NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 26 27 28 29 30 31 32 ... » »»
Wszystko o PIS,
ff
Wysłany: 13 Sty 2022r. 01:59  
Koszt utrzymania p-osła wzrosły plus 60 proc.good
Dobra zmiana.sciana
Dojna.3m sie
Spotkanie wyborcze PiSiurasów w Płocku z 2019 r. cytat"W przyszłym roku będzie 13. emerytura. Chcę to bardzo mocno podkreślić — to jest i będzie. Ale w kolejnym roku — i też już na stałe — będzie 14. emerytura "— mówił prezes Kaczasty.potluczony

Komentarze mile widziane.jezyk
Tego typu jak "Zbawca Narodu"".Uczciwy Polityk","Prawdomówny",Cnotliwy",Słońce znad Wisły"itp.ok

Proszę nie używać słów np.hooy,sqrw...syn, pyerd@lony kartoflel,kłamca...zarumieniony
A nawet wypowiedzianych przez jego brata,Lecha-"Spieprzaj dziadu".neutralny

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 13 Sty 2022r. 01:59  

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Sty 2022r. 07:47  
Poseł Sienkiewicz kolejną ofiarą nowiczoku. Po tym jak pisowscy siepacze próbowali podpalić przenośny sracz pod oknem posła Brejzy ( teraz senator Łajza) , chcieli się też pozbyć mecenasa Konia używając neurotoksyny. Wszystko wskazuje na to że praprawnuka noblisty również chcieli zlikwidować...umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Sty 2022r. 02:03  
Premieru Matełuszu Zmorawiecki zapowiedział obniżenie stawki VAT na żywność z 5 do 0 proc. w ramach tarczy antyinflacyjnej 2.0.ok
Zaapelował do Polaków i Polek-to taki drugi sort,tyle że z cyckami,aby sprawdzali, czy sklepikarze(czytaj burżuje) obniżyli ceny.sciana
Równocześnie zagroził nasłaniem na nich całej kontrolnej machiny państwa.chytry

Za "komuny"były trzyosobowe grupy kontrolne tzw.Inspekcja Robotniczo-Chłopska.W tym był jeden ORMO-wiec (Ochotnicza Rezerwa Milicji Obywatelskiej).
Teraz pewnie będzie ktoś z wojska"maciora".mlotek

Z całej konferencji echem odbiło się jednak zdanie, w którym "Kłamczuszek" zwrócił się bezpośrednio do przedsiębiorców.co

"Apeluję do wszystkich przedsiębiorców, którzy handlują towarami żywnościowymi, produktami spożywczymi o odpowiednie obniżenie cen produktów o 5 zł." — powiedział szef rządu.potluczony

Wyobrażam sobie...zaklopotany
-Idę do sklepu, a tam właściciel daje mi browara i ...dopłaca 2 zyle!:szok:
"Małpka" wódki za złotówę.3m sie

Qrva-Pi SRaj...good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Sty 2022r. 05:47  
Pi-S'Raj, PISłodziejska wersja dobrobytu
smiech2

.... i ich roszczeniowy elektorat łasy na zasiłki socjalne i "darmoszkę*. Darmozjady i nieroby.

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Sty 2022r. 06:50  
Obrazek

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Sty 2022r. 12:04  
CYTAT
Obrazek

Chciał dorównać Pani posłance Kruk. Jak brać przykład, to z najlepszych pisiorskich wzorców...

"Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki.
Prywatna wiadomość 

GRZ
GRZ
GRZ
ff
Wysłany: 14 Sty 2022r. 14:22  
wazne Baza zasobów polskiego wojska — wyciekła do sieci.

wazne 13 z 17 członków Rady Medycznej złożyło na ręce premiera

wazne "Co mamy na Broniarza? Możliwe kierunki ataku" - nowe maile Dworczyka

wazne TVN dotarło do faktury za zakup Pegasus-a przez CBA (firma pośrednicząca zarobiła > 8 milionów złotych), co nie przeszkodziło jej w dostaniu pomocy publicznej w roku 2020 na kwotę 7,9 milionów.

Narazie to tyle z dzisiaj do godziny 14:00 :szok: :szok: :szok:

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Sty 2022r. 15:33  
Ja do czternastej miałem dwie kupy. Coś mi się wydaje , że wyniknął z tego większy ciężar gatunkowy , niż te twoje wysrywy...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Sty 2022r. 15:40  
Gonić socjalistyczne nieroby bo biedę nam serwują. To przez tych dziadów Polacy robią za miskę ryżu i skamlą o zasiłki.

Hańba!

umiech

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Sty 2022r. 16:34  
Tusk z Zandbergiem już pędzą , żeby to wszystko odkręcić , regresie...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Sty 2022r. 17:25  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Sty 2022r. 18:03  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Sty 2022r. 01:06  
CYTAT
Ja do czternastej miałem dwie kupy. Coś mi się wydaje , że wyniknął z tego większy ciężar gatunkowy , niż te twoje wysrywy...umiech

A którą stroną poszły?chytry
Dołem ,czy górnym odbytem?potluczony
W Twoim przypadku, to jest zresztą bez znaczenia.zaklopotany

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Sty 2022r. 08:51  
A może coś na temat "dodatku osłonowego"?

Co o tym sądzicie?

Wg mnie to jest 'perfumowanie' tego, wiecie czego.

Czytaliście warunki?
Mamy 2022 a do dodatku będą brane dochody za 2020 smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Sty 2022r. 14:21  
Czy to prawda co Onet podał , że skutkiem rażącego niedbalstwa obecnej władzy, Federacja Rosyjska , zna rozmieszczenie naszych głowic jądrowych?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Sty 2022r. 15:11  
tak, ten łonet to wszystko wie

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Sty 2022r. 15:16  
CYTAT
Czytaliście warunki?

