|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Opasie herbu obsrane gacie, napisałeś że byliśmy ustawieni na godzinę 18 na Błoniach. Mój skrin udowadnia że odpisałeś że będziesz tam , ale sporo później. Czy podtrzymujesz swoje kłamstwa, że byliśmy ustawieni na 18 , i ile to jest sporo później? Już dawno tchórzliwa i donosicielska szmato odpisałem ci że to sporo to dla mnie 15 minut. Nie pogrążaj się i nie grzej tematu. Chyba że nadal chcesz się spotkać, tylko nie wiesz jak zagadać. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Ostatnio się obsrałeś opasie. Nic nie wskazuje żebyś teraz był odważniejszy...
|
|
|
|
|
"Jedzcie mniej, kupujcie taniej" to złota rada manipulantów z Super Expresu. Ja natomiast potwierdzam, że z uwagi na wojnę, putinflację i drożyznę, jak każdy rozsądny człowiek, kupuję mniej i taniej. Coś
w tym złego?" Autentyk.To słowa superministera Czarnka,speca od"cnót niewieścich". Komu odjeb@ło-Mnie,temu który to czytał ,czy tamtemu,który to pisał? Czytam myślę i...Wychodzi że jestem normalny,czyli debil to... Podobno jedną z przyczyn Rewolucji Francuskiej były słowa które wypowiedziała Maria Antonina Austriaczka do poddanych-Nie stać ich na chleb,niech jedzą ciastka. Najważniejsze-Nie trać głowy,nawet pod gilotyną! SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Ostatnio się obsrałeś opasie. Nic nie wskazuje żebyś teraz był odważniejszy... Tchórzliwa i donosicielska szmato, ja byłem na błoniach więc kto się obsrał? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Opasie może i byłeś, ale pewno nie feralnego dnia. No chyba że naprawdę sporo później ( po 20). A piszę to z pełnym przekonaniem, ufajdana świnko...
A przecież przyciśnięty do muru zadeklarowałeś się że to " sporo później" to 10 czy 15 minut. Ja byłem między 17:30 a 19 i wiem że ciebie tam nie było, opasie herbu obsrane gacie... |
|
|
|
|
CYTAT Opasie może i byłeś, ale pewno nie feralnego dnia. No chyba że naprawdę sporo później ( po 20). A piszę to z pełnym przekonaniem, ufajdana świnko... A przecież przyciśnięty do muru zadeklarowałeś się że to " sporo później" to 10 czy 15 minut. Ja byłem między 17:30 a 19 i wiem że ciebie tam nie było, opasie herbu obsrane gacie... Teraz mam już 100% pewność, że jesteś kłamliwą, obsraną i donosicielską szmatą Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Wstaw jeszcze więcej emotikonów, opasie. Na pewno twoja wersja przez to nabierze wiarygodności...
|
|
|
|
|
Ide po popkorn chłopaki
|
|
|
|
|
CYTAT Wstaw jeszcze więcej emotikonów, opasie. Na pewno twoja wersja przez to nabierze wiarygodności... Obczaj to https://youtu.be/0QYE-zmDKEE Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Madras ty z wysiłku umysłowego POpuściłeś w swoje gatki z rozporkiem z tyłu świeżym POwskim gnojem paralityku umysłowy
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
Dobra dobra opasie. Pokazałeś już jaki z ciebie mocarz...
|
|
|
|
|
***** *** |
|
|
|
|
CYTAT Dobra dobra opasie. Pokazałeś już jaki z ciebie mocarz... To pa tera :-) https://youtu(...)re=share Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Dobrze opasie herbu obsrane gacie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pelele patrz kto wstawia, który obrazek!
Co wy pisiory macie z tym sraniem i popuszczaniem itp. itd.? |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Drogie parszywe PiSiorki, mam pytanko:
Kupujecie już mniej i taniej, zaciskacie zęby i ocieplacie sobie domy? Tak, jak Wam Wasi wybawiciele z PiSobolszewii radzą? "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
Choćby marzli i głodowali to i tak będą na PiS głosować, ujamuzrobi. Niestety ale Janusze pobierający pińcset plus bijący swoje Grażynki kablem od żelazka są dla nas straceni. Nie wszyscy są tak przenikliwi jak my widzowie TVN. I jeszcze będą insynuować, że do PZPR należałeś, ujamuzrobi...
|
|
|
|
|
Ale ty jesteś śmieszny stolec
|
|
|
|
|
Dzięki pizdas, ale nie umawiam się z chłopakami...
|
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Choćby marzli i głodowali to i tak będą na PiS głosować, ujamuzrobi. Niestety ale Janusze pobierający pińcset plus bijący swoje Grażynki kablem od żelazka są dla nas straceni. Nie wszyscy są tak przenikliwi jak my widzowie TVN. I jeszcze będą insynuować, że do PZPR należałeś, ujamuzrobi... Fiutku1313 - czemu mówisz o sobie w 3 osobie PiSiorku? Wstydzisz się chlebodawców z PZPPiS? Nie no, to jest skandal, że gardzisz tymi, którzy Ci płacą za bycie propagandzistą. Pecunia non olet. No chyba, że jesteś parszywym pisorem ideowo, wtedy należy na Ciebie spuścić zasłonę milczenia. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
Bo popuścisz z tej zajadłości, ujamuzrobi...
|
|
|
|
|
Donald Tusk bardzo dobry patriota i uczciwy człowiek.
Kaczor chytry kombinator partyjny. Kradnie a później oddaje licząc na wdzięczność tej warstwy która nie ogarniają zbyt wiele. Pislodzieje nie mogą liczyć na większość - to już bardzo dobra wiadomość na początek. Ilu stu jest dyrektorów w TVPis? Tak kradnie Kaczyński i przydupasy. wszystko idzie wedlug planu socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|