|
|
|
CYTAT CYTAT Anżej , za PO ,to w ogóle niewiele się działo. No chyba że chodzi o grupy przestępcze wyłudzające VAT... Jak znają się PiSowcy na podatkach i pisaniu prawa poznaliśmy się wiele razy a ostatnio nawet dobitnie na przykładzie Pisowskiego Ładu. Jak chcesz powtarzać ten kłamliwy PISowski szlagier to proszę bardzo. Wyraziłem tylko swoje zdanie. CYTAT CYTAT CYTAT Zabrać wszystkim. Następnie przydzielić według uznania. Przy okazji okraść. Cały PiS. Jeszcze się tym chlubią. Na szczęście łyka to garstka mniej inteligentnego i słabiej wyedukowanego społeczeństwa. CYTAT PISowska targowica rzeźbi ojczyznę już nawet że środków na obronność. Ale cie dupsko boli Szukasz frajerów? Sam sie pojawiłeś. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Są ludzie jak np. @Nepun którzy nie widzą w tym nic złego. Kali kraść to dobre. Kaliemu ukraść to źle. Gdzie tak napisałem? Nie wkładaj mi w usta swoich przemyśleń. Bo te twoje przemyślenia, i dopisywanie historii doprowadzily cie do miejsca, gdzie jesteś. Ciągle piepszysz o zlodziejach, a jak ci kiedyś zadałem konkretne pytanie , co tobie ukradli , to zacząłeś bredzić że " twój czas ci ukradli". Takim krzykiem jaki tu reprezentujesz, gówno zdziałasz. |
|
|
|
|
CYTAT Beata Szydło przez peowskie bydło ( w tym bezpartyjnych wolnościowiców ) nazywana Broszką, była dziesięć razy lepszym szefem rządu niż Morawiecki. A od tej nieszczęsnej Kopaczowej , to już nawet szkoda gadać/pisać... Teraz to pojechałeś pojebusie Szydło nie nadaje się na kierowniczkę GSu i tak jak Kopacz była tylko pacynką swojego szefa. I czym się różni peowskie bydło od pisiorskiego bydła? pojebusie |
|
|
|
|
O wysokościach emerytur "artystów"muzycznych i aktorów, mówi się już od jakiegoś czasu.
Że ich świadczenia emerytalne nie przekraczają 1 tys. 500 zł. Dlaczego tak jest? Katarzyna Skrzynecka zdradziła iż z wyliczeń, które otrzymała od ZUS wynika, że w momencie przejścia na emeryturę będzie otrzymywać 35 zł miesięcznie. I bardzo dobrze. Jakie składki Kasieńka płaciła i płaci na ZUS? Jakie podatki od kasy z tantiem i reklam? Nie ma "bidulka"pieniążków na życie,bo... Bo"Pszepierdliła" wszystko na kiecki,wczasy,imprezy,chałupę,brykę itp. Nie umiał oszczędzać,ale nie na" przelew". Czas zbierać butelki... Mistrz jazdy na podwójnym gazie,Tomasz Stockinger"płakał"- Jeżeli taki urzędnik nalicza emeryturę typu 1 tys. 200 zł czy 1 tys. 500 zł, to jest jakieś nieporozumienie. To co ma zrobić taki artysta, który nie zaoszczędził, nie umiał? Co pewien czas widzimy jakąś tragedię, że ktoś jakiś znany nie ma np. na płytę na nagrobek". Kasia kupi ci wianek ze sprzedaży twoich butelek. Ciekawe ile podatków płaci Zenek Martyniuk? Jego kolega "po fachu"z Bayer Full,chwalił się że w Chinach sprzedał... 40 mln.płyt, też zwrócił się o rządową pomoc. Chyba płytek łazienkowych,bo innych nigdy tyle tam nie miał,a "skośnoocy" mają szerszy promień widzenia... I żadnych oszczędności. Michałek Wiśniewski ogłosił bankructwo-10 mln.zyli długu. Też miał dostać kasę z ministerstwa,ale jak zwykle, wszystko zyebali dziennikarze i "sprawa się rypła"... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Pewnie, że Morawiecki przedstawiający się jako jedyny ojciec sukcesu nie brzmi wiarygodnie. Niemniej całkowite jego dezawuowanie jest mniej więcej tak samo wiarygodne...umiech Wały na vacie wyszły dzieki wprowadzeniu pliku JPK. Zelektronifikowana ewidencja umożliwiła taką skuteczną weryfikację. Nowy Ład też sobie przypisywali. Do czasu aż sukces okazał się klęską. Propaganda do tej pory na rządowych stronach. Aż takiej klęski jednak nikt się chyba nie spodziewał. Kaczkodan i Pinokio w mig się odcięli i wskazali winnych. Doktor prawa razem z filozofem historykiem piękne kierunki. Niestety ekonomiczni imbecylowie. Tacy ludzie kształtują Polska rzeczywistość gospodarczą. Skandal. Takiej beki i kompromitacji jak Nowy Ład się nie spodziewał nikt. Z pewnością wszyscy zdajecie sobie sprawę jaką jako oponent PiS mam uciechę i polewkę. Niestety większość Polaków tego tematu nawet nie ogarnie w małym procencie. Większość z was zapewne podobnie. Można śmiało stwierdzić że barany bez szkoły kształtują Polską gospodarkę. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Ja też obejrzałem reportaż TVN "Kłamstwo vatowskie". Staram się nie babrać w gównie , i dlatego unikam oglądania TVN i TVP, niemniej czasami się zmuszam. Trzeba wiedzieć co w chorych umysłach się rodzi...
