Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Anżej , wszyscy czekamy na powrót Tuska i Pawlaka z utęsknieniem. Obyśmy rychło się doczekali... ![]() Zresztą jestem niemal pewien, że po ich powrocie gaz potanieje... ![]() Nie no co ty, jest super ![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Anżej , wszyscy czekamy na powrót Tuska i Pawlaka z utęsknieniem. Obyśmy rychło się doczekali... ![]() Zresztą jestem niemal pewien, że po ich powrocie gaz potanieje... ![]() Nie no co ty, jest super ![]() ![]() Każdy chłopak z waszej ekipy mówi , że nie czeka na powrót Tuska. Że nie ogląda TVN , nie czyta Onetu, i w ogóle głosuję na Konfę. To stara zgrana płyta bezpartyjnych wolnościowiców... ![]() Wina Tuska? Czy ja wiem? Podobno jak wróci do władzy , to gaz i ropa potanieją... ![]() |
|
|
![]() |
|
Ciężko przyjąć do świadomości że 70% Polaków ***** PiS? Że platforma to mizerny procent?
Łatwiej ci się żyje z myślą że poświęcasz się dla mniejszego zła niecnono. Gdybyś sobie to uświadomił dotarło by do ciebie że byłeś w błędzie i że większość Polaków i takich jak ty *****. ![]() Ja ci nie muszę nic udowadniać. Powiem za to w sekrecie że szczerze bawi mnie jak robisz z siebie durnia większego niż jesteś @Bolek. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ciężko przyjąć do świadomości że 70% Polaków ***** PiS? Że platforma to mizerny procent? Łatwiej ci się żyje z myślą że poświęcasz się dla mniejszego zła niecnono. Gdybyś sobie to uświadomił dotarło by do ciebie że byłeś w błędzie i że większość Polaków i takich jak ty *****. ![]() Ja ci nie muszę nic udowadniać. Powiem za to w sekrecie że szczerze bawi mnie jak robisz z siebie durnia większego niż jesteś @Bolek. ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT Anżej , wszyscy czekamy na powrót Tuska i Pawlaka z utęsknieniem. Obyśmy rychło się doczekali... ![]() Zresztą jestem niemal pewien, że po ich powrocie gaz potanieje... ![]() Nie no co ty, jest super ![]() ![]() Każdy chłopak z waszej ekipy mówi , że nie czeka na powrót Tuska. Że nie ogląda TVN , nie czyta Onetu, i w ogóle głosuję na Konfę. To stara zgrana płyta bezpartyjnych wolnościowiców... ![]() Wina Tuska? Czy ja wiem? Podobno jak wróci do władzy , to gaz i ropa potanieją... ![]() Może tak, może nie. Ciekawe, że ty nie możesz się już doczekać ![]() PS. Wyglada na to że jako Kraj nie mamy nic własnego. Żadnego produktu zaawansowanego technologicznie. Żadnych surowców energetycznych. Wszystko z importu. Nawet inflacje mamy z importu. ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Dopóki rządzą pisiory, Anżej. W momencie jak Tusk zostanie premierem , inflacja sama spadnie jak za dotknięciem czarodziejkej różdżki...
![]() Znowu będziemy zieloną wyspą, a bezpartyjni wolnościowcy będą pisać peany na cześć jedynej nadziei Polski uśmiechniętej... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Podejrzenia dotyczące inwigilacji polityków i obywateli to jeden z najpoważniejszych kryzysów demokracji. NIK już po kontroli wykonania budżetu za 2019 rok sygnalizowała poważne wątpliwości w tej kwestii. Czas wrócić do tej sprawy! Marian Banaś![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Ale ten czas leci. Jeszcze nie tak dawno Marian Banaś był dla centrali POKO i bezpartyjnych wolnościowiców , burdel tatą i typowym przykładem kariery w obozie władzy. Teraz jest wiarygodnym człowiekiem. Ależ ten TVN/Onet musial wykonać woltę ...
![]() U mecenasa Konia było podobnie , tylko bezpartyjni wolnościowcy mieli to bardziej rozłożone w czasie. Od pierwszego faszysty III RP do męczennika za praworządność, przyszłego ministra sprawiedliwości , który będzie rozliczał pisiorów za gwałcenie Konstytucji... ![]() |
|
Dołączył: 19 Lip 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Przecież zawsze można się nawrócić.
|
|
|
![]() |
|
Ja bym nawrócenia do tego nie mieszał. Są przypadki , że najwięksi grzesznicy stawali się gorliwymi wyznawcami religii, ale to raczej nie jest ten przypadek...
![]() A poza tym zawsze mi świta , w takiej sytuacji, sentencja szaletowa: Ludzie się nie zmieniają , tylko zakładają inne maski! ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Przecież zawsze można się nawrócić. Zostać neofitą? ![]() Kto raz zdradził,zdradzi drugi,trzeci..., a potem zrobi z tego zawód-polityk! ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dopóki rządzą pisiory, Anżej. W momencie jak Tusk zostanie premierem , inflacja sama spadnie jak za dotknięciem czarodziejkej różdżki... ![]() Znowu będziemy zieloną wyspą, a bezpartyjni wolnościowcy będą pisać peany na cześć jedynej nadziei Polski uśmiechniętej... ![]() Widać u ciebie, że wiara umiera ostatnia ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ale ten czas leci. Jeszcze nie tak dawno Marian Banaś był dla centrali POKO i bezpartyjnych wolnościowiców , burdel tatą i typowym przykładem kariery w obozie władzy. Teraz jest wiarygodnym człowiekiem. Ależ ten TVN/Onet musial wykonać woltę ... ![]() U mecenasa Konia było podobnie , tylko bezpartyjni wolnościowcy mieli to bardziej rozłożone w czasie. Od pierwszego faszysty III RP do męczennika za praworządność, przyszłego ministra sprawiedliwości , który będzie rozliczał pisiorów za gwałcenie Konstytucji... ![]() Nie tak dawno dla zjednoczonej prawicy Banaś był kryształowy. Może to taka ocena wg własnej miary i wszyscy po stronie władzy są tacy kryształowi jak Banaś. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
No tak tylko o czym to ma świadczyć, Anżej? Od kiedy media walczące o praworządność rzuciły się na pancernego Mariana , uznałem go za człowieka który rzeczywiście nie jest kryształowy i być może ma coś na sumieniu. Ale podszedłem do sprawy z rezerwą. Nie broniłem go i nie atakowałem ( w przeciwieństwie do chłopaków z waszego sztabu, którzy mieli używanie przez kilka tygodni). Kiedy Banaś został szefem NIK , ci sami ludzie którzy go oskarżali o całe zło tego świata , nagle zaczęli go cytować i dawać posłuch jego rewelacjom. Przecież to oczywiste , że raporty sygnowane jego nazwiskiem , będą nacechowane osobistą niechęcią do PiSu, a zatem stronnicze. Co nie oznacza , że są całkowicie bezwartościowe. Po prostu nie są dla mnie powodem do brandzlowania się. Podobnie jak nie były powodem do brandzlowania , rewelacje , które miały całkowicie zdyskredytować osobę Banasia. Ja mam czyste sumienie, czy ty i reszta chłopaków ze sztabu bezpartyjnych wolnościowiców może to samo napisać? Szczerze wątpię...
