|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Leming ogląda świat przez Słoiki. To krótkowidze.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Te no co ty. To jest 60 000 według złodziei z PISu. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Pegasusem mnie szpiegują złodzieje z PiSdu bo dubluje mi posty.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Gdy wróci Wolna Polskojęzyczna to każdy kuc dostanie:
Przydział na Pegasusie I talon na Nachodce. Za darmo. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
a tak się reklamowali |
|
|
|
|
|
|
|
|
Niedługo na krzesełkach w sejmie będzie im potrzebna sektorówka "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Fajne Konstytutki ale bez tatuaży się nie liczy, Fejk.
Ile juz siedzą VATowcy i Akcyzowcy? Pewnie 5+ Niezatapialny ORP Bondar wypuści niezłomnych oszustów i złodziei Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Fajne Konstytutki ale bez tatuaży się nie liczy, Fejk. ślepa czy standardowo na dopalaczach ? Tak sobie myślę czy jak się prostytuowali z paniami lekkich obyczajów w tym całym Wiedniu to przy wytrysku mieli ojczyznę w .... i co na to żony niezłomne "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Eeee, zaraz tam z paniami, wyjeżdżali na "unicorn hounting" w Wiedniu.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Eeee, zaraz tam z paniami, wyjeżdżali na "unicorn hounting" w Wiedniu. po co to O w polowaniu ? Z tego co pamiętam Maniek Ka bardziej lubuje się w bokserkach i tu nie chodzi o bieliznę ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
To mnie uspokoiłeś, to człowiek ideowy i prawdziwy pro państwowiec. Warty mojego wspierania za walkę z oszustami i złodziejami
PS. Pomyliłam się z O a może trudniej dzieciakom znaleźć. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Naćpana wiem że jak nie Jarek obraca kota ogonem to lovelas bandzior od bokserki ''' coś mi się wydaje że ten jednorożec to twoje mokre marzenie
Dzban Roku: co oznacza ten haniebny tytuł? Znamy Dzbana Roku 2023! Czy Czarnek pokonał Brauna w walce o antynagrodę? Pierwszą laureatką Dzbana Roku została Kaja Godek. W następnych latach antynagrodę otrzymywali Jacek Sasin, Janusz Kowalski i Adam Glapiński. Patrząc na zwycięzców, można wywnioskować co w tym wypadku, oznacza bycie "dzbanem". Ale tę kwestię dokładnie wyjaśnił sam Marszała, który opowiedział o konkursie w podcaście Radia ZET Więcej: https://rozry(...)-braunem W końcu w czymś oszołomstwo jest bezkonkurencyjne "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Lepiej się podziel wiedzą kiedy ORP Bodnar i pułkownik Sienkiewicz pójdą siedzieć?
Koty mnie nie interesują, bardziej ptaszki. Dokarmiasz? https://ladnydom.pl/Ogrody/1,113645,10805623,Czym_karmic_ptaki__Karmniki_dla_ptakow.html Przeniosłeś zainteresowania z sokzburaka na dzbanzburaka? Rozwijasz się,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
PIS to najgorsza partia w historii Polski.Jak przesladowali polakow w 2020 2022 bo wymyslili sobie. ze katar to grozny wirus z Chin Ja im nie uwierzylem i przezylem.Platforma to ci mniej zli .
|
|
|
|
|
CYTAT PIS to najgorsza partia w historii Polski.Jak przesladowali polakow w 2020 2022 bo wymyslili sobie. ze katar to grozny wirus z Chin Ja im nie uwierzylem i przezylem.Platforma to ci mniej zli . Nom, już CI wierzę. Wszyscy jak jeden oprócz Konfy siedzieli w maseczkach i zamykali całą Polskę a jak który wyszedł bez maski to krzyczeli pokazując palcem. Zejdź na ziemię, chyba że masz aż tak krótką i wybiórczą pamięć |
|
|
|
|
CYTAT (Naćpana) Lepiej się podziel wiedzą kiedy ORP Bodnar i pułkownik Sienkiewicz pójdą siedzieć? A dlaczego mieliby iść siedzieć ? Jeden zamyka bandytów . Drugi wymiata śmieci Za takie coś powinni dostać medal "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Prezydent Andrzej Duda zdecydował o ułaskawieniu Mariusza Kamińskiego i Macieja Wąsika. Decyzja prezydenta zapadła po tym, jak na jego biurko trafiły we wtorek akta sprawy polityków Prawa i Sprawiedliwości, a także opinia ministra sprawiedliwości Adama Bodnara, w której wnioskował on o nieskorzystanie z prawa łaski. Kamiński i Wąsik zatrzymani zostali w Pałacu Prezydenckim dokładnie dwa tygodnie temu. Czytaj więcej na https://wydar(...)n=chrome Uwaga niebawem na ulice wychodzi dwóch bandytów ... Zapewne niebawem i tak tam wrócą "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
el.Banan, coś do poczytania.
Folwark zwierzęcy https://www.pap.p(...)oku.html https://polsk(...)owskiego |
|
|
|
|
"Bycie ku#ą to nie korupcja czego dowodem jest nasze ugrupowanie" -potwierdza rzecznik prasowy PiS.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Jeden jak i drugi po wyjściu nie wyglądają jakby ich stan zdrowa zagrażał życiu. jednego dnia wywożą gościa w karetce a drugiego dnia skacze przed kiciem XD |
|
|
|
|
CYTAT Oni chyba nawet jeszcze nie siedzą ... Zapewne z jeden skoczy jak Kostecki i mafia będzie miała świętego drobny ... coś do obejrzenia "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Jeszcze tylko Dziambora z PSL nam tu brakuje
PSL może juz nigdy nie oczyścić się z ludzi Hałowni. To wiejska przybudówka tęczowej POKO. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|