Różnica między nami jest taka , że jako człowiek myślący abstrakcyjnie , staram się weryfikować źródło wiedzy. Nie twierdzę że jestem nieomylny, ale w przeciwieństwie do waszej ekipy redaktor z TVN-u nie pierze mi mózgu. Tak samo jak w przypadku wyborców PiSu i TVP... Reportaż ( jak prawie wszystko ) co opuszcza tą stację jest nacechowany ideologicznym zacietrzewieniem. Gdyby przyjąć ich tezę , to pisiory weszli do Ministerstwa Finansów na gotowe . Na koniec rządów PO im wprowadziła pakiet ustaw , a pisiorom pozostało spijać śmietankę... To oczywista nieprawda i poza ludźmi waszego pokroju , nikt normalny tego nie kupi. Owszem JPK stał się kamieniem milowym w walce mafiami vatowskimi, niemniej nie jest prawdą że tylko i wyłącznie to spowodowało ograniczenia luki. Pisiory do JPK dorzucili swoje ustawy ( min odwrócony VAT) i to jakoś zaczęło działać... Członkowie waszego sztabu zaczęli wyciągać po reportażu nawet to , że w trakcie głosowań sejmowych nad JPK ( jeszcze za rządów koalicji oszustów z gumofilcami), pisiory byli przeciw. Czyli jest teza redaktora TVN , że chcieli w ten sposób mafii vatowskiej pomóc. Oczywiście bezpartyjni wolnościowcy , temat chwytają. Jakże by inaczej... Na co ci/wam mózg regresie skoro masz TVN? Regresie , nowego ładu bronić nie zamierzam. To kompromitacja Morawieckiego, i uważam że powinien za to zapłacić głową... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Beata Szydło przez peowskie bydło ( w tym bezpartyjnych wolnościowiców ) nazywana Broszką, była dziesięć razy lepszym szefem rządu niż Morawiecki. A od tej nieszczęsnej Kopaczowej , to już nawet szkoda gadać/pisać... Teraz to pojechałeś pojebusie Szydło nie nadaje się na kierowniczkę GSu i tak jak Kopacz była tylko pacynką swojego szefa. I czym się różni peowskie bydło od pisiorskiego bydła? pojebusie Uderz w stół , a nożyce się odezwą ... Co tam pizdas mamroczesz za uszami? |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Anżej , za PO ,to w ogóle niewiele się działo. No chyba że chodzi o grupy przestępcze wyłudzające VAT... No tak jedna nawet siedziała w KAS o sorki, to za PiS było teraz szczęśliwie już nikt vatu nie wyłudza. Mafie w pierdlu a majątek skonfiskowany Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Anżej , czy ja twierdzę , że nastał PiS i grupy przestępcze wyłudzające VAT przestały istnieć?
