Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT No wybacz , Anżej. Nie wszyscy jesteśmy absolwentami elitarnej uczelni na prestiżowym kierunku... Wybaczam, nie wszyscy Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Ok, Anżej!
A gdzie reszta hien? Przy wodopoju? |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Mogę się zgodzić z tym że Macierewicz to klasyczny wariat, ale żeby coś rozwalić , to najpierw musi być co rozwalać... Ja Edo rozumiem, jakby rządziło PO to dopiero byłaby katastrofa w armii, a jeszcze sędziowie Bury i Żurek Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
CYTAT Ok, Anżej! A gdzie reszta hien? Przy wodopoju? Nie wiem gdzie zostawiłeś kolegów? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Mogę się zgodzić z tym że Macierewicz to klasyczny wariat, ale żeby coś rozwalić , to najpierw musi być co rozwalać... Ja Edo rozumiem, jakby rządziło PO to dopiero byłaby katastrofa w armii, a jeszcze sędziowie Bury i Żurek Pamietam jak stolec kiedy jeszcze był edem, czy Edkiem, wychwalał Macierewicza i uważał go za wybitną jednostkę. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
O już się hieny zeszły w stado...
Anżej , tak samo chwalebnie jak o Macierewiczu pisałem , o ojcu Dyktatorze. To nie mój problem , że jesteście bezbekami i wszystko traktujecie śmiertelnie poważnie... |
|
|
|
|
CYTAT O już się hieny zeszły w stado... Anżej , tak samo chwalebnie jak o Macierewiczu pisałem , o ojcu Dyktatorze. To nie mój problem , że jesteście bezbekami i wszystko traktujecie śmiertelnie poważnie... A, No, dobre Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Mogę się zgodzić z tym że Macierewicz to klasyczny wariat, ale żeby coś rozwalić , to najpierw musi być co rozwalać... Ja Edo rozumiem, jakby rządziło PO to dopiero byłaby katastrofa w armii, a jeszcze sędziowie Bury i Żurek Jeżeli chodzi o doinwestowanie polskiej armii to nawet wariat Macierewicz zrobił więcej niż jego poprzednicy z rządu koalicji oszustów z gumofilcami, bobku... Kiedy słońce wzejdzie na zachodzie , a zajdzie na wschodzie. Kiedy wyschną oceany a wiatr będzie góry przenosił jak liście. Kiedy bobek z Anżejem zawyją jak hieny na sawannie, w ten właśnie dzień , dziarski ryży wygra wybory a sędzia Żurek i Janek Bury powrócą do KRS... |
|
|
|
|
A co takiego zrobił? Kupił dresy dla chłopców z WOT?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Anżej to i stan polskiej armii masz obcykany? Błogosławione łono , które wydało takiego mędrca...
Tyle , Anżej ,na dziś. Sio hieny! |
|
|
|
|
***** *** i Konfederację
|
|
|
|
|
CYTAT A co takiego zrobił? Kupił dresy dla chłopców z WOT? Chociażby to że ludzie potrafią obsłużyć broń Wiesz co robią Ci " chłopcy " z Wot? Czy juz z automatu musisz popluć na ten wot , bo to wymysł nie twojej opcji? |
|
|
|
|
To głosowanie jest niezbitym dowodem na to, że opozycja nie chce dyskutować nad rozwiązaniami, które pomogą zwalczać pandemię. Przedstawiliśmy projekt, zachęcaliśmy, by nad nim pracować, żeby być może go poprawić. Niestety opozycja nie dopuściła nawet do tego, żeby można było rozmawiać nawet o poprawkach - powiedziała Anita Czerwińska, rzeczniczka PiS na konferencji prasowej, która odbyła się krótko po głosowaniu.
|
|
|
|
|
Czyli jednak ustawa nie weszła w życie. Co za niespodzianka...