![]() Po ludzku nie potrafię pojąć jak można dawać wiarę osobie , której wiarygodność się uprzednio odebrało. Przecież to jakiś nonsens. Ja rozumiem że centrala POKO was ciśnie , a temat jest nośny, niemniej są chyba jakieś granice przyzwoitości... ![]() To samo jest z mecenasem Koniem. Uważałem go za szemranego , kiedy chciał usuwać Gombrowicza z listy lektur. I uważam tak samo, kiedy Monika Olejnik spija słowa z jego ust w TVN. Ja mam czyste sumienie. Czy ty też , Anżej? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT No tak tylko o czym to ma świadczyć, Anżej? Od kiedy media walczące o praworządność rzuciły się na pancernego Mariana , uznałem go za człowieka który rzeczywiście nie jest kryształowy i być może ma coś na sumieniu. Ale podszedłem do sprawy z rezerwą. Nie broniłem go i nie atakowałem ( w przeciwieństwie do chłopaków z waszego sztabu, którzy mieli używanie przez kilka tygodni). Kiedy Banaś został szefem NIK , ci sami ludzie którzy go oskarżali o całe zło tego świata , nagle zaczęli go cytować i dawać posłuch jego rewelacjom. Przecież to oczywiste , że raporty sygnowane jego nazwiskiem , będą nacechowane osobistą niechęcią do PiSu, a zatem stronnicze. Co nie oznacza , że są całkowicie bezwartościowe. Po prostu nie są dla mnie powodem do brandzlowania się. Podobnie jak nie były powodem do brandzlowania , rewelacje , które miały całkowicie zdyskredytować osobę Banasia. Ja mam czyste sumienie, czy ty i reszta chłopaków ze sztabu bezpartyjnych wolnościowiców może to samo napisać? Szczerze wątpię... ![]() Po ludzku nie potrafię pojąć jak można dawać wiarę osobie , której wiarygodność się uprzednio odebrało. Przecież to jakiś nonsens. Ja rozumiem że centrala POKO was ciśnie , a temat jest nośny, niemniej są chyba jakieś granice przyzwoitości... ![]() To samo jest z mecenasem Koniem. Uważałem go za szemranego , kiedy chciał usuwać Gombrowicza z listy lektur. I uważam tak samo, kiedy Monika Olejnik spija słowa z jego ust w TVN. Ja mam czyste sumienie. Czy ty też , Anżej? ![]() No tak przecież Banaś sam pisze te raporty, ewentualnie zwolnił wszystkich kontrolerów i zatrudnił tych co prowadzili burdel. Ty to taki głupi jesteś ,że aż strach pomyśleć co ty masz w tej głowie. Po prostu ty zawsze i wszędzie będziesz stał na straży przyzwoitości i dobrej opinii o PiS. Tic-taki ci się zacierają. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Dopóki rządzą pisiory, Anżej. W momencie jak Tusk zostanie premierem , inflacja sama spadnie jak za dotknięciem czarodziejkej różdżki... ![]() Znowu będziemy zieloną wyspą, a bezpartyjni wolnościowcy będą pisać peany na cześć jedynej nadziei Polski uśmiechniętej... ![]() Widać u ciebie, że wiara umiera ostatnia ![]() Jak ludzie mają wam wierzyć ( bezpartyjnym wolnościowcom i centrali POKO) , skoro sami w to nie wierzycie , Anżej? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT No tak przecież Banaś sam pisze te raporty, ewentualnie zwolnił wszystkich kontrolerów i zatrudnił tych co prowadzili burdel. Ty to taki głupi jesteś ,że aż strach pomyśleć co ty masz w tej głowie. Po prostu ty zawsze i wszędzie będziesz stał na straży przyzwoitości i dobrej opinii o PiS. Tic-taki ci się zacierają. Anżej , zrobiliście z chłopa skorumpowanego przekręta ( media walczące o praworządność, centrala POKO i wy) , miał być wyautowany z życia publicznego. Został szefem NIK i nagle to co podległa mu instytucja stwierdza, jest prawdziwe i bulwersujące. Komuś chyba tu rzeczywiście dzieje się gorzej, skoro nie widzi w tym problemu... ![]() Anżej , Giertycha , sam uważałeś za faszystę , ale odkąd zaczął walić w PiS , zaczął być swój chłop. Ciekawe czy gdyby Czarnek ( który ma opinie w waszym środowisku podobną jak kiedyś mecenas Koń) , stwierdził nagle że już nie jest entuzjastą pochwy , a w ogóle czuje się kobietą, czy byście go za to nie pokochali? Ci sami sprzedajni redaktorzy , którzy po nim jadą , zapałali by do niego miłością... ![]() Jesteś/jesteście ludźmi , którym bezmyślna nienawiść do partii rządzącej odebrała rozum. Ideologiczne zacietrzewienie sprawia , że nie jesteście zdolni do jakiejkolwiek refleksji. Media , które was utwierdzają w tej nienawiści , plus instrukcje z centrali, czynią was niezbyt ciekawą menażerią... ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Ciekawe czy w Paryżu znowu płonęły samochody? W końcu uśmiechnięci Europejczycy potrafią się bawić. Nie to co my , wioskowe głupki... ![]() |
|
|
![]() |
|
Pod sceną nie zabrakło posłanki PiSuaru — Joanny Lichockiej.
