|
![]() |
|
CYTAT Już dawno powinni zdymisjonować tego Tuska, niech odda władze, przestanie rządzić i odejdzie w zapomnieniu. Wiesz dobrze , Anżej, co mam na myśli. Był już premierem , nie zrealizował swoich obietnic. Nie spierda.a i zrobi miejsce innym. Wiem że dla was obrońców praworządności jest ostatnią nadzieją, ale ja nie oglądam TVN-u i mam inne zdanie w temacie... ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Zerknij Bolesław jak masz chwilę. O tym jaka mafia partyjna utworzyła się w wolnej Polsce. https://youtu.be/sRDrEKQODoA Regresie odpal sobie " Rocco invades Poland" , jak chcesz coś fajnego obejrzeć... ![]() |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT A zakupy sprzętu w wojsku czy policji znajdziesz w sieci. Po wpisaniu w google wyskoczy ci sporo tego. Masz dwa pierwsze z brzegu , żebyś nie ujadał , bobku... ![]() https://milmag.pl/bell-407gxi-w-polskiej-policji/ https://infosecurity24.pl/sluzby-mundurowe/policja/ksp-pol-tysiaca-radiowozow-i-motocykli-posterunki-i-nowe-komisariaty-wideo Czyli przed PISem nic nie było kupowane ![]() Budżet policji jest bardzo podobny jak z lat wcześniejszych ![]() Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
![]() |
|
CYTAT Może ma i [moderowano - wulgaryzmy!] wzorce. Nie zmianie to faktu, że to porozumienie nie jest sukcesem tylko pokazem niekompetencji rządu. Nie neguję faktu , że porozumienie jest pokazem niekompetencji. Tylko komentarz w tej kwestii byłego członka rady nadzorczej FOZZ, to trochę za grubo. Nawet jak dla mnie ... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Czyli przed PISem nic nie było kupowane ![]() Budżet policji jest bardzo podobny jak z lat wcześniejszych ![]() Nieprawda bobku. Budżet Policji na 2015 ( ostatni tworzony przez koalicję oszustów z gumofilcami ) wynosił ponad 8 i pół miliarda złotych. Na rok 2022 Policja dostała prawie 11 miliardów złotych. Wystarczyło kilka minut żeby to sprawdzić , tylko po co? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Czyli przed PISem nic nie było kupowane ![]() Budżet policji jest bardzo podobny jak z lat wcześniejszych ![]() Nieprawda bobku. Budżet Policji na 2015 ( ostatni tworzony przez koalicję oszustów z gumofilcami ) wynosił ponad 8 i pół miliarda złotych. Na rok 2022 Policja dostała prawie 11 miliardów złotych. Wystarczyło kilka minut żeby to sprawdzić , tylko po co? ![]() Uwzgledniasz PISflację czy nadal dla ciebie ona nie istnieje? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Zapytaj Putina - to do pierwszego pytania. Rozumiem że ty już go pytałeś ? tobie przeszkadza wrak, bo ty zaczałeś gadke o tym. Wiec napisz mu mejla CYTAT Faktycznie 96 krabow , raki . Najwiekszy kontrakt w historii. Takie tam drobnostki. Robi wrażenie, rozciągnięte na ile lat ? czyli norma. https://www.money(...)509.html Dzieki za link. 90,9 miliardów. Słabo ![]() CYTAT Zdrowo jestes jebniety Popatrz na siebie ![]() Patrze i co? Pruj dupsko dalej. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Uwzgledniasz PISflację czy nadal dla ciebie ona nie istnieje? Instynkt stadny w najlepszym wydaniu... ![]() Jeżeli dobrze liczę to wzrost nakładów z ponad 8 i pół miliarda do prawie 11 wynosi około 30 procent. Inflacja wg Eurastatu w tym czasie ( 2015-2021) urosła o blisko 14 procent . Zbierz wszystkie hieny i policzcie czy tak to wygląda? ![]() Tak samo wygląda to w wydatkach na wojsko czy opiekę zdrowotną. Za Tuska obowiązywała zasada " piniendzy ni ma i nie bendzie", a i tak Komisja Europejska objęła nas procedurą nadmiernego deficytu. Bóg raczy wiedzieć , gdzie się pieniądze podziewały? ![]() |
|
|
![]() |
|
Na jakiej podstawie stado stalowowolskich hien ze sztabu bezpartyjnych wolnościowiców uważa że teraz Tusk będzie lepszy niż uprzednio? Był premierem sześć lat, nie zrealizował żadnych swoich obietnic z 2007 roku. Możemy się zgodzić że pisowskie dziadostwo trzeba przepędzić na cztery wiatry, ale nigdy skutkiem powrotu POKOMUNY do władzy...