Kto mógł to przewidzieć? |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT eżeli chodzi o doinwestowanie polskiej armii to nawet wariat Macierewicz zrobił więcej niż jego poprzednicy z rządu koalicji oszustów z gumofilcami, bobku... No widziałem te niesamowicie nowoczesne śmigłowce, co je miał kupić i zapewne kupił. Udało się sprawnie i skutecznie wymienić ten komunistyczny złom na nowe maszyny, a nie czekaj... CYTAT To głosowanie jest niezbitym dowodem na to, że opozycja nie chce dyskutować nad rozwiązaniami, które pomogą zwalczać pandemię. Przedstawiliśmy projekt, zachęcaliśmy, by nad nim pracować, żeby być może go poprawić. Niestety opozycja nie dopuściła nawet do tego, żeby można było rozmawiać nawet o poprawkach - powiedziała Anita Czerwińska, rzeczniczka PiS na konferencji prasowej, która odbyła się krótko po głosowaniu. Fiutku biedny ten Twój PiS, nie mają większości w sejmie. Panie Premierze - jak rządzić? Jak się ma 152 posłów zapewne jest to ciężkie. Fiutku musi Cię boleć, że Twoja ukochana partia przegrała ważne głosowanie i ośmieszono Twojego męża stanu J.K. Jak Ty się pozbierasz? Zapewne czekasz na wiadomośći z Nowogrodzkiej, a mireczek na nowiuśkie memaski. Taki Wasz podział zadań, co nie? Ty klepiesz kocopoły, on wrzuca bezbeckie obrazki i cyk, kaska Wam się zgadza politruki, Wy pisowskie szuje. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
I to przez opozycję nie przeszła bo pisuary chciały to nic że tylko 150
Taki jest teraz przekaz dnia: https://wpolityce.pl/polityka/584023-to-juz-jasne-opozycja-tez-nie-chce-restrykcji-covidowych ***** *** |
|
|
|
|
CYTAT Anżej to i stan polskiej armii masz obcykany? Błogosławione łono , które wydało takiego mędrca... Tyle , Anżej ,na dziś. Sio hieny! Może własnie nie mam i zaraz obłaskawisz mnie swoją prawdą. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A co takiego zrobił? Kupił dresy dla chłopców z WOT? Chociażby to że ludzie potrafią obsłużyć broń Wiesz co robią Ci " chłopcy " z Wot? Czy juz z automatu musisz popluć na ten wot , bo to wymysł nie twojej opcji? Niczego nie muszę, nie lepiej było dozbroić w prawdziwą broń zawodowego wojska? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT A co takiego zrobił? Kupił dresy dla chłopców z WOT? Chociażby to że ludzie potrafią obsłużyć broń Wiesz co robią Ci " chłopcy " z Wot? Czy juz z automatu musisz popluć na ten wot , bo to wymysł nie twojej opcji? Niczego nie muszę, nie lepiej było dozbroić w prawdziwą broń zawodowego wojska? W takim razie robisz to z automatu, bez "musu". A co do pytania, w co byś go dozbroił ? W drugi karabin , czy za ta kase kupilbyś 2 czolgi i samolot? |
|
|
|
|
I tyle zostało z napinek w Madrycie |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT eżeli chodzi o doinwestowanie polskiej armii to nawet wariat Macierewicz zrobił więcej niż jego poprzednicy z rządu koalicji oszustów z gumofilcami, bobku... No widziałem te niesamowicie nowoczesne śmigłowce, co je miał kupić i zapewne kupił. Udało się sprawnie i skutecznie wymienić ten komunistyczny złom na nowe maszyny, a nie czekaj... CYTAT To głosowanie jest niezbitym dowodem na to, że opozycja nie chce dyskutować nad rozwiązaniami, które pomogą zwalczać pandemię. Przedstawiliśmy projekt, zachęcaliśmy, by nad nim pracować, żeby być może go poprawić. Niestety opozycja nie dopuściła nawet do tego, żeby można było rozmawiać nawet o poprawkach - powiedziała Anita Czerwińska, rzeczniczka PiS na konferencji prasowej, która odbyła się krótko po głosowaniu. Fiutku biedny ten Twój PiS, nie mają większości w sejmie. Panie Premierze - jak rządzić? Jak się ma 152 posłów zapewne jest to ciężkie. Fiutku musi Cię boleć, że Twoja ukochana partia przegrała ważne głosowanie i ośmieszono Twojego męża stanu J.K. Jak Ty się pozbierasz? Zapewne czekasz na wiadomośći z Nowogrodzkiej, a mireczek na nowiuśkie memaski. Taki Wasz podział zadań, co nie? Ty klepiesz kocopoły, on wrzuca bezbeckie obrazki i cyk, kaska Wam się zgadza politruki, Wy pisowskie szuje. Cóż mogę napisać, [moderowano- wulgaryzmy] Pewnie tylko tyle, że gdybym każdego dnia około dziewiętnastej poddawał się praniu mózgu, pewnie musiałbym ci tylko przyklasnąć... