|
|
|
CYTAT Oj widzę Bolec, ze zabolało cię aresztowanie twojego idola Ale nie martw się, Rydzyk zadzwoni gdzie trzeba, Braun posmyra Ziobro po jajkach i go wypuszczą. Kurwa kurwie łba nie urwie #MuremZaMundurem Co ty pizdas , w ogóle nie chwytasz , czy się sam naigrawasz? Olszański vel Jabłonowski to najśmieszniejszy szur/klaun w polskim internecie. Polskie kabarety mnie w ogóle nie śmieszą. Z kogo będę się nabijał jak zamkną Jaszczura? A wy tak w sekcji podkarpackich dewiantów to z czego macie bekę, pizdas? W sieci podają , że ten grubasek co z nim występował , rozpruł się na psach. Ale może to nie jest prawda... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radny PIS A obraźliwe słowa dostaje w ryj.
https://youtu.be/AVQ7tJW0DrE Oraz extra Rolnik vs radny PiS: Street fajt: agrounia kontra sztab socjalistyczny https://youtu.be/tCouOuUm5Kc socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Regresa głowa grzeje,,, nie mniej niż Jabłonowskiego w furażerce. Mamy wysyp Frasynjuków gotowych do aktywacji gdzie potrzeba
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
PiSowski elektorat obwinia Tuska o drożyznę
https://www.youtu(...)Q&t=306s Dostanę 13 i 14 emeryturę, Powiedzą że dzieci dostaja kasę w postaci 500 plus na dzieci (czyli dla ich wnuków)... I pojdą wszyscy do urny i zagłosuja ponownie na PISSSS Ani PO ani PIS, Jedni i drudzy robią gnój w tym państwie https://www.youtu(...)Q&t=306s |
|
|
|
|
CYTAT Spokojna twoja socjalistyczna. Najbardziej opadło PISlodziejstwu. Gdzie oni poszli ? Gdzie? Poszedł w PiSdu... Jarkowi nie opadło,ale tylko....oparcie fotela prezesa. Od dawna,co zauważył Ziebro,reszta wisi mu"miękiszonem". Niedługo odwali kitę. bedzie fajnie...no dobra,trochę współczucia dla kogoś,kto nie zaznał ziemskich rozkoszy. Pieszczoty z kotem,popijane wspólnie mlekiem... A to się śpaślaki w sutannach zjadą.Całymi tabunami. Nażreć się,bo po siedmiu tłustych latach,będzie siedem chudych. Czekają tez na schedę po Rydzyku,bo jemu też bliżej niż dalej. A jest o co walczyć. Pisuarowe aparatki i aparaci,rzucą się sobie do gardeł. Gowiny,Sasiny,Ziobry,Terleckie,Witki,Szydły... PS.Zapomniałem o pannie(francuskie vierge)Pawłowicz!Jak mogłem!No jak? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
... Macierewcze, Miśkiewicze, Szumowskie, Kurskie, Jakimowicze, Morawieckie, Dudki, Glapińskie, Omajtki ...
PiS ich ruszał i ich ciemny lud. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT ... Macierewcze, Miśkiewicze, Szumowskie, Kurskie, Jakimowicze, Morawieckie, Dudki, Glapińskie, Omajtki ... PiS ich ruszał i ich ciemny lud. Ja bym jeszcze dorzucił, regresie, do tego litania, bezpartyjnych wolnościowiców , podkarpackich dewiantów, wyborców POKO , i widzów TVN... A niech was wszystkich piekło pochłonie... |
|
|
|
|
Jak tam @Bolec1313? Popatrz ekonomiści z mBanku nie ostrzegli was przed inflacją? Popatrz ty się a ja kilka innych osób z forum które obrazałeś owszem. Jak tam ceny pietruszki? Który Pisorzyt to zrekompensuje i czyich środków?
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
W których krajach obserwujemy regres ruchów inflacyjnych?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Pogadaj mi do ręki partyjny aparacie. Putin i Łukaszenka też się takimi jak ty posługują.
