|
|
|
Niemcy przeszli przemianę jak pod Stalingradem.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Weź te tabletki jak ci lekarz przykazał a wszystko się wyjaśni. Zgubiłem dawkowanie regresie, masz to może w swoim dossier? |
|
|
|
|
I co regresie znowu uciekniesz bez pożegnania?
|
|
|
|
|
Regresie nie bój się. Ujawnij co tam macie w zanadrzu?
Macie komórkę wywiadowczą czy takie sprawy zlecacie " niezależnym specjalistom"? |
|
|
|
|
Niejaki Rutkowski chce pomagać Ukrainie.
Były "zomowiec",kiedyś współpracownik WSI a teraz obecnych specsłużb. Wygląda jak ćpun i debil w jednym. Oni mają Krzycha,my portalowego Thomasa,stratega o systemów rakietowych torped. link poniżej. https://gwiaz(...)2712576a SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Hop hop regresie jesteś tam?
Oby Putin nas nie najechał , bo z takimi obrońcami jak bezpartyjni wolnościowcy bylibyśmy bez szans... Regresie , a tak przy okazji służbę wojskową odbyłeś? Zacząłeś studiować, czy dostałeś kategorię E na komisji? |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Zacząłeś studiować, czy dostałeś kategorię E na komisji? Nie oceniaj innych swoją miarą parszywy pisiorze. Powiedz nam lepiej, jak bardzo podobała Ci się ruska robota braci Kremlowskich i Samuela Putineiry? Przecież to bliskie Tobie opcie prosowieckie. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
Ja mam kategorie A w książeczce wojskowej, ujamuzrobi. Mam ci wysłać skan?
Drugi Anżej z ciebie. Z całego natłoku informacji selektywnie wybierasz tylko tą jedną którą , można ( słusznie czy nie przyczepić do pisiorów). Anżej tak się pogubił w narracji partyjnej , że uznał Orbana za hamulcowego sankcji wobec Federacji Rosyjskiej... Musisz zrozumieć , że nie mam zamiaru tłumaczyć Karnowskich czy Pereiry , bo są to dla mnie ludzie złej woli. PiS jest w naszym kraju reprezentantem stronnictwa amerykańsko- żydowskiego , i jak komuś sprzyjają to najbardziej im. Ty ze swoim Tuskiem i TVN, popierasz opcję niemiecko - brukselską. Ja bym was wszystkich wysłał na Księżyc , jeśli chcesz poznać moje zdanie... |
|
|
|
|
Stolec gdybyś był cokolwiek wart to nie doceniał byś się porównując do niepełnosprawnych. To po pierwsze. Po drugie to po prostu chamstwo.
Ze swoimi papierkami możesz czyścić Tuskowi wierzchowca. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Jeżeli mogłabym to robicie się zbyt personalni co psuje forum i zmienia proporcje co jest ważne, a co jest tylko opinią.
Wróćmy do spraw ważnych, Ursula zrobiła cos co mnie zszokowało In time of war, words matter. We are witnessing massive propaganda and disinformation over this outrageous attack on a free and independent country. We will not let Kremlin apologists pour their toxic lies justifying Putin's war or sow the seeds of division in our Union Ursula podsumowała politykę EU To zmiana o 180 stopni. Ale słowa nic nie kosztują jeżeli nie odstawią bata "praworządności" i nie wypłacą nam zaległych pieniędzy. O, to by była zmiana. Tymczasem: PAD: Zawetowałem nowelizację Prawa oświatowego. Odłóżmy to na później. PAD: Potrzebujemy patriotycznych postaw, wiary w suwerenną Ojczyznę. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Stolec w osobie artzero upomniał się o wartości forum. Nie mogę. Propagandysta i pisiorska parówa w jednej osobie, pisząca donosy do nadministra zero narzeka na wycieczki personalne.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Dlaczego tyle personalnego jadu Anżej?
