|
![]() |
|
CYTAT Kiedyś znałem jednego takiego ziomka jak ty, taka sama murzyńska pijanica, i też był strasznie sceptycznie nastawiony do religii. Kiedy go spotkałem po latach był niepijący i bardzo wierzący. Byłem w szoku , wyobraź sobie nigga, a on mówi że przestał pić bo mu się diabeł zaczął w amoku pokazywać.... ![]() ![]() @neptunku Nie znam żadnego murzyna. ![]() Swoją drogą ,nie dziwię się,że obracasz się w tak doborowym towarzystwie. ![]() Twój koleś przestał pić,jak ciebie zobaczył. ![]() Diabeł może przybrać każdą postać. ![]() Wokół ciebie latają czteroskrzydłe aniołki... ![]() Jak powiesz że anioły mają po dwa,to dopiero masz zwidy... ![]() Ja nie widziałem żadnego.Może są takie z sześcioma? ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Co dla ciebie jest niezrozumiałe , Anżej w stwierdzeniu , że bez UE moglibyśmy sobie żyć nie wiedząc co to VAT?
![]() Pisałem już , chyba regresowi, kilka dni temu że JPK stał się kamieniem milowym w walce z grupami przestępczymi wyłudzającymi VAT. Chwała za to ministrowi Szczurkowi. Szkoda że Jan Vincent nie wpadł na to wcześniej... ![]() |
|
|
![]() |
|
Niedaleko pada jabłko od jabłoni.Czekam kiedy do esbeckiego majora Rajmunda, dołączy jego synek, Jaruś.
![]() Są faktury dla prywatnej firmy, która była pośrednikiem w zakupie "Pegasusa". ![]() To spółka stworzona przez ludzi służb PRL. ![]() Jednym słowem, "antykomunistyczny" ![]() ![]() Jarek! ![]() Jak w przysłowiu-"kłamstwo ma krótkie nogi". ![]() I koślawe,bo...kacze. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() CYTAT CYTAT Kiedyś znałem jednego takiego ziomka jak ty, taka sama murzyńska pijanica, i też był strasznie sceptycznie nastawiony do religii. Kiedy go spotkałem po latach był niepijący i bardzo wierzący. Byłem w szoku , wyobraź sobie nigga, a on mówi że przestał pić bo mu się diabeł zaczął w amoku pokazywać.... ![]() ![]() @neptunku Nie znam żadnego murzyna. ![]() Swoją drogą ,nie dziwię się,że obracasz się w tak doborowym towarzystwie. ![]() Twój koleś przestał pić,jak ciebie zobaczył. ![]() Diabeł może przybrać każdą postać. ![]() Wokół ciebie latają czteroskrzydłe aniołki... ![]() Jak powiesz że anioły mają po dwa,to dopiero masz zwidy... ![]() Ja nie widziałem żadnego.Może są takie z sześcioma? ![]() Zwisie koński. Udowadniasz swoją glupote , i to że nie rozumiesz co piszesz i co piszą , zacytowałeś nie mój wpis, a odnosisz sie do mnie. ![]() ![]() Poryciuchu weekend za mocno wszedł. Podium twoje. W głupocie nie pobije cie NIKT! |
|
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Co dla ciebie jest niezrozumiałe , Anżej w stwierdzeniu , że bez UE moglibyśmy sobie żyć nie wiedząc co to VAT? ![]() Pisałem już , chyba regresowi, kilka dni temu że JPK stał się kamieniem milowym w walce z grupami przestępczymi wyłudzającymi VAT. Chwała za to ministrowi Szczurkowi. Szkoda że Jan Vincent nie wpadł na to wcześniej... ![]() Tak czy inaczej wprowadzone za PO ![]() To jednak przyznajesz, że to PO dało ten kamień milowy? ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Co dla ciebie jest niezrozumiałe , Anżej w stwierdzeniu , że bez UE moglibyśmy sobie żyć nie wiedząc co to VAT? ![]() Pisałem już , chyba regresowi, kilka dni temu że JPK stał się kamieniem milowym w walce z grupami przestępczymi wyłudzającymi VAT. Chwała za to ministrowi Szczurkowi. Szkoda że Jan Vincent nie wpadł na to wcześniej... ![]() Tak czy inaczej wprowadzone za PO ![]() To jednak przyznajesz, że to PO dało ten kamień milowy? ![]() Trzy strony temu pisał dokładnie to samo, a teraz odnowa ![]() Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Rysiu Petru sięga po ziemniaki, buraki już mają. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Anżeju, bobku ja jestem jeden a wasze stado liczy kilka hien. Miejcie trochę wyrozumiałości...