![]() |
|
|
![]() |
|
Bierzemy pod uwagę zgromadzone oszczędności, które posłowie deklarują w swoich oświadczeniach majątkowych.
Czyje ![]() Konkretnie eksposła Łukasza Szumowskiego. Był jednym z "najbiedniejszych" parlamentarzystów. ![]() Na początku posłowania w 2019 roku deklarował, że na koncie ma... 1134 złotych. ![]() To nie błąd w druku! Po dwóch latach, stan posiadania p-osła trochę się poprawił - odłożył 24,5 tys zł.Wychodzi,że szastał kasą na prawo i lewo."Odłożył" dwie diety poselskie.i to bez dodatków. ![]() Łukaszu, właśnie zrzekł się mandatu posła i odszedł do Narodowego Instytutu Kardiologii. ![]() Współczuć czy się cieszyć? ![]() Szumowski ma od lat rozdzielność majątkową z żoną. Przed wejściem do polityki większość nieruchomości i udziałów w firmach przepisał na połowicę. Jaki majątek Szumowscy posiadają w sumie? Z obliczeń wynikało, że to co najmniej 20 milionów złotych. Matełuszek-Kłamczuszek Bis. ![]() Firma, w której prezesem jest bratu Szumowskiego, a żona pośrednim udziałowcem, otrzymała w ostatnich 6 latach z państwowych środków 209 mln.zł dotacji i zleceń. ![]() PiSiurowy ,sztandarowy program"Rodzina na swoim",ale za "wasze" pieniądze, się sprawdził!!! ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Jusek , za zamknięcie lasów i w ogóle za wprowadzenie lockdawnu , Szumowski powinien być publicznie wybatożony. Razem z Morawieckim , Niedzielskim , Simonem , Horbanem i resztą tego towarzystwa. Po dwadzieścia batów na gołą dupę.
Ale Szumowski jest zdaje się lekarzem kardiochirurgiem i wiadomym jest ,że jako taki ,jakiś majątek zgromadził. Przepisywanie majątku na żonę to w naszej polityce chleb powszedni ( Tusk, Morawiecki itd.) . W każdym razie, nigga, nie jestem przekonany czy oko.press czy coś w tym stylu jest konkretnym źródłem informacji. Jak już to chyba dla wzbudzenia poruszenia u takich jak ty... ![]() Jusek czy ty kiedyś nie miałeś ksywki banan na tym forum? On też wstawiał dużo emotikonów, a wyróżniał go knajacki styl i niezbyt wysoki iloraz inteligencji. Czy to nie jesteś ty , stara murzyńska pijanico, pod innym wezwaniem? ![]() W każdym razie doceniam , że posta nie pisałeś o trzeciej w nocy... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nieprawda bobku. Budżet Policji na 2015 ( ostatni tworzony przez koalicję oszustów z gumofilcami ) wynosił ponad 8 i pół miliarda złotych. Na rok 2022 Policja dostała prawie 11 miliardów złotych. Wystarczyło kilka minut żeby to sprawdzić , tylko po co? ![]() Niech będzie na Twoje, ale też podpowiem, podaj dane za 2005-2007 jeszcze lepsze zrobi wrażenie ![]() Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT Zapytaj Putina - to do pierwszego pytania. Rozumiem że ty już go pytałeś ? tobie przeszkadza wrak, bo ty zaczałeś gadke o tym. Wiec napisz mu mejla CYTAT Faktycznie 96 krabow , raki . Najwiekszy kontrakt w historii. Takie tam drobnostki. Robi wrażenie, rozciągnięte na ile lat ? czyli norma. https://www.money(...)509.html Dzieki za link. 90,9 miliardów. Słabo ![]() CYTAT Zdrowo jestes jebniety Popatrz na siebie ![]() Patrze i co? Pruj dupsko dalej. W temacie wraku to są Twoje słowa CYTAT Wrak Tupolewa. Wrak można było zabrać jedynie zara po tej tragedii. Poczekaj, kto tam wtedy rządził? Hmm Będę pisał Twoim językiem " co znaczy że wrak można było zabrać zaraz po tej tragedii ?" wiesz coś w temacie ? Ucz się od Eda manipulacji, bo temat MONu był poruszany w innym wątku zobaczysz jak on sprytnie rozmowę zmienił na służby mundurowe, a później na policję. I jak na fanatyka przystało obrażanie to norma. Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Uwzgledniasz PISflację czy nadal dla ciebie ona nie istnieje? Instynkt stadny w najlepszym wydaniu... ![]() Jeżeli dobrze liczę to wzrost nakładów z ponad 8 i pół miliarda do prawie 11 wynosi około 30 procent. Inflacja wg Eurastatu w tym czasie ( 2015-2021) urosła o blisko 14 procent . Zbierz wszystkie hieny i policzcie czy tak to wygląda? ![]() Tak samo wygląda to w wydatkach na wojsko czy opiekę zdrowotną. Za Tuska obowiązywała zasada " piniendzy ni ma i nie bendzie", a i tak Komisja Europejska objęła nas procedurą nadmiernego deficytu. Bóg raczy wiedzieć , gdzie się pieniądze podziewały? ![]() Dodaj jeszcze do tego wzrost gospodarczy ![]() I może wyjdzie minus ![]() Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Nieprawda bobku. Budżet Policji na 2015 ( ostatni tworzony przez koalicję oszustów z gumofilcami ) wynosił ponad 8 i pół miliarda złotych. Na rok 2022 Policja dostała prawie 11 miliardów złotych. Wystarczyło kilka minut żeby to sprawdzić , tylko po co? ![]() Niech będzie na Twoje, ale też podpowiem, podaj dane za 2005-2007 jeszcze lepsze zrobi wrażenie ![]() Skoro wychodzi na moje , to nic więcej nie chcę wiedzieć... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dodaj jeszcze do tego wzrost gospodarczy ![]() I może wyjdzie minus ![]() To weź mi " dodaj wzrost gospodarczy" ( cokolwiek to znaczy) , bobku. Wrzuć mi swoje wyliczenia ( uwzględniające wzrost gospodarczy) i publicznie na forum zweryfikujemy wiedzę stada hien ze sztabu bezpartyjnych wolnościowiców... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Zapytaj Putina - to do pierwszego pytania. Rozumiem że ty już go pytałeś ? tobie przeszkadza wrak, bo ty zaczałeś gadke o tym. Wiec napisz mu mejla CYTAT Faktycznie 96 krabow , raki . Najwiekszy kontrakt w historii. Takie tam drobnostki. Robi wrażenie, rozciągnięte na ile lat ? czyli norma. https://www.money(...)509.html Dzieki za link. 90,9 miliardów. Słabo ![]() CYTAT Zdrowo jestes jebniety Popatrz na siebie ![]() Patrze i co? Pruj dupsko dalej. W temacie wraku to są Twoje słowa CYTAT Wrak Tupolewa. Wrak można było zabrać jedynie zara po tej tragedii. Poczekaj, kto tam wtedy rządził? Hmm Będę pisał Twoim językiem " co znaczy że wrak można było zabrać zaraz po tej tragedii ?" wiesz coś w temacie ? Ucz się od Eda manipulacji, bo temat MONu był poruszany w innym wątku zobaczysz jak on sprytnie rozmowę zmienił na służby mundurowe, a później na policję. I jak na fanatyka przystało obrażanie to norma. ![]() Taki sam ze mnie fanatyk jak i z ciebie. Tyle w temacie. Boczek jesteś jebnięty P.s Kto to Ed? Jakis twoj idol ? |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jusek , za zamknięcie lasów i w ogóle za wprowadzenie lockdawnu , Szumowski powinien być publicznie wybatożony. Razem z Morawieckim , Niedzielskim , Simonem , Horbanem i resztą tego towarzystwa. Po dwadzieścia batów na gołą dupę. Ale Szumowski jest zdaje się lekarzem kardiochirurgiem i wiadomym jest ,że jako taki ,jakiś majątek zgromadził. Przepisywanie majątku na żonę to w naszej polityce chleb powszedni ( Tusk, Morawiecki itd.) . W każdym razie, nigga, nie jestem przekonany czy oko.press czy coś w tym stylu jest konkretnym źródłem informacji. Jak już to chyba dla wzbudzenia poruszenia u takich jak ty... ![]() Jusek czy ty kiedyś nie miałeś ksywki banan na tym forum? On też wstawiał dużo emotikonów, a wyróżniał go knajacki styl i niezbyt wysoki iloraz inteligencji. Czy to nie jesteś ty , stara murzyńska pijanico, pod innym wezwaniem? ![]() W każdym razie doceniam , że posta nie pisałeś o trzeciej w nocy... ![]() @Bolku1313 Odpowiem Tobie po kolei,na każde z pytań. ![]() Taki kaprys mam. ![]() Szlachta rządzi. ![]() Nie odpowiadam za to co zrozumiesz. ![]() Reszta załapie. ![]() Co do yeb@nych kopas w doopas werry mocno, dla wymienionych przez Ciepie PiSióruf-ZGODA. ![]() Mam pytanie-Czy z pensji lekarza jak Szuma,choćby hooy jeden wie jak wielkiej,można zgromadzić taki majątek? ![]() Ja osobiście mam(jak na tamte warunki),skromną działkę na innym kontynencie. ![]() Dlatego mam podwójne obywatelstwo,czego się nie wstydzę. ![]() Skąd?Tak jakoś wyszło...Gdyby coś nie teges,34 godz.lotu i azyl od PiS-dy. PS.Co do @el-banan Pamiętam gościa,ale ja mam i miałem jeden nick. ![]() Piszę kiedy chcę. ![]() Nie mam ograniczeń.Trzy kompy przede mną.Taki mam zawód.Starcza na "waciki" i jak na teraz, 0.7 Metaxy. ![]() ODYEB@J SIĘ OD PANA@JUSKA,PLEASE, QRVA MAĆ,UPRZEJMIE. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Sorry , nigga, wiem że zachowałem się jak gówniarz. Obiecuję , że to był mój przedostatni raz...
