Dołączył: 18 Lut 2008r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
witam czy orientuje się ktoś ile może kosztować postawienie altanki na działce ROD i ktoś może polecacie jakąś firmę do budowy chodzi mi o rozebranie i postawienie nowej jaki jest koszt?
danek |
|
|
|
|
danek |
|
|
|
|
Stawiałam w tym roku miało być koło 12 tyś skończylo się na około 18 ale nie polecam pana który to robił...
|
|
|
|
|
CYTAT witam czy orientuje się ktoś ile może kosztować postawienie altanki na działce ROD i ktoś może polecacie jakąś firmę do budowy chodzi mi o rozebranie i postawienie nowej jaki jest koszt? Temat rzeka, koszt od kilku tyś w górę, wszystko zależy od projektu i materiałów. Kolega postawił z bala , krytą słomą i wyszło ponad 30 tyś w tym też piec, grill, wędzarnia tak w sumie na wypasie. Znam 2 co robia takie tematy, jak coś pisz priv. |
|
|
|
|
dzięki za info ale raczej mi chodzi o zwykła altankę z dwoma pomieszczeniami typowo działkowa
danek |
|
|
|
|
postawilem drewniana, calkowita amatorszczyzna. koszty - plyty chodnikowe - 300, kotwy wbijane - 200, bale plus deski - 800, blacha - 300, imprebnat 100, wszystko sam, altanka 3 x 3,
|
|
|
|
|
Witam a ceny murowanej?ktoś coś?
|
|
|
|
|
Podpinam się do tematu , może ktoś dałby mi namiary na firmę która postawiła by mi Ala wiatę(werandę) z domkiem ogrodowym(narzędziowym)
|
|
|
|
|
Witam.Odświeżam temat......
Szukam kogoś ,kto postawi mi prostą,małą i nie drogą altankę na działce.... Lub zna kogoś ,kto tym się zajmuje.... |
|
|
|
|
Koszty rozebrania altanki moga byc bardzo duze ,wiec po co.
|
|
|
|
|
Do 10 tyś mogę coś ogarnąć z drewna
|
|
|
|
|
cos ogarnac ..ale co ?,moze jakies fotki.
danek |
|
|
|
|
Najtaniej samemu zbudowac Z cegły.Tylko trzeba miec fundament z betonu ,bo moze pekac w razie braku.
|
|
|
|
|
CYTAT Najtaniej samemu zbudowac Z cegły.Tylko trzeba miec fundament z betonu ,bo moze pekac w razie braku. Jest okazja zarobić jak jesteś taki biegły w budowlance. Doradców mnogo. Czym materiały przewiezie? Taczkami? Potrzebny transport, wiata na materiały budowlane i narzędzia. Itd., itp. |
|