![]() |
|
|
![]() |
|
Ja mam dla Ciebie wyrozumiałość
![]() Edo Wielka Brytania podobno chce nam dać gwarancje bezpieczeństwa ![]() Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
![]() |
|
Skomentuje to tak, dziękujemy i nie odrzucamy żadnej pomocy.
Ale wojsko rozbudowujemy jeszcze bardziej. Człowiek rozumie dlaczego COP tak szybko powstawał. Są na świecie rzeczy stałe i zmienne. Mam lekką satysfakcje bo przechodzimy z Ukrainą bardzo szybki kurs przysposobienia do życia miedzy dżumą a cholerą. A byli (sami wicie) tacy co widzą na Wschodzie ostoje naszej samodzielnej państwowości. Na Zachodzie nasza państwowość tez ma cenę w Markach. To stara lekcja którą Pożyteczni & Targowiczanie zmuszają Polaków do ciągłego odrabiania. https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-uchwala-sejmu-wszyscy-wstaja-janusz-korwin-mikke-siedzi,nId,4252171 https://www.washingtonpost.com/world/national-security/a-russian-bank-gave-marine-le-pens-party-a-loan-then-weird-things-began-happening/2018/12/27/960c7906-d320-11e8-a275-81c671a50422_story.html „W interesie Rosji było wsparcie Marine Le Pen” – powiedziała Aymeric Chauprade, eurodeputowana, która doradzała Le Pen w polityce zagranicznej przed opuszczeniem jej partii. „Za każdym razem, gdy masz przywódcę politycznego, który mówi, że powinniśmy zmienić naszą politykę wobec Rosji. . . to są zainteresowani jego wsparciem”. No tak, ale to we Francji. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Madziu naszą armię nie rozwalili targowiczanie tylko Antoś, poczytaj o Ukrainie ile ich kosztowało zdobycie doświadczenia w walce z zielonymi ludzikami. Rosja kiedyś przyznała że to był błąd bo armia Ukraińska nabrała doświadczenia oraz mocno się dozbroiła, więc mogą być problemy. W Polsce z taki żołnierzy się zrezygnowało, o dozbrojeniu nawet nie będę pisał
![]() Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
![]() |
|
@Posejdonie 0183(neptunku)
Zabolało? ![]() Kobyli zwisie. ![]() Jednak miałem rację! ![]() Jak zwykle. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Wierzę, że przez nasze działania zwalczymy "inflacyjną hydrę" - powiedział premier Mateusz Morawiecki. https://www.polsa(...)f=slider Zacznijmy od dymisji PiSowskiej hydry która inflację napędza. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
CYTAT @Posejdonie 0183(neptunku) Zabolało? ![]() Kobyli zwisie. ![]() Jednak miałem rację! ![]() Jak zwykle. ![]() Oraj sie dalej |
|
|
![]() |
|
CYTAT Madziu naszą armię nie rozwalili targowiczanie tylko Antoś, poczytaj o Ukrainie ile ich kosztowało zdobycie doświadczenia w walce z zielonymi ludzikami. Rosja kiedyś przyznała że to był błąd bo armia Ukraińska nabrała doświadczenia oraz mocno się dozbroiła, więc mogą być problemy. W Polsce z taki żołnierzy się zrezygnowało, o dozbrojeniu nawet nie będę pisał ![]() Bobku nie wierz we wszystko co przeczytasz w internecie... ![]() Mogę się zgodzić z tym że Macierewicz to klasyczny wariat, ale żeby coś rozwalić , to najpierw musi być co rozwalać... ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() apropos moja baba nadal ma 250zł zarobki mniejsze jak w 2021 jako nauczyciel a dziś jest dniem wypłaty |
|
|
![]() |
|
Właśnie zapłaciłam za korki z góry za miesiąc.
![]() ![]() ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Anżeju, bobku ja jestem jeden a wasze stado liczy kilka hien. Miejcie trochę wyrozumiałości... ![]() Masz moją wyrozumiałość. Mam do ciebie cierpliwość, jak do niepełnosprawnego dziecka. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Właśnie zapłaciłam za korki z góry za miesiąc. ![]() ![]() ![]() Po co takiej wybitnej jednostce korki. To stracone pieniądze. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
No wybacz , Anżej. Nie wszyscy jesteśmy absolwentami elitarnej uczelni na prestiżowym kierunku...
![]() |
|