|
|
|
Zrobili tą obwodnicę miasta, i chwała Im za to. Ale czy nie można postawić jakiegoś znaku (a może takowy jest), bo chyba większość ludzi nie wie albo nie rozumie po co ona powstała? Nawet w nocy TIRy (no może mniej niż wcześniej) jeżdżą dalej przez środek miasta, w dzień i zwłaszcza wieczorami wyścigi motocyklowo-samochodowe (ze strzałami z tłumików, jak to ktoś słusznie zauważył). Policji prawie nie widać. Teraz jeszcze remontują ul. Popiełuszki to i pewnie dzięki temu ruch odrobinę mniejszy, zobaczymy co będzie jak zrobią. Przydały by się jakieś progi zwalniające, przydałby się zakaz ruchu dla maszyn ciężkich (chociażby w godzinach popołudniowo-nocnych). Czy ktoś nad tym wszystkim jest w stanie zapanować?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Powinni tak jak w Nisku zrobić zakaz dla tirów przez środek miasta
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
No niestety taki mam zarząd dróg i służbę drogową!! Wczoraj jechałem od strony Warchołów oznaczenie nie jest zmienione tylko w dalszym ciągu jest kierunek Sandomierz skierowany na przejazd obok bloków przez 1000lecia w Nisku. Wystarczy zmienić tabliczkę i skierować ciężarowe na rondo w Nisku i dalej prosto na 19 i zjazd na obwodnicę StW ale co ja mogę?. Siedzą tam pierdzą w stołki i kasa co miesiąc wpada na konto.
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Co lepsze dalej na obwodnicy znaku zakazu rowerami nie ma. Czyli można legalnie ponykać.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Przecież tam nie ma żadnej obwodnicy!
|
|
|
|
|
To jest Kolejna droga stalowej woli
A Obwodnica niska |
|
|
|
|
Ktoś zwrócił uwagę na to, że ta dwupasmówka remontowana rok temu od ronda do skrzyżowania z Brandwicką ulega takiemu samemu procesowi, co wcześniej? Przecież to jest skandal i defraudacja pieniędzy publicznych. Robią się dokładnie takie same wybrzuszenia. Chyba ktoś na to badziewie udzielił gwarancji? Czy już całkowicie wolna amerykanka?
|
|
|
|
|
... i dlaczego zjazd do Niska w dalszym ciągu nie jest otwarty?
|
|
|
|
|
Jankers ja zwróciłem uwagę na pofałdowania nawierzchni na ul. Podskarpowej. Niestety nierówności wróciły chyba po 1,5 roku użytkowania drogi. Ciekawe czy ktoś się za to weźmie.
|
|