|
|
|
CYTAT W) Kacze gówienko...] Niech żyje nam długie lata, a anioł stróż z białych róż niech mu bukiet splata - takie wyśpiewane życzenia usłyszał podczas wizyty na Podlasiu prezes partii PiSda ci. Jaro wzruszył się... Zasłuchanego Kaczyńskiego pokazały kamery stacji Kurvizji. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Gdyby ludzie znali wartość Eucharystii, służby porządkowe musiałyby kierować ruchem u wejścia do kościołów.
|
|
|
|
|
CYTAT Gdyby ludzie znali wartość Eucharystii, służby porządkowe musiałyby kierować ruchem u wejścia do kościołów. Wartość materialną da się łatwo wycenić po kosztach produkcji i sprzedaży. Do kościołów,synagog,meczetów itp.nie uczęszczam. Zycie ziemskie jest zbyt krótkie aby tracić je bezpowrotnie słuchając tego samego gadania,skoro czeka nas wieczność w"zaświatach",a tam będzie można sobie pośpiewać. W islamie to przynajmniej dorzucają 72 dziewice na wieczny użytek. Oszczędzając,na tydzień wystarczy... Zycie. To ruch jednostronny, Bez powrotu.Punkt docelowy-śmierć. "Być ciągle być w tej podróży,którą ludzie prozaicznie życiem zwą." PS.Spoko. Bóg dając życie,wyznaczył za mnie kaucję zwrotną,tak więc po śmierci czeka mnie reinkarnacja. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Gdyby ludzie znali wartość Eucharystii, służby porządkowe musiałyby kierować ruchem u wejścia do kościołów. Historia pokazuje co innego. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Zauważ,że wszyscy "bogowie"o których słyszałem,a byli na Ziemi już nie żyją.
Prawie wszyscy.Ja czuję się dobrze. PS.Spoko. Bóg dając mi życie,wyznaczył za mnie kaucję zwrotną,tak więc po śmierci czeka mnie reinkarnacja. Nikt nie może się zmarnować! SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Zycie ziemskie jest zbyt krótkie aby tracić je bezpowrotnie... I kończy się wiecznością w towarzystwie z wyboru jusku. Co tracisz, przyzwoitość? https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/cialo-ojca-pio-wystawiono-na-stale-na-widok-publiczny/jv4nyhg PS. Potrafisz się tak zaimpregnować gorzałką to napisz którą. Będą pielgrzymki pijaków do twojego sklepu. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Zycie ziemskie jest zbyt krótkie aby tracić je bezpowrotnie... I kończy się wiecznością w towarzystwie z wyboru jusku. Co tracisz, przyzwoitość? PS. Potrafisz się tak zaimpregnować gorzałką to napisz którą. Będą pielgrzymki pijaków do twojego sklepu. art2deco. Jest mi wszystko jedno co będzie ze mnie zrobione. Czy będę wsadzony do grobu i tam spleśnieję,czy przetopią mnie na smalec dla sikorek. Nie wierzę w istnienie nieba czy piekła. Niebiańskie widoki mam kiedy się napierdolę. Piekło też przerabiałem gdy usiadłem gołą dupą na pokrzywie. Puszczenie "pawia" to pewnie byłby... czyściec. Dla zasady nie rzygam. Co do "impregnatu", jest to tequila i taka wóda o nazwie państwa którego stolicą są Helsinki.Najlepsza to grapefruitowa. No i bimber od "zaprzyjaźnionego" gospodarza-zrywa beret,brak kaca!!! PS.Prywatnie sklepu nie mam.Od tego jest Biedra. Co do pielgrzymek do mnie,to zacytuję kolędę - Przybieżeli do juska we czterech a odeszli na czterech. Chwała tequili spirytusowi wódce,alkoholowi i pokój na trzeżwiałce. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Zycie ziemskie jest zbyt krótkie aby tracić je bezpowrotnie... I kończy się wiecznością w towarzystwie z wyboru jusku. Co tracisz, przyzwoitość? PS. Potrafisz się tak zaimpregnować gorzałką to napisz którą. Będą pielgrzymki pijaków do twojego sklepu. art2deco. Jest mi wszystko jedno co będzie ze mnie zrobione. Rozumiem ale nie polecam. Ostatni będą pierwszymi. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Rozumiem ale nie polecam. Ostatni będą pierwszymi. art2deco Będą pierwszymi do...? A co, gdy ktoś idzie sam? Jest pierwszym z ostatnich i ostatnim z pierwszych. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Jak zawsze to wszystko kwestia wyboru jusku.
Ale Dopiero gdy skala takiego wyboru jest powszechna, zrozumiemy co szeptał wąż do uszka Ewy i dlaczego. Więcej pokory jusek. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Więcej pokory jusek. art2deco Na kolanach? Żebrać? Prosić? Sqrwić się? Dlatego nasi wrogowie,mają nad nami przewagę. Ale...Stare,silne drzewa,ZAWSZE umierają stojąc. JA STOJĘ MOCNO !!! Daj hooyom mały palec ręki,a upyerd@lą ci nogę. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
No co Ty jusek,,,,
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Ale propaganda. Tusk zawsze występował zdecydowanie przeciwko Nord Stream 2.
CYTAT Donald Tusk mówił, że wszystkie rządy starały się "doprowadzić do finału ideeę gazoportu" i tylko jeden realnie go zbudował. " I to był mój rząd, a kiedy nastały rządy PiS-u po naszych rządach, to ich wielkim sukcesem było nadanie nazwy temu gazoportowi. Więc w sprawach gazowych dobrze byłoby, gdyby PiS dzisiaj wykonał swoją robotę i milczał, jeżeli chodzi o ocenę naszych działań, bo to oni mają się czego wstydzić – stwierdził Tusk. Ktoś kto się przyczynia do wprowadzania w błąd narodu nie ma prawa nazywać się patriotą. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
A przecież Tusk nigdy nie okłamał narodu. Wszyscy politycy kłamią, ale on nigdy się tym nie splamił. Mając do pomocy mecenasa Konia i sędziów niezłomnych wypali gorącym żelazem, kaczyzm do cna. Święty człowiek, super partia...
Ale jak to? |
|
|
|
|
Te świadczenia nie są skierowane do ubogich. W ostatecznym rozrachunku nie zmniejszają ubóstwa. Nie wzbogacają też kraju.
PIS = bieda w Polsce. Tak to. Zaskoczony? A ze studentów ekonomii Politechniki Radomskiej się śmiejesz... socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
No zwłaszcza rynek pracy oberwał przez pińcset plus. Ludzie zamiast pracować, siedzą na socjalu i dzięki temu mamy najniższe bezrobocie od upadku komuny...
A gdzież się zapodział opas, regresie ( a propos absolwentów zaocznej ekonomii)? Centrala go wysłała na inny front, czy działa incognito ? |
|
|
|
|
Regresie a co sądzisz o najnowszych propozycjach, które ogłosił chyży rój , odnośnie skrócenia tygodnia pracy?
|
|
|
|
|
CYTAT No zwłaszcza rynek pracy oberwał przez pińcset plus. Ludzie zamiast pracować, siedzą na socjalu i dzięki temu mamy najniższe bezrobocie od upadku komuny... W końcu raz do rzeczy |
|
|
|
|
A po co taki pracownik który woli nic nie robić i brac socjal, zamiast traktować to jako dodatek do wypłaty i mieć duuuzo lepiej.
|
|
|
|
|
Mnie śmieszy... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
https://zapodaj.net/images/883dda0e5834c.png
PiS to jednak stan umysłu. To też wyborca PiS? https://youtu.be/yS3gsxAkBDk Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
W Wolnej Polsce zlikwidujemy PiS i problem sam się rozwiąże. Już widzę oczyma wyobraźni, jak na białej chabecie wjeżdża chyży rój. Na pełnej kurw.e rzecz jasna!
Opasie a pamiętasz już ile to jest sporo później? |
|