|
|
|
CYTAT Ile kosztuje nas mieszkańców utrzymanie stadionu i naszych piłkarzy? ok 129tys/msc ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT liżecie sie nawzajem? doprawdy wasze zabawy w sztabie są ohydne fuj Ale ty masz n*****ne pod tą kopułą, zamiast mózgu ktoś napchał ci napchał trocin.Żeby takie itp rzeczy wymyślać to trzeba je przeżyć bo normalnemu człowiekowi nawet do głowy by nie wpadły. *****PolakazPolski4 - fanatyka - maseczki - dupeczki *****,******i jeszcze raz *****PolakazPolski4 |
|
|
|
|
wazelinko liżąca redresika - fanatyka - maseczki - dupeczki
jak myślisz? przejąłem się tym co napisałeś? piana z kolejnego dzbana! ***** jasia - lizaka |
|
|
|
|
Wcale nie chodzi mi o to abyś się przejmował tym co piszę a czym ty jesteś.
Tak jak pisałem powyżej tylko z małą zmianą *****,****** i jeszcze wiele razy ******PolakazPolski4 fanatyka - maseczki - dupeczki, pieniacza, foliarza, dzbana, fanatyka, i lizaka |
|
|
|
|
CYTAT Jak sobie pomyślę, że władza w Warszawie zadłuża Polskę tak jak nasza władza miejska, to aż mnie głowa boli. Ale spokojnie, w Zamościu i w Chełmie jest tak samo, wszak te miasta i Stalowa to 3 największe miasta, gdzie prezydent jest z pis. https://rozto(...)cia.html https://chelm(...)-5098689 Dobrze, że PIS ma tylko 4 prezydentów miast w Polsce: Stalowa Wola, Chełm, Zamość i Otwock. |
|
|
|
|
to że nic nie wiemy że "druga strona" nie zadłuża miast to nie znaczy że tego nie robi
od "obalenia" komuny w tym kraju nic się nie zmienia pod tym względem.. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Ile kosztuje nas mieszkańców utrzymanie stadionu i naszych piłkarzy? ok 129tys/msc ? to stadion, a ile piłkarze? Miasto dotuje spółkę piłkarską bo to w zasadzie jedyny sponsor. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT ***** go Progres pokazałeś gębę żula, niczym się nie różnisz od swoich adwersarzy. @krysz - Zabawne jest to że ty również dałeś się w to wciągnąć i zrobiłeś z gęby dupę a z siebie błazna. Witaj w klubie socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT to że nic nie wiemy że "druga strona" nie zadłuża miast to nie znaczy że tego nie robi od "obalenia" komuny w tym kraju nic się nie zmienia pod tym względem.. Najwygodniej jest nie zadłużać przez bumelanctwo pod hasłem troski o zadłużanie. Nie modernizować pod hasłem troski o drzewa. Żeby było tak jak było, bo było im dobrze. PS. Przeciez dobrze wiemy ze już ostatni raz dostaliśmy jakiekolwiek netto pieniądze z Unii. Przyszłość unijna to tylko rynkowy drenaż, genderowy bul i lewaki biegające za katolikami. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT to że nic nie wiemy że "druga strona" nie zadłuża miast to nie znaczy że tego nie robi od "obalenia" komuny w tym kraju nic się nie zmienia pod tym względem.. Najwygodniej jest nie zadłużać przez bumelanctwo pod hasłem troski o zadłużanie. Nie modernizować pod hasłem troski o drzewa. Żeby było tak jak było, bo było im dobrze. PS. Przeciez dobrze wiemy ze już ostatni raz dostaliśmy jakiekolwiek netto pieniądze z Unii. Przyszłość unijna to tylko rynkowy drenaż, genderowy bul i lewaki biegające za katolikami. Coś strasznego. Robić długi przy tym poziomie opodatkowania, przy tym poziomie dotacji unijnych. Przy żadnym poziomie inwestycji. Zostaje tylko spłacać. Wszystko jak krew w piach. O dziwo ludzie za ten stan rzeczy pozostają bezkarn. Ba znajdują nawet poklask wśród mniej inteligentnej warstwy społecznej. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
redresik - fanatyku
bredzisz ***** redresika-fanatyka - maseczki - dupeczki |
|
|
|
|
Ty PolakuzPolski4 jesteś chory i zaślepiony swoją głupotą.
******PolakazPolski4 |
|
|
|
|
liż liż jasiu - wazelinko
coś mi sie zdaje, że przed tobą w sztabie wielka przyszłość już zapewne hamurabka przegoniłeś w rankingu ***** jasia - wazelinkę |
|
|
|
|
******PolakazPolski4 dzbana i foliarza
|
|
|
|
|
zaczynasz szorować po dnie monotematyczności
wazelinko jesteś kiepściutki ***** jasia-wazelinkę |