|
|
|
CYTAT Bolec argumentów ci zabrakło to i piana z pyska poszła. Przemoc dla normalnego człowieka to ostateczność. Nie idź tą drogą bo cię odizolują. Figlarzu a boks to przemoc? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Takie pytanie, zadowoleni z refundacji leku na sma? Ja jestem niezadowolony, że ciągle opasie herbu obsrane gacie nie pamiętasz już ile to jest sporo później? |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Propaganda działa, odwracanie od tematu i manipulacje.
Sprawa jest bardzo poważna. Ktoś zna mechanizm refundacji? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Czy refundacja ma wpływ na to że ciągle nie pamiętasz ile to jest sporo później opasie herbu obsrane gacie?
|
|
|
|
|
"Do polityki nie idzie się dla pieniędzy"-Rzekł JARO,NACZELNY KOCIORZ ŻOLIBORZA
A tu realia.Sprawdzone dane! Siedem lat"Zjednoczonej Prawicy"-czytaj-Qrwicy. Najbardziej ustawione włazi-PiSdy, zarobiły oficjalnie takie kwoty. Łącznie 122 persony, biznesowo powiązane z"dojną zmianą",zarobiły 267 000 000 PLN' Dane z oficjalnych oświadczeń spółek Skarbu Państwa. A przecież wielu z nich dorabia prywatnie. PS.To że "wyngla ni ma".ich nie dotyczy. Michał Krupiński,prezes PZU i Pekao SA- 13 314 000 mln.zyli Maciej Rapkiewicz-9 399 000 PLN. Bartłomiej Litwińczuk-PZU i Azoty-9 294 000 PLN Piotr Wożniak-PGNiG- 8 922 000 PLN Aleksandra Agatowska-PZU-8 610 000 PLN Mieczysław Król-v-ce prezes PKO BP-7 230 000 PLN Maks Kraczkowski- v-ce prezes PKO BP-7 240 000 PLN. Małgorzata Sadurska -Zarząd PZU-6 954 000 PLN Zbigniew Leszczyński-zarząd Orlenu-6 773 000 PLN Wojciech Wardecki-prezes Azotów-6 681 O00 PLN Itp,itd ,cdn.... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
I jeszcze im zostało na 500+, 13/14 wyprawki dopłaty na tarcze , inwestycje na prowincji itp.
jusek, bój się Boga co Ty robisz. Co robiło POKO z taką kasiorą plus VAT bienzyna Ambery cdn.. Jest się o co bić? https://cdn.shopify.com/s/files/1/2643/5820/files/info-2_770x.jpg?v=1622054046 Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Gówno zostało. I dożywotni dług na kolejne pokolenia. Ludzie się boją przerwać zimę.
Niby takie lata dobrobytu a każdy chce zasiłków. Każdy ma nadzieję że pożyje na koszt drugiego człowieka. W efekcie przeciętnego Polaka nie stać już nawet na mieszkanie. Biednym ludziom oglądającym TVP czy biznesmena (pijawkę na państwie Polskim) z Torunia się nie dziwię. Jeśli jednak ktoś ma jakieś pojęcie o gospodarce i polityce a nadal popiera Kaczyńskiego to na 100% jest PiSowkim złodziejem który ma z tego granty. Czyli szkodnikiem. Innej opcji nie ma. Jeśli się mylę to proszę o przykład. Polacy pracują za 1/4 wypłaty Niemca i liczą na zasiłki. Brawo kur#@ gratuluję socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Żadna ze stron nic nie powie w sprawie refundacji na sma?
Cieszyć się, śmiać się? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Opasie herbu obsrane gacie a pamiętasz już ile to jest sporo później?
|
|
|
|
|
Sam najlepiej wiesz jak jest na bezrobociu ... robota to glupota
|
|
|
|
|
Czy ja wiem dziadku? Wydaje mi się że pomyliło ci się moje hobby z pracą płatnych pachołków POKO-muny, którą wy wykonujecie na tym forum...