Jeżeli tyle zrozumiałeś , Anżej, tzn że niczego nie zrozumiałeś. I raczej już nie zrozumiesz... |
|
|
|
|
CYTAT Ja też obejrzałem reportaż TVN "Kłamstwo vatowskie". Staram się nie babrać w gównie , i dlatego unikam oglądania TVN i TVP, niemniej czasami się zmuszam. Trzeba wiedzieć co w chorych umysłach się rodzi... Różnica między nami jest taka , że jako człowiek myślący abstrakcyjnie , staram się weryfikować źródło wiedzy. Nie twierdzę że jestem nieomylny, ale w przeciwieństwie do waszej ekipy redaktor z TVN-u nie pierze mi mózgu. Tak samo jak w przypadku wyborców PiSu i TVP... Reportaż ( jak prawie wszystko ) co opuszcza tą stację jest nacechowany ideologicznym zacietrzewieniem. Gdyby przyjąć ich tezę , to pisiory weszli do Ministerstwa Finansów na gotowe . Na koniec rządów PO im wprowadziła pakiet ustaw , a pisiorom pozostało spijać śmietankę... To oczywista nieprawda i poza ludźmi waszego pokroju , nikt normalny tego nie kupi. Owszem JPK stał się kamieniem milowym w walce mafiami vatowskimi, niemniej nie jest prawdą że tylko i wyłącznie to spowodowało ograniczenia luki. Pisiory do JPK dorzucili swoje ustawy ( min odwrócony VAT) i to jakoś zaczęło działać... Członkowie waszego sztabu zaczęli wyciągać po reportażu nawet to , że w trakcie głosowań sejmowych nad JPK ( jeszcze za rządów koalicji oszustów z gumofilcami), pisiory byli przeciw. Czyli jest teza redaktora TVN , że chcieli w ten sposób mafii vatowskiej pomóc. Oczywiście bezpartyjni wolnościowcy , temat chwytają. Jakże by inaczej... Na co ci/wam mózg regresie skoro masz TVN? Regresie , nowego ładu bronić nie zamierzam. To kompromitacja Morawieckiego, i uważam że powinien za to zapłacić głową... Jaką telewizja? Jaki reportaż? Odwrotne obciążenie już dawno przeszło do lamusa... Cały czas wprowadzano szereg ustaw które obciążały jedynie uczciwych ludzi. Zobacz przykład potwierdzania faktur korygujących w ubiegłym roku. Zamiast uprościć jak zapowiadano zrobiono bałagan.O czym to świadczy jak nie o nieudolności i nieznajomości tematu. Pisowski Lad jeszcze długo będzie nam się czkawką odbijał. Szkoda gadać. Jeszcze z tym się nieuporaliśmy a już nowy burdel z obniżaniem stawki VAT obniżaniem jedynie w celach propagandy aby przeczekać okres niezadowolenia. Pudrowanie trupa trwa. Operacja na żywym organizmie. Działania pozorne. Zdajesz sobie jaki bajzel się robi i jakie są koszty tego bajzlu. Z pewnością nie. Podobnie samo jak 90% społeczeństwa. Tak już całkiem neutralne mówiąc to każdy rząd po takich cyrkach powinien się podać do dymisji a dodatkowo zostać pociągnięty do odpowiedzialności. Tymczasem oni jeszcze wciskają ludziom kłam i trąbią sukces. Powiem ci szczerze że choć wiedziałem że to partacze to skala tego co oglądam przechodzi najśmielsze oczekiwania. Co nie ukrywam cieszy i smuci jednocześnie. I straszno i śmieszno - jak zwykli mawiać ruscy kacapy. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Nie kłam regresie ( że niby nie oglądałeś reportażu Superwizjera TVN). Dałbym sobie odciąć rękę , że na tej podstawie wasza ekipa wyrobiła sobie zdanie w temacie. Albo inaczej: reportaż TVN-u utwierdził was w przekonaniu ( bo wy prawdę i tak znaliście wcześniej)...
Tak samo na podstawie audycji TVN-u uwierzyliście że w polskich lasach zbierają się naziści , którzy świętują urodziny Hitlera. Tych biedaków nie stać było nawet na porządnego torta , i musieli sobie ułożyć swastykę z Prince polo. Wy wierzycie w tych nazistów , dla mnie to najwyżej afera Waffel SS... Uwierzyłeś baranie jeden z drugim , że każdy ksiądz to potencjalny zwyrol molestujący małe dzieci... TVN to wasze okno na świat. Nigdy nie mogłem zrozumieć , dlaczego się wypieracie namiętnego oglądania tej stacji. Może podskórnie czujecie , że to nic dobrego... |
|
|
|
|
Tworzysz sobie w umyśle alternatywną wyimaginowaną rzeczywistość.