|
|
|
|
CYTAT Stolec gdybyś był cokolwiek wart to nie doceniał byś się porównując do niepełnosprawnych. To po pierwsze. Po drugie to po prostu chamstwo. Ze swoimi papierkami możesz czyścić Tuskowi wierzchowca. Ile jestem wart , regresie, pozwolisz nie ty będziesz decydował... Może i sprawy zaszły za daleko, ale śmiem twierdzić, że nie jestem główną przyczyną... |
|
|
|
|
CYTAT Stolec w osobie artzero upomniał się o wartości forum. Nie mogę. Propagandysta i pisiorska parówa w jednej osobie, pisząca donosy do nadministra zero narzeka na wycieczki personalne. Anżej , skoro mnie " wpuściłeś na bęben" , to znasz moje dane korespondencyjne , a może nawet wiesz skąd się loguję do telefonu. W każdym razie , ktoś niezbyt się przyłożył do roboty. Pisałem ci już , że nie zniżam się do donosów na temat twój czy waszej menażerii . To są paskudne metody i nie będę się takimi parał. Nie lubię was i hobbystycznie staram się żebyście zanadto się nie panoszyli na tym forum. Ale na tym koniec, nie mieszaj mnie do swoich prywatnych wojenek z lokalnymi pisiorami. Jesteście siebie warci... Ty podpierd...asz na nich , oni podpierd..ja ciebie. Mnie w to nie mieszaj... |
|
|
|
|
CYTAT Ja mam kategorie A w książeczce wojskowej, ujamuzrobi. Mam ci wysłać skan? @Bolek Tak,tak. Masz kategorię A ,ale na motocykl o pojemności silnika 0 cm.sześc. Do tego "żółte papiery"w prawie jazdy.. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Odważne słowa jak na alkoholika, nigga...
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Stolec w osobie artzero upomniał się o wartości forum. Nie mogę. Propagandysta i pisiorska parówa w jednej osobie, pisząca donosy do nadministra zero narzeka na wycieczki personalne. Anżej , skoro mnie " wpuściłeś na bęben" , to znasz moje dane korespondencyjne , a może nawet wiesz skąd się loguję do telefonu. W każdym razie , ktoś niezbyt się przyłożył do roboty. Pisałem ci już , że nie zniżam się do donosów na temat twój czy waszej menażerii . To są paskudne metody i nie będę się takimi parał. Nie lubię was i hobbystycznie staram się żebyście zanadto się nie panoszyli na tym forum. Ale na tym koniec, nie mieszaj mnie do swoich prywatnych wojenek z lokalnymi pisiorami. Jesteście siebie warci... Ty podpierd...asz na nich , oni podpierd..ja ciebie. Mnie w to nie mieszaj... nie przerzucaj swoich win pisiorska parówo. Maski opadły. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Anżej , trochę się martwię o ciebie. Wszędzie tylko te parówy. Sądzę że źle kierujesz swoje oczekiwania...
Nie mieszaj mnie do waszych wojenek. Pies trącał wasz sztab i lokalnych pisiorów... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ja mam kategorie A w książeczce wojskowej, ujamuzrobi. Mam ci wysłać skan? @Bolek Tak,tak. Masz kategorię A ,ale na motocykl o pojemności silnika 0 cm.sześc. Do tego "żółte papiery"w prawie jazdy..:zaklopotany: Kolejny wysyp sucharów |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Uwierzyłeś w całą ustawę czy w film?
|
|
|
|
CYTAT Uwierzyłeś w całą ustawę czy w film? Wypowiedz się merytorycznie co myślisz ma temat ustawy proszę. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Wróćmy do spraw ważnych Słusznie. Czy ABW i SKW aresztowały już te pisiorskie szmaty promoskewskie Kremlowskich, Putineirę oraz Russiadzyka? Kremlowscy usłuznie zapewnili Moskwie przestrzeń do przekazywania putinowskiej propagandy. Dobra robota zdrajcy! Putineira skutecznie storpedował udostępnienie Ukraińcom samolotów, twierdząc na tvpisinfozpisowskiegoszamba, że te będa startowały z polskich lotnick. Dobra robota zdrajco! Russiadzyk już szczuje Polaków na Ukraińców, by wbić klin pomiędzy ofiary wojny, a naszych rodaków. Dobra robota zdrajco! Ta wojna skutecznie obnaża proputinowskie ścierwa w Polsce. Dziwnym trafem to środowisko obecnej władzy... Ciekawe bardzo. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
Dokładnie tak jak piszesz, ujamuzrobi...
Ujamuzrobi , nie wierz we wszystko co przeczytasz na szczochuzburaka... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Uwierzyłeś w całą ustawę czy w film? Wypowiedz się merytorycznie co myślisz ma temat ustawy proszę. Regresie jedziesz walczyć na Ukrainę , podobno szukają zagranicznych ochotników... Jakby co to pokaż swoją książeczkę wojskową... |
|