|
|
|
CYTAT CYTAT Anżej grzęźniesz coraz głębiej. Otwórz okno, przewietrz pokój, dotleń tępą dzidę, przestań słuchać Marcina i Stokrotki. A konkretnie co autor artzero miał na myśli? Czy może autor artzero nie myśli bo czeka na instrukcje? Narracja w Sztabie Bezpartyjnych Wolnościowców pękła, został gruz. Lifting wizerunkowy już w drodze. PS. Jeżeli chcecie pomóc, to proszę o kontakt na messengerze lub o kontakt telefoniczny pod nr 695 616 963, bądź mailowy: - rm.stw.butryn.renata_(at)_gmail.com - rm.stw.przytula.dariusz@gmail. com - rm.stw.marczak.damian_(at)_gmail.com Jeżeli znacie rodziny z Ukrainy, które potrzebują mieszkania na jakiś czas, to także proszę o kontakt. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sucho.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Skończyły się Igrzyska Olimpijskie i Kurvizja nie miała czego pokazywać.
Z pomocą przyszedł Fjutin, atakując Ukrainę. Tematu dotyczącego stanu naszej gospodarki i inflacji,jakoś nie ma. Do błędów w polskim ładzie,że takie istnieją,korzystając z wojny na Ukrainie,potwierdził Naczelny Rozpierduch, czyli Jaro. Winę ponoszą oczywiście tylko inni. "Zielone ludziki" z UE i Tuskacz. Prezes czysty jak dziewica. Obiecany nam"polish dream" zdechł. Czego można oczekiwać od kociarza z Żoliborza, który jest twarzą tego burdelu? Dla mnie był i jest jednak, tzw. inną,"podbrzuszną" częścią ciała. Mącić,mataczyć kłamać,szczuć,obiecywać,ale rządzić. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
co ty jusek pieprzysz, jak widzisz ten Kaczyński miał wyrobione zdanie o Putinie. Pisałeś że ma urojenia a musisz przyznać że byłeś w błędzie a teraz piszesz jakieś bzdety.
Zresztą trudno coś merytorycznego u ciebie przeczytać. |
|
|
|
|
Zdanie Kaczyńskiego możesz sobie wsadzić. Wszyscy mieliśmy podobne a PISorzytnictwo nie zrobiło nic żeby uczynić nas potęgą militarną.
Ukraina się wykrwawia a my na to tylko patrzymy. Człowiek który nie zadbał o nasze bezpieczeństwo już jest robiony bohaterem. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Regresie , a może by tak wysłać wasze stado na Putina. Bądź co bądź, hieny to groźne drapieżniki...
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Przyjaciel naszego rządu (jeszcze będzie Budapeszt w Warszawie) wraz z Cyprem nadal przeciwko wyłączenia Rosji z systemu swift.
Nadal kupujemy węgiel, gaz i ropę z Rosji. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Podobno wszystkie kraje UE wyraziły zgodę na odłączenie Federacji Rosyjskiej , od systemu Swift. Jako ostatni rząd Niemiec , Anżej...
|
|
|
|
|
CYTAT Nadal kupujemy węgiel, gaz i ropę z Rosji. Pod koniec roku nie będziemy zależni od Rosji w sprawie gazu. Od węgla i ropy już jesteśmy. I tu obecny rząd ma duzy plus. |
|
|
|
|
CYTAT Podobno wszystkie kraje UE wyraziły zgodę na odłączenie Federacji Rosyjskiej , od systemu Swift. Jako ostatni rząd Niemiec , Anżej... Sytuacja jest dynamiczna. Pinokio zaraz przekona kanclerza Niemiec. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Nadal kupujemy węgiel, gaz i ropę z Rosji. Pod koniec roku nie będziemy zależni od Rosji w sprawie gazu. Od węgla i ropy już jesteśmy. I tu obecny rząd ma duzy plus. Możesz jeszcze raz? Jesteśmy zależni czy niezależni. Nie wiem za co ten plus dla naszego rzadu. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Widzisz, Anżej, każdy ma swoje źródła wiedzy. Ja mam takie. Możesz ujawnić swoje?
|
|
|
|
|
Anżej , to też fejk?
|
|
|
|
|
Wrzuć swoje źródła wiedzy. Zobaczymy co tam ma w zanadrzu sztab bezpartyjnych wolnościowiców?
|
|
|
|
|
CYTAT Widzisz, Anżej, każdy ma swoje źródła wiedzy. Ja mam takie. Możesz ujawnić swoje? Sytuacja zmienia się dynamicznie, kiedy pisałem to Niemcy byli za ale Węgrzy i Cypr się wstrzymywały. Teraz Niemcy się wycofali, ale przecież Pinokio nad nimi pracuje. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Wrzuć swoje źródła wiedzy. Zobaczymy co tam ma w zanadrzu sztab bezpartyjnych wolnościowiców? Musisz pytać w sztabie, ja nie wiem. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Stara śpiewka bezpartyjnych wolnościowiców: nie jestem w żadnym sztabie, TVN-u nie oglądam ,Onetu nie czytam a tak w ogóle to głosuję na Konfę...
To że sytuacja się zmienia ( i to szybko) jest dla mnie zrozumiałe. Niezrozumiałe pozostaje , dlaczego uderzasz w Orbana ( swoją drogą pies go trącał ), skoro najwięksi sojusznicy Putina w Europie to Niemcy? Myślę że nikt , kto ma rozum większy od orzeszka nie ma wątpliwości, gdzie się ukrył sprzymierzeniec botoksowego karła ( jak nazywają władcę Rosji)... Książki Tomasza Piątka ( które z ujowozrobionym ) przewertowaliście , okazały się być niewiele warte. Niepotrzebnie uwierzyliście... |
|
|
|
|
Bolek w sztabie to powstałeś. Z pomieszania genów pana Rydzyka Szarlatana i Jarosława Ekonomicznego Imbecyla. Z miłości do koryta i przywilejów.
|
|
|
|
Hieny szczekają karawana jedzie dalej, regresie...
Możesz zrobić z książką Tomasza Piątka to samo co ze swoim paszportem covidowym... |
|
|
|
|
Jaka karawana? Chyba raczej karawan...
Hieny masz w rodzinie niecnono. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Nie obrażaj kolegów, regresie...
Cały wasz sztab to przecież jedno stado ujadających hien... |
|
|
|
|
Nie jesteś moim kolegą.
Stosowanie argumentów personalnych obnaża twoją biedę kulturową i pustosłowie. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Nie jestem regresie. Chodziło mi o twoich ujadających kolegów ze sztabu bezpartyjnych wolnościowiców...
|
|
|
|
|
Weź te tabletki jak ci lekarz przykazał a wszystko się wyjaśni.
|