Ja telewizji nie oglądam wcale. Od wielu lat. Nawet jeśli nie każdy ksiądz to pedofil to może co drugi siada na dziecku... Reszta go broni - bo któż nie ma pokus? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Jasne regresie. TVN-u nie oglądam, Onetu nie czytam, a tak w ogóle to głosuję na Konfę...
|
|
|
|
|
CYTAT Tworzysz sobie w umyśle alternatywną wyimaginowaną rzeczywistość. Ja telewizji nie oglądam wcale. Od wielu lat. Nawet jeśli nie każdy ksiądz to pedofil to może co drugi siada na dziecku... Reszta go broni - bo któż nie ma pokus? Jeżeli co drugi ksiadz to pedofil , to w takim razie można śmiało stwierdzić, że co drugi niemiecki żołnierz z 2 WŚ to morderca dzieci z Polski. Czyli jest wielkie prawdopodobieństwo że twój idol z avataru mordował dzieci. |
|
|
|
|
CYTAT Tworzysz sobie w umyśle alternatywną wyimaginowaną rzeczywistość. Ja telewizji nie oglądam wcale. Od wielu lat. Nawet jeśli nie każdy ksiądz to pedofil to może co drugi siada na dziecku... Reszta go broni - bo któż nie ma pokus? |
|
|
|
|
CYTAT Anżej , czy ja twierdzę , że nastał PiS i grupy przestępcze wyłudzające VAT przestały istnieć? Jeżeli tyle zrozumiałeś , Anżej, tzn że niczego nie zrozumiałeś. I raczej już nie zrozumiesz... Rozumiem doskonale W takim razie pis nie miał wiele wspólnego z zahamowaniem wyłudzeń? JPK pomógł? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Tak , Anżej. Według TVN-u i chłopaków ze sztabu bezpartyjnych wolnościowiców ( jakby inaczej?) , Morawiecki wkroczył do Ministerstwa Finansów i tylko spijał śmietankę, którą mu uwarzył poprzednik z PO...
Zazwyczaj w polityce odchodzący podkładają następcom , przysłowiową świnię. A tu patrz taka niespodzianka... |
|
|
|
|
CYTAT Tak , Anżej. Według TVN-u i chłopaków ze sztabu bezpartyjnych wolnościowiców ( jakby inaczej?) , Morawiecki wkroczył do Ministerstwa Finansów i tylko spijał śmietankę, którą mu uwarzył poprzednik z PO... Zazwyczaj w polityce odchodzący podkładają następcom , przysłowiową świnię. A tu patrz taka niespodzianka... Bla, bla, bla jakby inaczej Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
No właśnie , Anżej. Szkoda tylko tych miliardów , co je Tusk zaoszczędził , a pisiory wydali na pińcset plus...
|
|
|
|
|
CYTAT No właśnie , Anżej. Szkoda tylko tych miliardów , co je Tusk zaoszczędził , a pisiory wydali na pińcset plus... No szkoda, jakby inaczej Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
No właśnie, Anżej...
I jeszcze szkoda Konia i Łajzy , podsłuchiwanych Pegasusem... Dużo tych pomników będziecie musieli budować , Anżej, w wolnej Polsce. Diduszko, Adamowicz, Mata, tata Maty , a przecież to nie wszyscy męczennicy za demokrację i wolne sądy... |
|
|
|
|
"Nawet do 2 tys. zł może wzrosnąć kwota mandatu za brak maseczki, a w przypadku sprawy w sądzie kwota wzrośnie do 6 tys. zł. Funkcjonariusze mają również otrzymać zakaz stosowania pouczeń wobec osób, które mimo nakazu nie zasłaniają ust i nosa. To zapisy nowego projektu ustawy, zgłoszonego do Sejmu przez posłów PiS."
Drogo się robi. Pojedziesz na zakupy bez maseczki wyprzedzisz na pasach i 2 miesiace będziesz to spłacał |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Mirek a może coś na temat nowej ustawy covidowej?
Wojewoda bez sądu będzie decydował o wypłacie zakażonemu pracownikowi nawet 15 tys. zł odszkodowania Z KIESZENI PRACOWNIKA wskazanego jako potencjalne źródło zakażenia! |
|