![]() |
|
|
![]() |
|
Bobek , a ws wydatków na obronność sprawa wygląda tak: w budżecie na 2015 rok ( ostatni przygotowywany przez koalicję oszustów z gumofilcami) na MON przyznano łącznie 37,4 miliarda złotych. Na rok 2022 ta kwota wyniosła prawie 58 miliardów złotych. Jak masz inne dane to je przedstaw. Chętnie się z nimi zapoznam. A większych manipulantów niż wasza menażeria , to raczej ciężko znaleźć...
![]() No i co z tymi wydatkami uwzględnieniącymi wzrost gospodarczy? Coś masz w zanadrzu , czy tylko miękką faję w chudej ręce? ![]() |
|
|
![]() |
|
Sprawdź Bolek wykres wydatków od roku 2000 i skończ temat.
Środki poszły między innymi na kompasy od handlarza który nabył je po groszach na alliexpres. Bo i takie sytuacje za PISłodziejstwa miały miejsce. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Regresie , za poprzedniej władzy kupiono np. tablice Mendelejewa dla wojska. Nikt nie wie , po co i dlaczego tak drogo?...
![]() Możemy się cofnąć w czasie nawet do Bolesława Chrobrego ( i jego wydatków na tzw drużynę) , tylko jaki ma to sens? ![]() Nasza miła rozmowa ma sprawić , żebyście przestali lansować ludzi , którzy już byli , i zrobili bardzo niewiele jako lepszą alternatywę... ![]() |
|
|
![]() |
|
Bobek , a chcesz wiedzieć o ile wzrosły publiczne wydatki na służbę zdrowia? Inna sprawa że jak dla mnie to ktoś w końcu powinien wprowadzić częściowe dopłaty do obecnego systemu . I może to w jakimś stopniu poprawi sytuację pacjentów...
![]() Arłukowicz szczeka teraz ile wlezie, ale jak sam był ministrem zdrowia , nie zrobił dosłownie nic , żeby ulżyć ludziom. Takie jest wasze zaplecze , to nam chcecie sprzedać jako nową jakość. A to stare i śmierdzące truchło... ![]() |
|
|
![]() |
|
Kolejny popis ***owskich bandytów w mundurach, tym razem w ***owskim mateczniku.
Brutalne pobicie w Kraśniku za brak maski na zewnątrz. Poszkodowany: był spokojny Milicja: gleba, gaz, paralizator, duszenie, przemoc Monitoring ze stacji: https://youtu.be/tMMbrQnKokg Nagranie z kamerki milicjanta: brak Pewien facet próbował pomóc, za co dostał wyrok - rok więzienia i ma zapłacić 1000 zł milicjantowi na podstawie fałszywych zeznań milicjanta. Zapis z monitoringu na stacji benzynowej burzy zeznania milicjantów. Społeczeństwo powinno mieć broń i nie zawahać się jej użyć. Sprawę opisuje Interia: https://wydar(...),5816873 |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Już dawno powinni zdymisjonować tego Tuska, niech odda władze, przestanie rządzić i odejdzie w zapomnieniu. Wiesz dobrze , Anżej, co mam na myśli. Był już premierem , nie zrealizował swoich obietnic. Nie spierda.a i zrobi miejsce innym. Wiem że dla was obrońców praworządności jest ostatnią nadzieją, ale ja nie oglądam TVN-u i mam inne zdanie w temacie... ![]() I fajnie, nadal podtrzymuje. Niech odejdzie w zapomnieniu ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|