Najlepsze oceny miałaś z religii. Zmień branżę na reklamę. Masz spore szanse na sukces.Sumienie będzie może czystsze. Podobnie jak Glapiński, Sasin albo Pinokio - to co mówią trzeba dzielić lub odwracać. Przy tym trzymać się za portfel mocniej niż przy rumuńskiej cygance. Wracając do tematu - dzielna walka z problemem który sami stworzyli? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Jak tam @Bolec1313? Popatrz ekonomiści z mBanku nie ostrzegli was przed inflacją? Popatrz ty się a ja kilka innych osób z forum które obrazałeś owszem. Jak tam ceny pietruszki? Który Pisorzyt to zrekompensuje i czyich środków? Ależ regresie , dzięki temu że śledzę profil mBanku na Twitterze , nie powielam propagandowych głupot. Jak co poniektórzy... https://mobile.twitter.com/mbank_research/status/1461277650090172423 Uwierz mi że poza TVN i Onet jest życie, regresie. Bez ideologicznego zacietrzewienia... |
|
|
|
|
CYTAT Pogadaj mi do ręki partyjny aparacie. Putin i Łukaszenka też się takimi jak ty posługują. Najlepsze oceny miałaś z religii. Zmień branżę na reklamę. Masz spore szanse na sukces.Sumienie będzie może czystsze. Podobnie jak Glapiński, Sasin albo Pinokio - to co mówią trzeba dzielić lub odwracać. Przy tym trzymać się za portfel mocniej niż przy rumuńskiej cygance. Wracając do tematu - dzielna walka z problemem który sami stworzyli? To niesprawiedliwe i nieprawdziwe co piszesz , regresie. Wysoką inflacją mógłbyś obciążać rząd w sytuacji gdyby to był problem tylko naszego kraju. A tak nie jest... Gdybyś zechciał sięgnąć do innych źródeł informacji niż Onet i TVN, to niezmiennie polecam ci profil mBanku na Twitterze. Tam bez tępej , partyjnej propagandy , znajdziesz obiektywną informację. Oczywiście , o ile takiej szukasz , regresie. Bo nie jestem tego pewien... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
w sierpniu pisali
Nasze prognozy sugerują, że w najbliższych miesiącach/kwartałach inflacja bazowa nie będzie się plasowała już wyżej. Raczej zaobserwujemy konsolidację lub lekkie opadanie. wtedy ile wynosiła inflacja RdR? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
To nie są ludzie nieomylni , Anżej. Oprócz bezpartyjnych wolnościowiców , takich zresztą nie ma...
Nic ich nie łączy z rządem , nie mają grantów ani od PiS ani od POKO. Przedstawiają swoje analizy , które bez ideologicznego zacietrzewienia tłumaczą kwestie ekonomiczne... Czy ja mam tłumaczyć się za każdą jedną prognozę przez nich dokonaną ? Litości , Anżej... Wiem ponad wszelką wątpliwość , że gadka typu pisiory socjalem doprowadzili do mega inflacji , to zwykła bzdura. Na poziomie umysłowym menela spod budki z piwem, ewentualnie przeciętnego widza TVN... |
|
|
|
|
Anżej prognozowanie w ekonomii to ryzykowny temat. Kto w 2019 prognozował epidemię srakawirusa? Ci z Onetu czy TVN-u to przewidzieli, Anżej? A wasz sztab?
|
|
|
|
|
Boluś
Nie pisz oczywistych każdy to wie. Pisowcy jednak udają że nie przyłożyli się jako czynnik proinflacyjny. Patrz wykres za ostatnie 10 lat. Pomylić się można owszem ale ciągle się mylić i pieprzyć bzdury jak pisożyd Glapiński to zupełnie inna para kaloszy. Czy ktoś taki nie powinien zostać zdymisjonowany? PISorzytnictwo tego nie zrobi bo on okradał w ten sposób Polaków dla rzecz partii socjalistycznej. Powiedz do tego jak się kształtują ceny EUR oraz USD a czara się dopełni. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
A ten znowu swoje...
