|
|
|
CYTAT Kiedyś znałem jednego takiego ziomka jak ty, taka sama murzyńska pijanica, i też był strasznie sceptycznie nastawiony do religii. Kiedy go spotkałem po latach był niepijący i bardzo wierzący. Byłem w szoku , wyobraź sobie nigga, a on mówi że przestał pić bo mu się diabeł zaczął w amoku pokazywać.... @neptunku Nie znam żadnego murzyna. Swoją drogą ,nie dziwię się,że obracasz się w tak doborowym towarzystwie. Twój koleś przestał pić,jak ciebie zobaczył. Diabeł może przybrać każdą postać. Wokół ciebie latają czteroskrzydłe aniołki... Jak powiesz że anioły mają po dwa,to dopiero masz zwidy... Ja nie widziałem żadnego.Może są takie z sześcioma? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Co dla ciebie jest niezrozumiałe , Anżej w stwierdzeniu , że bez UE moglibyśmy sobie żyć nie wiedząc co to VAT?
Pisałem już , chyba regresowi, kilka dni temu że JPK stał się kamieniem milowym w walce z grupami przestępczymi wyłudzającymi VAT. Chwała za to ministrowi Szczurkowi. Szkoda że Jan Vincent nie wpadł na to wcześniej... |
|
|
|
|
Niedaleko pada jabłko od jabłoni.Czekam kiedy do esbeckiego majora Rajmunda, dołączy jego synek, Jaruś.
Są faktury dla prywatnej firmy, która była pośrednikiem w zakupie "Pegasusa". To spółka stworzona przez ludzi służb PRL. Jednym słowem, "antykomunistyczny" PiSiur, kupił program do inwigilacji, przy użyciu firmy stworzonej przez dawnych SB-beków i WSI." Jarek! Jak w przysłowiu-"kłamstwo ma krótkie nogi". I koślawe,bo...kacze. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Kiedyś znałem jednego takiego ziomka jak ty, taka sama murzyńska pijanica, i też był strasznie sceptycznie nastawiony do religii. Kiedy go spotkałem po latach był niepijący i bardzo wierzący. Byłem w szoku , wyobraź sobie nigga, a on mówi że przestał pić bo mu się diabeł zaczął w amoku pokazywać.... @neptunku Nie znam żadnego murzyna. Swoją drogą ,nie dziwię się,że obracasz się w tak doborowym towarzystwie. Twój koleś przestał pić,jak ciebie zobaczył. Diabeł może przybrać każdą postać. Wokół ciebie latają czteroskrzydłe aniołki... Jak powiesz że anioły mają po dwa,to dopiero masz zwidy... Ja nie widziałem żadnego.Może są takie z sześcioma? Zwisie koński. Udowadniasz swoją glupote , i to że nie rozumiesz co piszesz i co piszą , zacytowałeś nie mój wpis, a odnosisz sie do mnie. Poryciuchu weekend za mocno wszedł. Podium twoje. W głupocie nie pobije cie NIKT! |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Co dla ciebie jest niezrozumiałe , Anżej w stwierdzeniu , że bez UE moglibyśmy sobie żyć nie wiedząc co to VAT? Pisałem już , chyba regresowi, kilka dni temu że JPK stał się kamieniem milowym w walce z grupami przestępczymi wyłudzającymi VAT. Chwała za to ministrowi Szczurkowi. Szkoda że Jan Vincent nie wpadł na to wcześniej... Tak czy inaczej wprowadzone za PO To jednak przyznajesz, że to PO dało ten kamień milowy? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Co dla ciebie jest niezrozumiałe , Anżej w stwierdzeniu , że bez UE moglibyśmy sobie żyć nie wiedząc co to VAT? Pisałem już , chyba regresowi, kilka dni temu że JPK stał się kamieniem milowym w walce z grupami przestępczymi wyłudzającymi VAT. Chwała za to ministrowi Szczurkowi. Szkoda że Jan Vincent nie wpadł na to wcześniej... Tak czy inaczej wprowadzone za PO To jednak przyznajesz, że to PO dało ten kamień milowy? Trzy strony temu pisał dokładnie to samo, a teraz odnowa Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
CYTAT Rysiu Petru sięga po ziemniaki, buraki już mają. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Anżeju, bobku ja jestem jeden a wasze stado liczy kilka hien. Miejcie trochę wyrozumiałości...
|
|
|
|
|
Ja mam dla Ciebie wyrozumiałość
Edo Wielka Brytania podobno chce nam dać gwarancje bezpieczeństwa Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
Skomentuje to tak, dziękujemy i nie odrzucamy żadnej pomocy.