![]() W necie,"ktoś" ![]() I tu wyszła "słoma z butów"... ![]() Tego"kogoś",bo nie pani poseł. ![]() Boso była. ![]() Zgodnie z zasadami opublikowanymi na stronie Ministerstwa Zdrowia, choć maseczki nie trzeba nosić na zewnątrz to "usta i nos zasłaniaj wszędzie tam, gdzie masz kontakt z ludźmi, z którymi nie mieszkasz i nie masz możliwości zachowania odpowiedniego dystansu (1,5 m)". ![]() PS.A może by tak założyła woalkę lub maskę p-gaz? ![]() Byłoby ładniej i bezpieczniej. ![]() Ale jej to nie dotyczy. ![]() Zdrowa,śliczna,fotogeniczna z immunitetem,to w czym problem? ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Nie ma problemu.
Tak jak Boluś wspierać PISerność nie ma problemu. Im da wiarę a Banaś stracił wiarygodność... ![]() ![]() Co za beton i do tego z bujną fantazją socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie ma problemu. Tak jak Boluś wspierać PISerność nie ma problemu. Im da wiarę a Banaś stracił wiarygodność... ![]() ![]() Co za beton i do tego z bujną fantazją Regresie/Anżeju/Bananie czy kim tam dziś jesteś w sztabie bezpartyjnych wolnościowiców, nie twierdzę , że każdy użytkownik tego forum zabierający głos w kwestii polityki , jest bezpartyjnym wolnościowcem podlegającym centrali POKO. Uważam tylko , że jesteś nim ty i reszta waszej menażerii. Już sam wiesz najlepiej jak to wygląda w szczegółach... ![]() Banaś stracił wiarygodność , kiedy media walczące o praworządność , wypuściły serię artykułów na temat niejasnego źródła pochodzenia jego majątku . Przecież to chłopaki z waszego sztabu przez kilka tygodni klepali posty , żeby informować o tym niepoinformowanych. Jakkolwiek już dawno temu przyjąłem założenie , że jak Wyborcza/Newsweek czy TVN kogoś rysuje w czarnych barwach , to w dziewięćdziesięciu przypadkach na sto, jest to przyzwoita osoba. I odwrotnie kiedy oni kogoś chwalą to w dziewięćdziesięciu przypadkach na sto jest to osoba , na którą trzeba uważać. Ale widocznie Banaś był tym jednym na dziesięć przypadków , kiedy coś rzeczywiście jest na rzeczy. W każdym razie skoro sami pisaliście o nim np w kontekście jego kamienicy , w której mafia miała burdel, to chyba nie uważasz nas za takich durniów , że nagle mamy mu wybaczyć , zapomnieć i pokochać, regresie? Nie twierdzę że raporty NIK sygnowane jego nazwiskiem są całkowicie bezwartościowe. Twierdzę , że ich wiarygodność jest wątpliwa... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Anżej , zrobiliście z chłopa skorumpowanego przekręta ( media walczące o praworządność, centrala POKO i wy) , miał być wyautowany z życia publicznego. Został szefem NIK i nagle to co podległa mu instytucja stwierdza, jest prawdziwe i bulwersujące. Komuś chyba tu rzeczywiście dzieje się gorzej, skoro nie widzi w tym problemu... ![]() Ciekawe, że My zrobiliśmy ![]() ![]() ![]() CYTAT Anżej , Giertycha , sam uważałeś za faszystę , ale odkąd zaczął walić w PiS , zaczął być swój chłop. Ciekawe czy gdyby Czarnek ( który ma opinie w waszym środowisku podobną jak kiedyś mecenas Koń) , stwierdził nagle że już nie jest entuzjastą pochwy , a w ogóle czuje się kobietą, czy byście go za to nie pokochali? Ci sami sprzedajni redaktorzy , którzy po nim jadą , zapałali by do niego miłością... ![]() jakieś pochwały Giertycha były z mojej strony? "Cytacik", tak żeby zakończyć temat? CYTAT Jesteś/jesteście ludźmi , którym bezmyślna nienawiść do partii rządzącej odebrała rozum. Ideologiczne zacietrzewienie sprawia , że nie jesteście zdolni do jakiejkolwiek refleksji. Media , które was utwierdzają w tej nienawiści , plus instrukcje z centrali, czynią was niezbyt ciekawą menażerią... ![]() Stara gatka, no bo co możesz jeszcze wymyślić, a przecież pisać trzeba. Przyjrzyj się obiektywnie swoim wpisom, pochwałom i bezwzględnej obronie PiS. O ile potrafisz ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Stukające kopytka Mecenasa Konia
![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Anżej , zrobiliście z chłopa skorumpowanego przekręta ( media walczące o praworządność, centrala POKO i wy) , miał być wyautowany z życia publicznego. Został szefem NIK i nagle to co podległa mu instytucja stwierdza, jest prawdziwe i bulwersujące. Komuś chyba tu rzeczywiście dzieje się gorzej, skoro nie widzi w tym problemu... ![]() Ciekawe, że My zrobiliśmy ![]() ![]() ![]() CYTAT Anżej , Giertycha , sam uważałeś za faszystę , ale odkąd zaczął walić w PiS , zaczął być swój chłop. Ciekawe czy gdyby Czarnek ( który ma opinie w waszym środowisku podobną jak kiedyś mecenas Koń) , stwierdził nagle że już nie jest entuzjastą pochwy , a w ogóle czuje się kobietą, czy byście go za to nie pokochali? Ci sami sprzedajni redaktorzy , którzy po nim jadą , zapałali by do niego miłością... ![]() jakieś pochwały Giertycha były z mojej strony? "Cytacik", tak żeby zakończyć temat? CYTAT Jesteś/jesteście ludźmi , którym bezmyślna nienawiść do partii rządzącej odebrała rozum. Ideologiczne zacietrzewienie sprawia , że nie jesteście zdolni do jakiejkolwiek refleksji. Media , które was utwierdzają w tej nienawiści , plus instrukcje z centrali, czynią was niezbyt ciekawą menażerią... ![]() Stara gatka, no bo co możesz jeszcze wymyślić, a przecież pisać trzeba. Przyjrzyj się obiektywnie swoim wpisom, pochwałom i bezwzględnej obronie PiS. O ile potrafisz ![]() Anżej nie pal głupa. Przecież wiesz , że Banaś skonfliktował się ze swoim środowiskiem politycznym. Pisiory proponowali mu żeby się podał do dymisji , ale pancerny Marian skierował swoje działa w drugą stronę... ![]() Anżej , pytasz o pochwały Giertycha ze swojego konta czy innych waszych chłopaków ze sztabu? Ja już się pogubiłem , kto jest kim u was. Stado wilków a właściwie hien, mi się kojarzy jak obserwuję waszą pracę. Wiem z całą pewnością , że dla bezpartyjnych wolnościowiców mecenas Koń to autorytet... ![]() Jedyną zaletą obecnej władzy jest powstrzymywanie przed powrotem rządów koalicji oszustów z gumofilcami. No i chyba jeszcze to , że póki co mają wątpliwości ws covid passów. Tusk i cała reszta tej menażerii nazywającej się opozycją ( bez Konfy rzecz jasna) już otwarcie gadają o przymusowych szczepieniach. Nawet na przykładzie tego widać , kto jest zamordystą. I z której strony płynie prawdziwe zagrożenie... ![]() |
|