|
|
|
Witam, jestem ozdrowieńcem przeszedłem covid (dość lekko), ale w płucach chyba poczynił jakieś zmiany bo mam wyraźnie spłycony oddech, nie mogę wziać pełnego wdechu. Jakby pojemnosc pluc sie obnizyla. Więc proszę o pomoc, gdzie można w mieście wykonać RTG Płuc i sprawdzić czy z płucami wszystko oki? Może być prywatnie. Zależy mi na czasie. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję. Pozdrawiam serdecznie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W sandomierzu.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
RTG dilab Rozwadów
|
|
|
|
|
Dzięki wielkie, a trzeba tam wcześniej zadzwonić i się zarejestrować czy można iść na żywca i zrobią? Na stronie ich nic nie pisze tylko telefon podany. Mam nadzieje ze to druga opcja. W kazdym razie wielkie dzieki.
|
|
|
|
|
Dr Cichon w Nisku bez problemu
|
|
|
|
|
W szpitalu ale musisz mieć skierowanie,czekałem chyba tydz
|
|
|
|
|
w ambulatorium robia od reki ale tez trzeba miec skierowanie od lekarza
|
|
|
|
|
na rtg płuc trzeba skierowanie ,lepiej załatwić skierowanie na tomografię płuc lepiej wykrywa ewentualne uszkodzenia po covid ,w szpitalu w nisku krótkie terminy ja czekałem tydzień ,ale do pulmonologa po skierowanie trzeba dłużej czekać
|
|
|
|
|
w DILABIE w Rozwadowie robią popołudniami więc jak pójdziesz rano to nie załatwisz. Zadzwoń i zapytaj- Pani nie gryzie;-)
|
|