Ale wojsko rozbudowujemy jeszcze bardziej. Człowiek rozumie dlaczego COP tak szybko powstawał. Są na świecie rzeczy stałe i zmienne. Mam lekką satysfakcje bo przechodzimy z Ukrainą bardzo szybki kurs przysposobienia do życia miedzy dżumą a cholerą. A byli (sami wicie) tacy co widzą na Wschodzie ostoje naszej samodzielnej państwowości. Na Zachodzie nasza państwowość tez ma cenę w Markach. To stara lekcja którą Pożyteczni & Targowiczanie zmuszają Polaków do ciągłego odrabiania. https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-uchwala-sejmu-wszyscy-wstaja-janusz-korwin-mikke-siedzi,nId,4252171 https://www.washingtonpost.com/world/national-security/a-russian-bank-gave-marine-le-pens-party-a-loan-then-weird-things-began-happening/2018/12/27/960c7906-d320-11e8-a275-81c671a50422_story.html „W interesie Rosji było wsparcie Marine Le Pen” – powiedziała Aymeric Chauprade, eurodeputowana, która doradzała Le Pen w polityce zagranicznej przed opuszczeniem jej partii. „Za każdym razem, gdy masz przywódcę politycznego, który mówi, że powinniśmy zmienić naszą politykę wobec Rosji. . . to są zainteresowani jego wsparciem”. No tak, ale to we Francji. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Madziu naszą armię nie rozwalili targowiczanie tylko Antoś, poczytaj o Ukrainie ile ich kosztowało zdobycie doświadczenia w walce z zielonymi ludzikami. Rosja kiedyś przyznała że to był błąd bo armia Ukraińska nabrała doświadczenia oraz mocno się dozbroiła, więc mogą być problemy. W Polsce z taki żołnierzy się zrezygnowało, o dozbrojeniu nawet nie będę pisał
Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
@Posejdonie 0183(neptunku)
Zabolało? Kobyli zwisie. Jednak miałem rację! Jak zwykle. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Wierzę, że przez nasze działania zwalczymy "inflacyjną hydrę" - powiedział premier Mateusz Morawiecki. https://www.polsa(...)f=slider Zacznijmy od dymisji PiSowskiej hydry która inflację napędza. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT @Posejdonie 0183(neptunku) Zabolało? Kobyli zwisie. Jednak miałem rację! Jak zwykle. Oraj sie dalej |
|
|
|
|
CYTAT Madziu naszą armię nie rozwalili targowiczanie tylko Antoś, poczytaj o Ukrainie ile ich kosztowało zdobycie doświadczenia w walce z zielonymi ludzikami. Rosja kiedyś przyznała że to był błąd bo armia Ukraińska nabrała doświadczenia oraz mocno się dozbroiła, więc mogą być problemy. W Polsce z taki żołnierzy się zrezygnowało, o dozbrojeniu nawet nie będę pisał Bobku nie wierz we wszystko co przeczytasz w internecie... Mogę się zgodzić z tym że Macierewicz to klasyczny wariat, ale żeby coś rozwalić , to najpierw musi być co rozwalać... |
|
|
|
|
apropos moja baba nadal ma 250zł zarobki mniejsze jak w 2021 jako nauczyciel a dziś jest dniem wypłaty |
|
|
|
|
Właśnie zapłaciłam za korki z góry za miesiąc.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Anżeju, bobku ja jestem jeden a wasze stado liczy kilka hien. Miejcie trochę wyrozumiałości... Masz moją wyrozumiałość. Mam do ciebie cierpliwość, jak do niepełnosprawnego dziecka. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Właśnie zapłaciłam za korki z góry za miesiąc. Po co takiej wybitnej jednostce korki. To stracone pieniądze. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
No wybacz , Anżej. Nie wszyscy jesteśmy absolwentami elitarnej uczelni na prestiżowym kierunku...
|
|