|
|
|
Podobno w Odrze pojawiły się żywe ryby. Ten Czarnobyl okazał się naprawdę straszny pizdasie ( opasie, regresie, ujowozrobiony czy który tam jest zalogowany)...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Podobno w Odrze pojawiły się żywe ryby. Ten Czarnobyl okazał się naprawdę straszny pizdasie ( opasie, regresie, ujowozrobiony czy który tam jest zalogowany)... To super kutasie |
|
|
|
|
No właśnie pizdasie (opasie, regresie , ujowozrobiony czy który tam jest zalogowany)...
|
|
|
|
|
W telewizorniach podają że Odra ma bardzo niski poziom tlenu w wodzie.Podobno to z tego powodu padają rybki.
Aby podnieść ilość tlenu,motopompy niczym w wielkim akwarium,wodę natleniają,"bełtając"to samo szambo. Pompy zasilane są agregatami na benzynę czy ON. Pewnie z ORLENU. Do atmosfery spaliny,a tam ołów,CO2... Ekologia po hooyu. Nawet nie wiadomo czy daje to zamierzony efekt,ale"zabawa"trwa. Urzędasy zadowoleni,bo "ratują" środowisko. Chłopaki z OSP i PSP mają dodatki za pracę- czyli jest zayebiaszczo,! Będą premie za operatywność!!! Ale spoko z premiami.To nie tak. Dla "gówno dowodzących",sorry,miało być- główno dowodzących i innych,ale nie dla szeregowych strażaków. OGÓLNIE-Dał swój dla swojego. A jakby powiedzieć-To hooynia z qtasuwą. PS.Pawlak z PSL,jest szefem OSP. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Orda jest tak słona, że wyhodowała algi.
Pewnie Tusk z Budką wysypali kilka ton soli, którą dostali od Niemców. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Zrobiłam rozeznanie jusek, to się fachowo nazywa BHZ
To fakt Anżej, nie fejk Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Opasie herbu obsrane gacie a pamiętasz już ile to jest sporo później?
|
|
|
|
|
CYTAT Zrobiłam rozeznanie jusek, to się fachowo nazywa BHZ To fakt Anżej, nie fejk ooooooooooooooooo!!!!! pazurki BZT Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Podobno w Odrze pojawiły się żywe ryby. Ten Czarnobyl okazał się naprawdę straszny pizdasie ( opasie, regresie, ujowozrobiony czy który tam jest zalogowany)... Gdy propaganda wejdzie za mocno Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Opasie herbu obsrane gacie a pamiętasz już ile to jest sporo później? tak, kutasie. ty mendo już dowiedziałeś się skąd to zasolenie Odry, czy propagandowe info jeszcze nie przyszło? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT To fakt Anżej, nie fejk To fakt, że algi pojawiły się w Odrze. Że Odra sama je wyhodowała to już "fakt" rodem z TVP Stolec, przesadzasz z tą propagandą Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Opasie herbu obsrane gacie a pamiętasz już ile to jest sporo później?
Gdzie jest rtęć ? Parafrazując klasyka... |
|
|
|
|
CYTAT Opasie herbu obsrane gacie a pamiętasz już ile to jest sporo później? Gdzie jest rtęć ? Parafrazując klasyka... A tego to nie wiem kutasie. Zapytaj u źródła. To jak stolec, przyznasz że propaganda weszła za głęboko? zapłacili ci przynajmniej za robienie z siebie głupka? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Pogadamy opasie herbu obsrane gacie jak sobie przypomnisz ile to jest sporo później...
|
|
|
|
|
CYTAT Pogadamy opasie herbu obsrane gacie jak sobie przypomnisz ile to jest sporo później... Kutasie, ja wiem ile to sporo później i już wiele razy patałachu już ci to pisałem. To jak propaganda za głęboko weszła czy przelew przyszedł i był nakaz robienia z siebie głupka? Przynajmniej warto? Ile ci patałachu płacą za to pajacowanie? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Mówiąc o przelewach. Ile pisowscy zausznicy w/g badan Pani Łże Eli wlali tej rtęci? Jakieś nowe fakty po Faktach?
