|
|
|
Po długim oczekiwaniu pan Pyzara otworzył piękny sklep,ale krajalnica do chleba to chyba średniowiecze przypomina i wizualnie i słuchowo.Normalnie uszy puchną,współczuję paniom które w tym huku na takim złomie musza robić.Jak mnie stać na nowy sklep ful wypas to i krajalnica powinna być z XXI wieku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trafna uwaga. Jeszcze zauważyłem że kasjerki mają nieodpowiednie sznurówki w butach.
|
|
|
|
|
CYTAT Trafna uwaga. Jeszcze zauważyłem że kasjerki mają nieodpowiednie sznurówki w butach. Byłeś? widziałeś? słyszałeś? Jak nie to po co komentujesz,glupio |
|
|
|
|
Widocznie za mało tutaj przebywasz.
|
|
|
|
|
CYTAT Po długim oczekiwaniu pan Pyzara otworzył piękny sklep,ale krajalnica do chleba to chyba średniowiecze przypomina i wizualnie i słuchowo.Normalnie uszy puchną,współczuję paniom które w tym huku na takim złomie musza robić.Jak mnie stać na nowy sklep ful wypas to i krajalnica powinna być z XXI wieku. Gdzie ten sklep się znajduje? :) |
|
|
|
|
CYTAT Po długim oczekiwaniu pan Pyzara otworzył piękny sklep,ale krajalnica do chleba to chyba średniowiecze przypomina i wizualnie i słuchowo.Normalnie uszy puchną,współczuję paniom które w tym huku na takim złomie musza robić.Jak mnie stać na nowy sklep ful wypas to i krajalnica powinna być z XXI wieku. możesz się tym paniom przesłużyć, włóż do bochenka dwa druty i poproś żeby ci pokroiły |
|
|
|
|
Słuszne spostrzeżenia.
Dodam od siebie , że fuga przy 3 plytce , po lewej stronie za drzwiami , w kierunku wschodnim jest szersza o okolo 0,9 mm , od tej czwartej przy ladzie , w okolicach kasy na azymucie zachodnim. Mowa oczywiście , o terakocie podlogowej. |
|
|
|
|
[cytat]Słuszne spostrzeżenia.
Dodam od siebie , że fuga przy 3 plytce , po lewej stronie za drzwiami , w kierunku wschodnim jest szersza o okolo 0,9 mm , od tej czwartej przy ladzie , w okolicach kasy na azymucie zachodnim. Mowa oczywiście , o terakocie podlogowej. A u ciebie wszystkie 5 klepek równo pod sufitem? bo szostej napewno brak. Mnie też drazni ta krajalnica bo jest mega głośna i uważam że takie spostrzeżenia są ważne. |
|
|
|
|
Rzeczonej klepki to brak Tobie i temu / tej co zalożyl ten post.
Jakim gargamelem trzeba być , żeby pisać o takich bzdurach. Żyjecie w mega dobrobycie , ze są to dla Was problemy o ktorych trzeba płakać na forum. Takie sprawy normalni ludzie , rozwiązują w sklepie , a nie na forum. Pozdro wariaty |
|
|
|
|
Słusznie Neptun, bo niedługo będą pisać że ktoś się na drugiego krzywym okiem popatrzył.
|
|
|
|
|
Dzieci w Afryce chętnie by posłuchały jak ta krajalnica im chlebek kroi.
|
|
|
|
|
CYTAT Dzieci w Afryce chętnie by posłuchały jak ta krajalnica im chlebek kroi. Głupie,ale dobre!!! SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|