Nic nie poradzę że igraszki ze stadem hien czytaj waszą menażerią to moja pasja... |
|
|
|
|
CYTAT I jeszcze im zostało na 500+, 13/14 wyprawki dopłaty na tarcze , inwestycje na prowincji itp. jusek, bój się Boga co Ty robisz. Co robiło POKO z taką kasiorą plus VAT bienzyna Ambery cdn.. Jest się o co bić? art2deco Jest o co, Na tych "patafianów'' mogę oddać mocz mojego psa. Pytanie-Po co?Dlaczego psa? Bo mojego mi żal. Boga się nie boję. Sam jestem w Panteonie,ale nie wiem którym- wg istniejących religii. Czy będę się bał czy nie,i tak kiedyś odwalę kitę. Ważne,aby zrobić to z"fasonem". Nie na kolanach, jako żebrak,ale z uśmiechem na ryju. I nayebany w "cztery dupy". SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Czy ja wiem dziadku? Wydaje mi się że pomyliło ci się moje hobby z pracą płatnych pachołków POKO-muny, którą wy wykonujecie na tym forum... Nic nie poradzę że igraszki ze stadem hien czytaj waszą menażerią to moja pasja... Jeśli z tego żyjesz to już nie tylko pasja a jeśli robisz to w trakcie pracy zawodowej to ch... z ciebie nie pracownik Jak mi ogarniesz zapłatę za bycie pisowskim trolem na forum to chętnie dorobię do emerytury |
|
|
|
|
Skoro tak twierdzisz dziadku. Gdyby opinia, którekolwiek z członków waszej menażerii, mogła mnie dotknąć , pewnie musiałbym z tego zrezygnować...
Wasza płatna zależność od sztabu POKO-muny niweczy jakąkolwiek możliwość obrażenia mojej skromnej osoby... Kolejny raz napiszę: zamiana kłamców i oszustów z partii PiS, na kłamców i oszustów z POKO-muny to nie jest wartość dodana. Jeżeli Morawieckiego ma zastąpić Tusk czy Hołownia, to dopóki będę mógł, będę się z wami użerał dziadku... |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Skoro tak twierdzisz dziadku. Gdyby opinia, którekolwiek z członków waszej menażerii, mogła mnie dotknąć , pewnie musiałbym z tego zrezygnować... Wasza płatna zależność od sztabu POKO-muny niweczy jakąkolwiek możliwość obrażenia mojej skromnej osoby... Kolejny raz napiszę: zamiana kłamców i oszustów z partii PiS, na kłamców i oszustów z POKO-muny to nie jest wartość dodana. Jeżeli Morawieckiego ma zastąpić Tusk czy Hołownia, to dopóki będę mógł, będę się z wami użerał dziadku... Fiutku1313 jesteś miernym, biernym, ale wiernym PiSiorem. Ku chwale KC PZPPiS, co nie? Jak Ci się podoba zaoranie polskich krabów przez pisowskich pracodawców-zdrajców? Pewnie słowem nie piśniesz. Nie naplujesz na pisowską rękę, która Cię żywi zdrajco. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
Ok bolku, to nie opinia, to fakty. Jak pracujesz i trolujesz w godzinach pracy toś ch... i zlodziej z ciebie nie pracownik, okradasz pracodawcę, a jak nie pracujesz to zrozumiała twoja walka o aktualny stan sprzyjajacy bumelantom, stanów pośrednich nie ma...
to żeś pisowski trol udowadniasz każdym wpisem i nieudolnie próbujesz się od tego wykręcić atakując każdego, "kazdy kto nie za prezesem ten za tuskiem" w realu też zapewne nie przynajesz się do swoeje partii, standard... Zapytany co cokolwiek poerdolisz jak pinokio zapytany o cenę chleba Wakacje się kończą zrób sobie urlop, macie w Stalowej stowarzyszenie w którym nieroby na koszt podatników mogą wyskoczyć na atrakcyjny wyjazd za free |
|
|
|
|
CYTAT Fiutku1313 jesteś miernym, biernym, ale wiernym PiSiorem. Ku chwale KC PZPPiS, co nie? Jak Ci się podoba zaoranie polskich krabów przez pisowskich pracodawców-zdrajców? Pewnie słowem nie piśniesz. Nie naplujesz na pisowską rękę, która Cię żywi zdrajco. Sekretarz KC niejaki Miller to chyba jest u was , ujamuzrobi... Ws Krabów i rtęci w Odrze głosu nie zabieram. Czekam na fakty , a nie tak jak ty na instrukcje z centrali... Nie mierz wszystkich swoją miarą, ujowozrobiony. To że wasza menażeria wykonuje płatny trolling na rzecz POKO-muny, nie oznacza że wszyscy są w to uwikłani... |
|
|
|
|
CYTAT Ok bolku, to nie opinia, to fakty. Jak pracujesz i trolujesz w godzinach pracy toś ch... i zlodziej z ciebie nie pracownik, okradasz pracodawcę, a jak nie pracujesz to zrozumiała twoja walka o aktualny stan sprzyjajacy bumelantom, stanów pośrednich nie ma... to żeś pisowski trol udowadniasz każdym wpisem i nieudolnie próbujesz się od tego wykręcić atakując każdego, "kazdy kto nie za prezesem ten za tuskiem" w realu też zapewne nie przynajesz się do swoeje partii, standard... Zapytany co cokolwiek poerdolisz jak pinokio zapytany o cenę chleba Wakacje się kończą zrób sobie urlop, macie w Stalowej stowarzyszenie w którym nieroby na koszt podatników mogą wyskoczyć na atrakcyjny wyjazd za free Nic się nie martw dziadku. Kiedy w końcu wiatr zmian przyjdzie do nas wszystko będzie jak dawniej. Znowu paliwo będzie za złotówkę a pietruszka po 50 groszy. Chleb będzie za darmo, w pakiecie z praworządnością... Kiedy rządy pisiorów się skończą to wszyscy obrońcy praworządności urządzą sobie imprezę. Zrobi się zbiorowe mieszanie krwi. Tylko żeby ktoś ci starej nie wygrzmocił dziadku na tej imprezie swingersow ... |
|
|
|
|
Dalej pinokio nie odpowiedziałes na pytanie,
pierwsza czy druga grupa? |
|
|
|
|
Spokojnie Bolek będzie dobrze. Musisz zacząć się oswajać z porażką. Twoja psychika może tego nie wytrzymać skoro już pusza. :-)
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Dalej pinokio nie odpowiedziałes na pytanie, pierwsza czy druga grupa? Ani pierwsza ani druga dziadku. Zresztą jakie ma to znaczenie w porównaniu z praworządnością, która każdego dnia jest gwałcona? To są prawdziwe problemy, a nie pierwsza czy druga grupa... |
|
|
|
|
CYTAT Spokojnie Bolek będzie dobrze. Musisz zacząć się oswajać z porażką. Twoja psychika może tego nie wytrzymać skoro już pusza. :-) W Wolnej Polsce wszystkim będzie dobrze, regresie opasie pizdasie czy który tam jest zalogowany. Czekamy z utęsknieniem na powrót praworządności, benzynę za złotego i sędziego Żurka w prawdziwej KRS... |
|
|
|
|
Tu nadaje suweren z okupowanej Polski. Nie żaden działacz partyjny jak to ma miejsce u adwersarzy.
Jeden login jeden cel - ***** *** po całości, Niech nam Donald znowu gości socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Właśnie tak regresie opasie pizdasie czy który tam jest zalogowany. W Wolnej Polsce zrobimy porządek z działaczami partyjnymi ( bezpartyjnych wolnościowiców to nie obejmie rzecz jasna). Nikt nie będzie się panoszył tam gdzie praworządność zatryumfuje. Tak nam dopomóż unijna dotacjo i rezolucjo potępiająca topnienie lodowców...
|
|