No a jakie miałyby być brane jak za 2021 jeszcze ludzie nie rozliczyli dochodów?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Sty 2022r. 16:18  
A co łotem zagranico napisały?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Sty 2022r. 20:19  
CYTAT
CYTAT
Czytaliście warunki?

No a jakie miałyby być brane jak za 2021 jeszcze ludzie nie rozliczyli dochodów?

A kiedy kasę dostaniesz?
Należysz do tych co dalej używają kalkulatora i przewalają tony makulatury?
Idą MILIARDY na komputeryzację, w US gdyby nie okno to każda ściana byłaby obstawiona przez urzędników.
Składasz deklarację, potem skarbówka na podstawie Twojego rozliczenia zwraca Ci kasę. Przecież nie wypłacają jej 1 lutego 2022!

Ja w 2021 miałem dochód o połowę mniejszy jak w 2020 i chyba nie jestem osamotniony.
No ale i tak pewnie niewielka liczba osób dostanie. Specjalne mydlenie oczu aby plebs widział że coś się dzieje.
No chyba że się op...ło to się jak NAJBARDZIEJ NALEŻY!!!
Nawet zrzucę się podwójnie!!!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Sty 2022r. 01:28  
Prezydentu Anżej Dóda po po raz trzeci zaraził się koronawirusem i był na kwarantannie.:szok:
Gratulacje!ok

Kwarantanna skończyła się "głowie państwa"-czytaj operatowi pencila, w sobotę,czyli półtorej godziny temu.jezyk
Ciekaw jestem czym popier@la do Zakopca? co
W niedzielę(a to już dziś) o 8 rano mają być w Zakopanem na stoku Polana Szymoszkowa, gdzie prezydentu ma być na nartach.
A po kiego chu..chu?nie wiem

Impreza gdzie ją zaszczyci swą obecnością Zwierzchnik Sił Zbrojnych3m sie ma" szczytny" cel.zdegustowany
Każdego roku zapisani do udziału w wydarzeniu celebryci i sportowcy, starają się w przeciągu 12 godzin przejechać na nartach jak najwięcej kilometrów.
Za każdy kilometr sponsorzy wypłacają pieniądze pewnej,zakopiańskiej fundacji.
Sponsorzy to państwowe firmy, takie jak Orlen, PZU czy bank PKO BP.jezyk

Oprócz Anżeja na imprezie pojawiali się w przeszłości były minister zdrowia Łukasz Szumowski(teraz chyba pod kupionym respiratorem), prezydencki minister Andrzej Dera(nie znam)
Bywał tam były wójt Pcimia ,a obecnie prezes PGNiG.potluczony

Ciekawe co przy okazji sprzeda zakopiański handlarz od nart, bo numer z respiratorami nie przejdzie.
To może z...wibratorami?zarumieniony

Ogólnie będzie PiSiarnia.potluczony
Picie,żarcie i ...kolejna rosdupcona, rządowa limuzyna.good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Sty 2022r. 08:34  
CYTAT
CYTAT

A którą stroną poszły?chytry
Dołem ,czy górnym odbytem?potluczony
W Twoim przypadku, to jest zresztą bez znaczenia.zaklopotany

Jusek ty stara murzyńska pijanico, o co ci chodzi? Ta wóda cię kiedyś wykończy , nigga , i ten dzień już nadciąga...umiech

Znowu gałganie wylądowałeś w innej strefie czasowej. O drugiej godzinie ludzie zazwyczaj śpią , a nie posty klepią. Bezpartyjni wolnościowcy mogliby cię zatrudnić na nocną zmianę. Anżej postawiłby ci flaszkę na stole i odpalonego laptopa i mógłbyś walczyć z kaczyzmem. A reszta chłopaków by się w tym czasie regenerowała i zbierała siły do kolejnego ataku...umiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 100%
ff
Wysłany: 16 Sty 2022r. 15:00  
CYTAT
CYTAT
Obrazek

Chciał dorównać Pani posłance Kruk. Jak brać przykład, to z najlepszych pisiorskich wzorców...

Oni liczą, że ludzie już nie pamiętają pani Kruk coś tam, coś tam umiech

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 100%
ff
Wysłany: 16 Sty 2022r. 15:17  
CYTAT

No bo to nie wysrywy o POKO. Te zapewne byś lajkował, kopiował i przekazywał dalej umiech

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Sty 2022r. 15:40  
Być może , Anżej. Niemniej zwróć uwagę że kiedy pisowscy siepacze dokonywali prób fizycznej eliminacji wrogów reżimu , najwięcej o tym na forum informowałem...umiech

Tak było pod Sejmem kiedy strzelano do Diduszki ( padł trupem , a potem wstał , otrzepał się i ruszył dalej), wtedy gdy pod domem ówczesnego posła Łajzy , podpalono przenośy sracz pod oknem. Również próba zabójstwa mecenasa Konia przy użyciu neurotoksyny ( w znacznym stopniu dzięki mnie) dosyć głośnym echem się odbiła na tym forum. Zresztą ja pierwszy informowałem o ponownym użyciu nowiczoku przeciwko Bartłomiejowi Sienkiewiczowi. Weź to wszystko pod uwagę , Anżej...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Sty 2022r. 16:27  
Edo tu na forum większość czyta z uwagą twoje publikacje umiech

Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl
Prywatna wiadomość 

«« « ... 26 27 28 29 30 31 32 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »