Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Folksdojcze i sowieciarze jeszcze dzisiaj biegają na granice z Białorusią żeby ją "przyjaźnie otwierać". I zrobić zjazd "Klubu Przyjaciół Putina" w Warszawie. Czym wtedy podieli się z nami jego gwiazda - psiapsiółka organizatora kółka Kaczyńskiego - Pani Le Pen? PiSuarze - Mejza już zdymisjonowany? "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
![]() |
|
H*** , ten klub przyjaciół Putina to powinien chyba mieć w Berlinie lokalizację. Sam Wołodia podsumował działalność Angeli Merkel na stanowisku kanclerskim, że zawsze będzie mile widziana w Moskwie. Znaczy jakby chciała dołączyć do swojego poprzednika , Gerharda Schrödera w Jukosie czy innym Rosniefcie , to choćby jutro. Aż sam jestem ciekaw czy perspektywa milionów " ruskich" dolarów jej nie skusi...
![]() Nie wiesz przypadkiem czy Mejza już zdymisjonowany? ![]() A to nie regres ma dziś dyżur na forum? ![]() Gdzie jest Anżej? ![]() |
|
|
![]() |
|
Podobno będzie zdymisjonowany. Czy będzie egzekucja? Wątpię. Przeniosą go na lepiej płatne stanowisko w Spółce Skarbu Państwa.
Ja mam właśnie posiedzenie więc mogę wam odpisać - tradycyjnym pozdrieniem "***** PIS". socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Widziałeś Fakty , regresie? Pisiory choinkę z sądu ukradli bo im się dekoracje nie podobały...
![]() Na jakim świecie my żyjemy. A dostałeś od Anżeja skarpetki z ośmioma gwiazdkami ? ![]() Centrala POKO jakoś was doceniła ekstra na koniec roku, czy żadnych premii nie było? Musicie im przypomnieć , że inflacja rzeczywiście daje wszystkim po kieszeni... ![]() |
|
|
![]() |
|
No niestety jedynie PISożytnictwo miało kolejny tłusty rok!
![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Trochę szkoda. Wasza praca na rzecz centrali była niezbyt dobra jakościowo, ale za to nadrabialiście frekwencją. W każdym razie niezbyt dobrze to świadczy o waszych mocodawcach. Myślałem że powrót Tuska was nieco wzbogaci , ale widzę że póki co nic z tego...
![]() Ale nic się nie martw. W końcu nadejdzie dzień, kiedy nasz kraj odzyska utraconą praworządność. A bezpartyjni wolnościowcy w końcu dorwą się do konfiturek władzy. Obawiam się że nie nastąpi to zbyt szybko , ale mimo wszystko trzeba mieć nadzieję. I właśnie tej niezmąconej nadziei w trudnych czasach , życzę wam wszystkim razem i każdemu z osobna, regresie... ![]() Tylko nie dawajcie wódki juskowi. Kiedy tylko dorwie się do flaszki , zamieszcza sporo alkopostów. I niestety ta murzyńska pijanica, ośmiesza wasze wzniosłe ideały... ![]() |
|
|
![]() |
|
Morawiecka sprzedaje działki.
Polska może stracić nawet 1/3 terytorium. ![]() |
|
|
![]() |
|
@Bolec znowu zapomniałeś o lekach dobrodzieju.
|
|
![]() |
|
Ej wy huncwoty! Do końca roku jeszcze trochę czasu zostało, popracujcie więcej. A może coś wpłynie ekstra...
![]() |
|
|
![]() |
|
"Telefon obecnego senatora KO Krzysztofa Brejzy miał zostać zhakowany 33 razy w 2019 r. — informuje AP. Doszło do tego w czasie gdy polityk prowadził kampanię przed wyborami parlamentarnymi i był szefem sztabu KO. Jest to trzecia osoba z Polski, u której potwierdzono włamanie za pomocą systemu Pegasus. Wcześniej AP informowało o zhakowaniu telefonów Romana Giertycha oraz prokurator Ewy Wrzosek."
|
|
|
![]() |
|
Bolku ja jako że nie jestem dyżurnym partyji(Ty nim ewidentnie jesteś gdyż pisanie o każdej porze dnia o tym świadczy).
Więc ja jako zwykły zjadacz chleba którego stać na parę misek ryżu odpowiadam z opóźnieniem gdyż nie jestem dyżurnym wolnościowcem bo jestem WOLNY OD GŁUPOTY PATOLOGI POLITYCZNEJ, ale bacznie ją obserwuję. Jesteś przeciwko uni i piszesz że samorządy nie dysponują wkładem własnym to wyobraź sobie sytuację że nie ma Polski w UE i skąd kraj ma mieć pieniądze na np. drogę na której wg. Mirka wybitny polityk Jarek K. wygłasza dyrdymały? To są tak samo utopione pieniądze jak w krajową politykę czyli cały rząd. I teraz podlicz ile idzie na darmozjadów? Myślę że drogi też za te pieniądze by powstały. Tu się widzisz zgadzamy gdyż ze mnie taki wolnościowiec jak z Ciebie państwo pis uraczyło nierobów daninami i teraz trzeba cierpieć bo ciężko wielu ludziom powiedzieć żeby szli do pracy a nie czekali na darmochy. Kraj powinien utrzymywać się z pracy ludzi którzy płacą podatki bo zarabiają i wydają w kraju. My nie jesteśmy niewolnikami UE. My jesteśmy niewolnikami złych rządów i złodzieji a ostatnie pięć, sześć lat jest to dobitnie ukazane gdyż podobno po kradło.. No to nastały czasy pis... I co dalej to samo tylko gorzej chyba bo Mateusz M. jako doradca za czasów Tuska już się wiele chyba nauczył. Ps. Bolku nie korzystaj z tego co było dofinansowane z UE. Jako przeciwnik powinieneś unikać wręcz pilnować i piętnować ludzi korzystających z np. dróg. Od dzisiaj-wczoraj z Niska, Rudnika możemy jechać do Rzeszowa omijając wszystkie wioski w których też były dofinansowania unijne. Jeśli by ich nie było to kto by dał (samorządy czyli też państwo nie ma) tak duży kredyt na inwestycje ? Pewnie wschód i czy by było pięknie? |
|
|
![]() |
|
Po Giertychu i prokurator Ewie Wrzosek dowiedzieliśmy się, że bardzo drogi izraelski system Pegasus,używany przez PiSiurowe służby, został użyty przeciwko senatorowi Krzysztofowi Brejzie.
![]() Było to w czasie, gdy Brejza był szefem sztabu kampanii wyborczej tzw.opozycji w 2019 r. ![]() Pegasus, to program inwigilacji totalnej. ![]() Miał- z założenia, być używany w najbardziej skomplikowanych sprawach kryminalnych np. przeciwko szpiegom, mafii, czy kartelom narkotykowym. ![]() Nawet jeśli prokuratura ma rację w sprawach prowadzonych przeciwko Giertychowi i Brejzie, to te są całkowicie innego "kalibru". Senator Brejza został "oskarżony" przez TVPiSda o prowadzenie "farmy trolli" w Inowrocławiu. Był też stosowany wobec Sławomira Nowaka. ![]() Wyszło to ,zaraz po tym jak jeden z portali,pisał o trollach w Ministerstwie Sprawiedliwości. ![]() Do dziś nie potrafią(bo nie chcą) wyjaśnić,dlaczego to robili. Podsłuchiwana Wrzosek nie jest o cokolwiek oskarżona. ![]() Nowak,owszem,ale za przestępstwa które miał popełnić na ...Ukrainie. ![]() Dla tzw."władzy", Giertych jest ![]() ![]() Pozycji numer jeden, Tuskowi nikt i nic nie odbierze. ![]() Tylko zgon,bo utrata reszty władz umysłowych "Kartofla",a w w grę to nie wchodzi,mogłaby zakończyć paranoję. Reakcja łańcuchowa rozpadu Jarkowego mózgu, jest na jak kobyła na Służewcu. ![]() Galopuje... ![]() Nie wystarczy nie kraść(oficjalnie), trzeba jeszcze umieć rozliczać nadużycia.Swoje też. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Próbowali Brejzę zamordować ( podpalając mu przenośny sracz pod oknem), ale człowiek cudem uniknął śmierci. Teraz próbują go zniszczyć dokonując nielegalnych podsłuchów. Pisowscy siepacze wzięli go na widelec i nie poprzestaną , dopóki go nie wykończą. Żeby mu tylko nowuczoku nie podali jak mecenasowi Giertychowi...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Bolku ja jako że nie jestem dyżurnym partyji(Ty nim ewidentnie jesteś gdyż pisanie o każdej porze dnia o tym świadczy). Więc ja jako zwykły zjadacz chleba którego stać na parę misek ryżu odpowiadam z opóźnieniem gdyż nie jestem dyżurnym wolnościowcem bo jestem WOLNY OD GŁUPOTY PATOLOGI POLITYCZNEJ, ale bacznie ją obserwuję. Jesteś przeciwko uni i piszesz że samorządy nie dysponują wkładem własnym to wyobraź sobie sytuację że nie ma Polski w UE i skąd kraj ma mieć pieniądze na np. drogę na której wg. Mirka wybitny polityk Jarek K. wygłasza dyrdymały? To są tak samo utopione pieniądze jak w krajową politykę czyli cały rząd. I teraz podlicz ile idzie na darmozjadów? Myślę że drogi też za te pieniądze by powstały. Tu się widzisz zgadzamy gdyż ze mnie taki wolnościowiec jak z Ciebie państwo pis uraczyło nierobów daninami i teraz trzeba cierpieć bo ciężko wielu ludziom powiedzieć żeby szli do pracy a nie czekali na darmochy. Kraj powinien utrzymywać się z pracy ludzi którzy płacą podatki bo zarabiają i wydają w kraju. My nie jesteśmy niewolnikami UE. My jesteśmy niewolnikami złych rządów i złodzieji a ostatnie pięć, sześć lat jest to dobitnie ukazane gdyż podobno po kradło.. No to nastały czasy pis... I co dalej to samo tylko gorzej chyba bo Mateusz M. jako doradca za czasów Tuska już się wiele chyba nauczył. Ps. Bolku nie korzystaj z tego co było dofinansowane z UE. Jako przeciwnik powinieneś unikać wręcz pilnować i piętnować ludzi korzystających z np. dróg. Od dzisiaj-wczoraj z Niska, Rudnika możemy jechać do Rzeszowa omijając wszystkie wioski w których też były dofinansowania unijne. Jeśli by ich nie było to kto by dał (samorządy czyli też państwo nie ma) tak duży kredyt na inwestycje ? Pewnie wschód i czy by było pięknie? Rock nie mam czasu w Wigilię tłumaczyć osobie twojego pokroju , krok po kroku, dlaczego dobrodziejstwa płynące z UE to pozór i ułuda. Zabarwione propagandą , która dla zwykłego zjadacza chleba , zdaje się prawdą objawioną. Podawałem już przykład kosztów związanych z przystosowaniem naszych regulacji do tych unijnych, których prawie nikt nie liczy do kalkulacji zysków i strat. Sama jedna ustawa śmieciowa kosztowała nasze społeczeństwo dziesiątki albo nawet setki miliardów złotych. A było to właśnie wprowadzenie w życie unijnej dyrektywy dotyczącej segregacji odpadów. Drugi przykład , który mam zawsze w zanadrzu , dla takich jak ty/wy , to tzw Zielony ład. Jego realizacja już kosztuje nas tyle , że moglibyśmy za tą kasę wybudować w całym kraju sieć dróg krajowych i autostrad, bez dopłat od wujka Hansa... ![]() Największym błędem w myśleniu ludzi takich jak ty jest zero-jedynkowość. Czyli jak nie Unia to Władywostok. A przecież to wierutna bzdura. Póki w Moskwie rządzi Putin, nie mamy tam czego szukać. Polityka naszego kraju powinna być bardziej elastyczna i wielobiegowa. Jeżeli UE chce się zmienić w państwo federacyjne , a Polska ma być tylko landem, to moim zdaniem nie mamy tam czego szukać... ![]() Obecna władza oszukuje swoich wyborców, bo mimo krytyki trzyma się Brukseli . Morawiecki co innego mówi na użytek krajowy , a co innego gdy jedzie do wujka Hansa żebrać o unijne dotacje. To przykre , ale Morawiecki to nie jest format polityka , który ma jakąś wizję. Właśnie dlatego oceniam go negatywnie , a jego jedyną zaletą jest to że i tak jest lepszy od Tuska. Ryży oddał by naszą suwerenność bez chwili wahania, bo w jego mniemaniu jeszcze głębsza integracja ( federalizacja Europy) to jedyne rozwiązanie na obecne czasy. Jest to rozumowanie fałszywe , a nawet podbarwione zdradą interesów naszego kraju... ![]() Każdy jeden członek sztabu bezpartyjnych wolnościowiców pisze to samo co ty. A wystarczy krótka wymiana postów, by poznać prawdy świadectwo... ![]() |
|
|
![]() |
|
Bolku tlumaczsz i piszesz rzeczy oczywiste o których wiem i napinasz się w cyferkach, ale Ty jako pospolity dyskutant wolnościowy (jesteś nim bardziej niż ja) musisz tak opisywać gdyż wytykanie błędów i podpieranie się nie do końca właściwymi decyzjami politycznymi kilkunastu lat jest najłatwiejsze. Ja piszę tu i teraz. Wiele rzeczy mi nie pasuje dotyczących UE i bym wolał żyć bez niej,ale jest inaczej więc to opisuję. Nie interesuje mnie jakiś Tusk, ale na patologię polityczną nie mogę przepatrzeć którą widzę od kilkunastu lat a ostatnie lata to już apogeum. Mam nadzieję a nawet bardziej wierzę że już nie będzie gorzej byle kadra władzy się zmieniła.
Czy Ty naprawdę sądzisz że gdyby,, dyrektyw''unijnych nie było i kosztów tych z tym związanych Polska by za te pieniądze wybudowała drogi i wiele innych inwestycji dokonała? Albo jesteś naiwny, latwowierny lub? sam dokończ.... Widząc złodziejstwo pOpiSowe by było zrobione nic. |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Cyrk na kółkach: https://www.youtu(...)AdKSfurs
![]() |
|
|
![]() |
|
Taki niby yntelygentny jesteś Bolku bo potrafisz pięknie tłumaczyć oczywistość z nierzeczywistością a wklejanki jak u Mirka i u Ciebie na porządku dziennym... Zapytaj Mirka czy nadal uważa Jarka K. za wybitnego polityka bo raczej dla Ciebie on JUŻ nie jest wybitnym ????
|
|
|
![]() |
|
Tradycja.
![]() A teraz podpis na liście sejmowej obecności,kasiora i szur na chlanie i żarcie. ![]() Najweselej jest,kiedy PiSiury,PokemOny,lewica, biedronie i inni katolicy,dzielą się opłatkiem. ![]() Opłatek w ręce,otwarty nóż w kieszeni. ![]() CYTAT SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT "tylko ci którzy żyją z cwaniactwa mogą na Polskim Ladzie stracić (...) różnego rodzaju podmioty gospodarcze powinny ograniczyć swoją ekspansję dochodową" Jarosław KaczyńskiKiedy krajem rządzi doktor nauk prawnych a ekonomiczny imbecyl. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Regresie a taką koszulkę masz? Centrala POKO powinna wam je wydać nieodpłatnie...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Ja mam świąteczną. Z ośmioma gwiazdkami. ***** ***. Taką jak wyżej tobie kupię. Ty lubisz darmoszkę...
|