PS. Podpisaliście już Zieloną petycje o dymisje Microna i jego rządu za niepraworządne zaniedbanie Loary? Tak nie może być żeby nie siedział. Przynajmniej skakanie przez okno. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Jeszcze niedawno się z ciebie wylewało na Trzaskowskiego w podobnym temacie.
Jak widać punkt widzenia od punktu siedzenia. Typowe zaćmie poznawcze lub po prostu mataczenie. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Mówiąc o przelewach. Ile pisowscy zausznicy w/g badan Pani Łże Eli wlali tej rtęci? Jakieś nowe fakty po Faktach? PS. Podpisaliście już Zieloną petycje o dymisje Microna i jego rządu za niepraworządne zaniedbanie Loary? Tak nie może być żeby nie siedział. Przynajmniej skakanie przez okno. Stolec, jedź do Francji i skanduj przeciw Macronowi. Wiesz już skąd takie zasolenie Odry? Przyznasz, że tekst o pojawieniu się żywych ryb w Odrze był głupi jak ty? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Masz wątpliwości ze ryby żyją w dorzeczu Odry. Niech ci Regresie wyjdzie na zdrowie #naoddziale. Anżej, Micron musi odejść ! Trzaskajacy-Rabiej miał oficjalne wsparcie Mentzwela i Wilka, czy to mało? Upały minęły, strachy do budy. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Kutasie, ja wiem ile to sporo później i już wiele razy patałachu już ci to pisałem. To jak propaganda za głęboko weszła czy przelew przyszedł i był nakaz robienia z siebie głupka? Przynajmniej warto? Ile ci patałachu płacą za to pajacowanie? Pokazałeś opasie jaki z ciebie twardziel. Nie musisz już nic więcej udowadniać. No chyba , że naprawdę przypomnisz sobie ile to jest sporo później... |
|
|
|
|
Opasie, regresie , pizdasie , ujowozrobiony , batmanie , bananie ( czy który tam jest zalogowany), pojawia się tylko jedno pytanie: Gdzie jest rtęć?
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Kutasie, ja wiem ile to sporo później i już wiele razy patałachu już ci to pisałem. To jak propaganda za głęboko weszła czy przelew przyszedł i był nakaz robienia z siebie głupka? Przynajmniej warto? Ile ci patałachu płacą za to pajacowanie? Pokazałeś opasie jaki z ciebie twardziel. Nie musisz już nic więcej udowadniać. No chyba , że naprawdę przypomnisz sobie ile to jest sporo później... Niczego nie muszę udowadniać, a już na pewno nie takiej szmacie jak ty. Stolec, co z tymi rybami? Odra się odradza i pojawiają się żywe ryby? Pochwal się ile dostałeś za robienie z siebie głupka. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Opasie, regresie , pizdasie , ujowozrobiony , batmanie , bananie ( czy który tam jest zalogowany), pojawia się tylko jedno pytanie: Gdzie jest rtęć? Rtęć jest prawdopodobnie tam gdzie pojawiły się żywe ryby Przyznaj się stolec, skąd pobrałeś to info? Godzina wskazuje że to z wiadomości na TVP info Czy warto robić z siebie takiego głupka? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Czy wszystkie tłuste świnki są takie dociekliwe ?
Opasie gdybym oglądał TVP Info czym różniłbym się od ciebie , pizdasa, regresa czy który tam aktualnie ma dyżur. TVP Info to taki sam ściek jak TVN24... |
|
|
|
|
CYTAT Czy wszystkie tłuste świnki są takie dociekliwe ? Opasie gdybym oglądał TVP Info czym różniłbym się od ciebie , pizdasa, regresa czy który tam aktualnie ma dyżur. TVP Info to taki sam ściek jak TVN24... Im więcej zaprzeczasz i podajesz takie info jak to o tych rybach tym bardziej jestem pewien że TVP info to twoje główne źródło wiedzy. Warto robić z siebie takiego głupka? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|