Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Dwa zera Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Dwa zera Andrzej_Dwa zera |
|
|
|
|
CYTAT A będzie jeszcze lepiej :( Mam podejrzenia graniczące z pewnością ze nie będzie wam lepiej Anżej. Może natomiast być gorzej. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Dwa zera Andrzej_Dwa zera To był twój popis intelektu? Gratuluję A że starą to przegadałeś? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A będzie jeszcze lepiej :( Mam podejrzenia graniczące z pewnością ze nie będzie wam lepiej Anżej. Może natomiast być gorzej. stolec, szkoda że nie ogarnąłeś ":(" Podejrzewam, że Neptun1983, mistrz intelektu, honorowy członek Mensy to również ta sama osoba co stolec Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT A będzie jeszcze lepiej :( Mam podejrzenia graniczące z pewnością ze nie będzie wam lepiej Anżej. Może natomiast być gorzej. stolec, szkoda że nie ogarnąłeś ":(" Podejrzewam, że Neptun1983, mistrz intelektu, honorowy członek Mensy to również ta sama osoba co stolec Chuj mnie obchodzi co ty tam se podejrzewasz, człowieku biegajacy siedząc A co do tego wysrywu z postu wyżej o matce, to pilnuj swojej bo będziesz mial madrasa za ojczyma. |
|
|
|
|
Napięcie w Sztabie bezpartyjnych wolnościowców rośnie?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT A co do tego wysrywu z postu wyżej o matce, to pilnuj swojej bo będziesz mial madrasa za ojczyma. Tyn jaki wystraszony i dobrze |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A co do tego wysrywu z postu wyżej o matce, to pilnuj swojej bo będziesz mial madrasa za ojczyma. Tyn jaki wystraszony i dobrze Ryn tyn tyn tyn wieśniaku |
|
|
|
|
Zadbałbyś lepiej o starego |
|
|
|
|
CYTAT Zadbałbyś lepiej o starego Co też będziesz ruchał? Chociaż czekaj. Rozpina płascz . Madras znowu ci pęknie dupa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Chuj mnie obchodzi co ty tam se podejrzewasz, człowieku biegajacy siedząc Coś tam jednak obchodzi CYTAT A co do tego wysrywu z postu wyżej o matce, to pilnuj swojej bo będziesz mial madrasa za ojczyma. Nie muszę, ty zapewne warujesz na straży Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Napięcie w Sztabie bezpartyjnych wolnościowców rośnie? Tak? Aż tak? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Zadbałbyś lepiej o starego Co też będziesz ruchał? Chociaż czekaj. Rozpina płascz . Madras znowu ci pęknie dupa Masz doświadczenie? chciałeś się czymś tu na forum podzielić? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Zadbałbyś lepiej o starego Co też będziesz ruchał? Chociaż czekaj. Rozpina płascz . Madras znowu ci pęknie dupa Masz doświadczenie? chciałeś się czymś tu na forum podzielić? Anżej błyszczysz jak gil z nosa, niestety ja w doswiadczeniu i pierdoleniu nie dorownam ani tobie ani madrasowi. Jeden pierdoli czyjeś matki i chce ruchać prezesa, drugi pierdoli ze biega siedząc. Więc siadaj błaźnie. |
|
|
|
|
Ty neptyk nie podniecaj się tak bo od tego walenia konia do moich postów możesz urwać sobie frędzla
|
|
|
|
|
CYTAT Ty neptyk nie podniecaj się tak bo od tego walenia konia do moich postów możesz urwać sobie frędzla Hehe. Mówi to ktoś kto pierdoli kocopoły o ruchaniu matek i równocześnie wkleja foty milfów. A teraz uderz sie w pierś i przeproś sam siebie za te samogwałty. Kucu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PiSiury nie są gorsi od komuchów.
Dlaczego? TO SĄ PRZEFARBOWANE KOMUCHY. Kacor,prokurator Piotrowicz,"Pszyłempska"i ta pani, co żarła sałatkę śledziową na sali sejmowej itd. To tylko wierzchołek góry lodowej,komucho-styropianowej,rodem z ustawki w Magdalence.. Komuna skończy się, gdy oni odwalą kity i całe to yeb@nne towarzystwo,przejdzie do historii. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Zapomniałem dodać ubeków w kościele.
Przepraszam że was, towarzysze,pominąłem. Mea maxima culpa-moja wielka wina. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Zadbałbyś lepiej o starego Co też będziesz ruchał? Chociaż czekaj. Rozpina płascz . Madras znowu ci pęknie dupa Masz doświadczenie? chciałeś się czymś tu na forum podzielić? Anżej błyszczysz jak gil z nosa, niestety ja w doswiadczeniu i pierdoleniu nie dorownam ani tobie ani madrasowi. Jeden pierdoli czyjeś matki i chce ruchać prezesa, drugi pierdoli ze biega siedząc. Więc siadaj błaźnie. ale ze swoją starą to przedyskutowałeś? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Zadbałbyś lepiej o starego Co też będziesz ruchał? Chociaż czekaj. Rozpina płascz . Madras znowu ci pęknie dupa Masz doświadczenie? chciałeś się czymś tu na forum podzielić? Anżej błyszczysz jak gil z nosa, niestety ja w doswiadczeniu i pierdoleniu nie dorownam ani tobie ani madrasowi. Jeden pierdoli czyjeś matki i chce ruchać prezesa, drugi pierdoli ze biega siedząc. Więc siadaj błaźnie. ale ze swoją starą to przedyskutowałeś? Nie. Tylko z twoją. Popiera mnie w 100% |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wyciekły zdjęcia z degustacji kremu użytego do rzułtych kremówek
|
|