Regresie nie wykazujesz woli dotarcia do informacji wolnej od ideologicznego zacietrzewienia... To uniemożliwia ci trzeźwy osąd sytuacji... |
|
|
|
|
A w sprawie cen ww walut...?
O cenach energii napiszesz? Nie są czynnikiem inflacjogennym? Widzę że temat pozostawimy wymownym milczeniem lub substytutem w postaci wypełniacza takim jak post wyżej. Ps. Przypisujesz mi swoje grzechy nicponiu socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT To nie są ludzie nieomylni , Patrz pan co się porobiło, Edek ekonomistów tłumaczy, oczywiście tylko tych których lubi Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
Zwłaszcza że pokorne cielę dwie matki ssie. Wiedzą że Pisłodziejstwa mocą specjalną jest łapówka wyborcza na koszt podatnika.
Pisłodzieje kradną lepiej niż rumuńscy cyganie, żydzi i rudy razem wzięci. Propaganda Kaczyńskiego kręci fikołki jak może mimo to poparcie znacznie spadło. Choć zawsze zostanie beton którym przejmować się nie trzeba bo to margines społeczny. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT A w sprawie cen ww walut...? O cenach energii napiszesz? Nie są czynnikiem inflacjogennym? Widzę że temat pozostawimy wymownym milczeniem lub substytutem w postaci wypełniacza takim jak post wyżej. Ps. Przypisujesz mi swoje grzechy nicponiu A co się dzieje z cenami walut , regresie? Regresie energia idzie do góry w całej UE , i nie jest to bynajmniej wina PiSu. Zdaje się że nawet pomijając kraje skandynawskie , mamy najtańszą energię w unii... Dopóki istnieją kretyńskie wynalazki typu limity CO2, to niestety dla konsumentów oznacza to jedno... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT To nie są ludzie nieomylni , Patrz pan co się porobiło, Edek ekonomistów tłumaczy, oczywiście tylko tych których lubi Na tym bobku wygląda wolny wybór. Ty/wy wolicie eksperta z TVN24 , a ja analityka mBanku. Śmiem twierdzić że mój wybór jest lepszy. Aczkolwiek nie mam ani zamiaru ani ochoty przekonywać was do tego na siłę... Pomijam fakt waszej samodzielności w doborze źródeł informacji. Przecież centrala nie pozwala na jakieś oddolne inicjatywy... |
|
|
|
|
CYTAT W Polsce średnia cena energii wynosiła w pierwszym półroczu tego roku 15,5 EUR, co plasuje nas w dolnej części zestawienia państw UE. Sytuacja całkowicie zmienia się jednak po uwzględnieniu parytetu siły nabywczej. W tym ujęciu nasz kraj ma trzeci najdroższy prąd w całej UE. No tu wtopiłeś. Zapowiadane są podwyżki. Czyli jesteśmy na podium ale wkrótce koszulka lidera. Zaraz mi napiszesz że ceny prądu nie zależą od PISłodziejstwa co wogle świadczy o tobie Tobiaszu. O czym świadczą kursy? Pamiętasz kiedy Pisłodziejstwo limity sprzedawało? No ale twardo przy swoim aż do śmierci. Jak osioł. Duma we wynikająca bardziej z głupoty niż ze stanu faktycznego. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Regresie kiedy trzeba użyć do ustalonej tezy określonego argumentu , to w zależności od sytuacji , albo liczby bezwzględne , albo stosunek siły nabywczej ...
To wasza ulubiona metoda. Zatem perfidnie się nią posłużę... Polska energia jest , oprócz krajów skandynawskich , najtańsza w UE. Tak czy nie, regresie? https://wysokienapiecie.pl/41743-ceny-pradu-w-polsce-niemal-najnizsze-w-europie/ I jak możesz to wrzuć linki do swoich " źródeł" . Jak będę miał chwilę to sobie sprawdzę... |
|
|
|
|
Zapowiadane są podwyżki. Kiedyś twój sztabowy kolega , ewentualnie twoje alter ego- Anżej , pisał , że pisiory mają wprowadzić odpowiedzialność karną za stosowanie antykoncepcji...
|
|