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Anżej to i stan polskiej armii masz obcykany? Błogosławione łono , które wydało takiego mędrca... Tyle , Anżej ,na dziś. Sio hieny! Może własnie nie mam i zaraz obłaskawisz mnie swoją prawdą. No to nie wiem, Anżej. Wydaje mi się że najlepszym źródłem informacji o stanie polskiej armii i w ogóle całej Polski jest telewizja TVN . No i ewentualnie portal Onet. Ale to już chyba znasz z autopsji... |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT eżeli chodzi o doinwestowanie polskiej armii to nawet wariat Macierewicz zrobił więcej niż jego poprzednicy z rządu koalicji oszustów z gumofilcami, bobku... No widziałem te niesamowicie nowoczesne śmigłowce, co je miał kupić i zapewne kupił. Udało się sprawnie i skutecznie wymienić ten komunistyczny złom na nowe maszyny, a nie czekaj... CYTAT To głosowanie jest niezbitym dowodem na to, że opozycja nie chce dyskutować nad rozwiązaniami, które pomogą zwalczać pandemię. Przedstawiliśmy projekt, zachęcaliśmy, by nad nim pracować, żeby być może go poprawić. Niestety opozycja nie dopuściła nawet do tego, żeby można było rozmawiać nawet o poprawkach - powiedziała Anita Czerwińska, rzeczniczka PiS na konferencji prasowej, która odbyła się krótko po głosowaniu. Fiutku biedny ten Twój PiS, nie mają większości w sejmie. Panie Premierze - jak rządzić? Jak się ma 152 posłów zapewne jest to ciężkie. Fiutku musi Cię boleć, że Twoja ukochana partia przegrała ważne głosowanie i ośmieszono Twojego męża stanu J.K. Jak Ty się pozbierasz? Zapewne czekasz na wiadomośći z Nowogrodzkiej, a mireczek na nowiuśkie memaski. Taki Wasz podział zadań, co nie? Ty klepiesz kocopoły, on wrzuca bezbeckie obrazki i cyk, kaska Wam się zgadza politruki, Wy pisowskie szuje. Cóż mogę napisać, [moderowano- wulgaryzmy]? Pewnie tylko tyle, że gdybym każdego dnia około dziewiętnastej poddawał się praniu mózgu, pewnie musiałbym ci tylko przyklasnąć... Rozumiem. W sumie Ty śledzisz TVPiS INFOkloacze od samego rana, więc o 19 nic nie musisz już oglądać. Pewnie masz wtedy dyzur w sztabie pisowskich trolli. Jaki dzisiaj macie tam przekaz dnia? Co nam ciekawego pisowska szujo napiszesz dzisiaj? Zrobiłes memaska dla mireczka? Czy dzisiaj tylko Ty masz dyżur? "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT A co takiego zrobił? Kupił dresy dla chłopców z WOT? Chociażby to że ludzie potrafią obsłużyć broń Wiesz co robią Ci " chłopcy " z Wot? Czy juz z automatu musisz popluć na ten wot , bo to wymysł nie twojej opcji? Niczego nie muszę, nie lepiej było dozbroić w prawdziwą broń zawodowego wojska? W takim razie robisz to z automatu, bez "musu". A co do pytania, w co byś go dozbroił ? W drugi karabin , czy za ta kase kupilbyś 2 czolgi i samolot? A dlaczego zakładasz, że za tą kasę? Mniej nie zawsze znaczy lepiej. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Rozumiem. W sumie Ty śledzisz TVPiS INFOkloacze od samego rana, więc o 19 nic nie musisz już oglądać. Pewnie masz wtedy dyzur w sztabie pisowskich trolli. Jaki dzisiaj macie tam przekaz dnia? Co nam ciekawego pisowska [moderowano] napiszesz dzisiaj? Zrobiłes memaska dla mireczka? Czy dzisiaj tylko Ty masz dyżur? Właśnie tak, [moderowano- wulgaryzmy]! Widzę że twoja przenikliwość jest tak samo rozbudowana jak i twoja celna riposta... Muszę pogadać z szefostwem , bo ja jestem sam na dyżurze, a u was całe stado hien znowu wyje... |
|