło dodatkowe kontrakty na zakup gazu od firm działających na Norweskim Szelfie Kontynentalnym, o czym informowaliśmy przy okazji konferencji wynikowej za I półrocze i II kw. 2022 roku. Dzięki temu Spółka posiada wolumeny gazu do gazociągu Baltic Pipe na poziomie, który gwarantuje, że wraz z pozostałymi źródłami pozyskania (wydobycie krajowe, dostawy LNG i zapasy magazynowe), będzie w stanie w pełni zaspokoić zapotrzebowanie swoich odbiorców w Polsce w nadchodzącym sezonie grzewczym. Spółka dalej prowadzi rozmowy z dostawcami norweskiego gazu, mając na uwadze optymalne wykorzystanie zarezerwowanej przepustowości Baltic Pipe w perspektywie długoterminowej. Dostawy gazu z tego kierunku będą jednym z głównych elementów zdywersyfikowanego portfela gazu GK PGNiG." ech.... ruskie onuce na tym forum ..... https://pgnig.pl/aktualnosci/-/news-list/id/oswiadczenie-pgnig-sa-w-zwiazku-z-pojawiajacymi-sie-w-mediach-nieprawdziwymi-informacjami-zwiazanymi-z-wykorzystaniem-gazociagu-baltic-pipe/newsGroupId/10184?changeYear=2022¤tPage=1 Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
są tak samo wiarygodni jak wasz pinokio w opowieściach o węglu
![]() |
|
|
![]() |
|
Hamurabe miał zdaje się być ewangelikiem rytu augsburskiego.
PS. Skąd w człowieku tyle zacietrzewienia? Napotkałam nawet pewną teorie chyba łatwo weryfikowalną w praktyce. W kazdym jest diabeł ale nie każdy go słucha gdy zrozumie kogo słucha. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT [cytat] Wrzuć nam zdjęcie łądnego kanału Marty Kaczyńskiej na Mazurach parszywy pisowski śmieciu. Tak. To są wypowiedzi jednego i tego samego "człowieka" i nicku Hammurabi. Wcześniej chwalił się że jest prawnikiem wyznania protestanckiego. Taka pseudoelita. Co do Marty,której stryju to Jaro. ![]() Poszła w ślad brata swojego ojca. Co prawda w skali mikro,ale jednak,tradycja w rodzinie zobowiązuje. ![]() To przekop kanału,cud na miarę jej możliwości. ![]() Bardzo wierząca katoliczka, tylko nie pamiętam, po którym"kościelnym"rozwodzie. ![]() =Jacenty Kórski bendzie wiedioł,bo mioł s pierwszom rzonom dwoje dzieckóf, a KrK pierszy ślup prezesa TVszczujnia uniewarznił.= Protestantem(kościół augsburski?) jest były premier Buzek. ![]() Jest też nim Adam Małysz,ale z tym się nie"obnosi. Słusznie,bo to sprawa każdego z nas. ![]() Ja jestem profesjonalnym,wierzącym...agnostykiem. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Jak się nazywa odwaga w pokerze?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Jak się nazywa odwaga w pokerze? Stawiam wszystkim w ciemno? ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jak się nazywa odwaga w pokerze? Stawiam wszystkim w ciemno? ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
"Powiem dzisiaj jasno i prosto,bo według mnie jest to udowodnione w 100 procentach,zamachem smoleńskim.
To co robimy to nasz święty obowiązek.Każda władza ma służyć wszystkim obywatelom.Im bardziej jest gorzej obywatelom,tym bardziej trzeba im pomóc." ![]() Tak rzekł Naczelny Prezes wszystkich prezesów. ![]() 500 plus plus warte jest dziś ok.320 zł.jako siła nabywcza. ![]() Waloryzacji,czyli podwyżki, nie będzie. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Jak się nazywa odwaga w pokerze? Stawiam wszystkim w ciemno? ![]() blef PS. „Na imię mam Giorgia, jestem kobietą, jestem matką, jestem Włoszką, jestem chrześcijanką” – powiedziała Meloni w centrum Rzymu. „Nikt mi tego nie odbierze”. To zdanie od dekad bezlitośnie sekowane przez liberalno-lewicowych i zielonych, masonów i globalistów zamordystów stało się motywem przewodnim zdumiewającego otrzeźwienia Włoszek i Włochów ze są dumni z tego ze są,,, normalni ! Nie zamierzają klęczeć przed samo cenzurą, widzimisię mniejszościami, medialnymi Gretami i opłacanymi aktywistami Lunatykami. I big bada boom ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Gdy jakiś polityk mówi, że chce mojego dobra,od razu sprawdzam moje"dobra", czyli ile mi zayeb@ł z portfela.
![]() Nieważne czy jest rudy, czy na kaczych łapach. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
![]() Iwona Duda i Gabriela Masłowska kandydatkami posłów PiS do Rady Polityki Pieniężnej ![]() Eryk łon was pozdrawia |
|
|
![]() |
|
Niesamowity Eryk.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Forma najwyższa od lat : enbea, karamata, sztoklchom, megtowaginogodzina ![]() ...Show must go on ... |
|
|
![]() |
|
Intelektualne szczytowanie jest tylko jedno Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
art2deco
![]() W takim razie, dwie małe wargi i dwie duże,tworzą PiS-dę? ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Zmienił zdanie
![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Zmienił zdanie ![]() Jarek jak mniemam,pomógł ![]() Stara anegdota. -Jakie ma pan zdanie w tej sprawie? ![]() -Identyczne jak pan prezes,chociaż jeszcze nie wiem jakie. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
|
|