|
![]() |
|
@go321
Już mi wytłumaczyłeś, jak chłopu małorolnemu reformę rolną, parametry izraelskiego czołgu. ![]() Dzięki! ![]() Do stóp padam,paznokcie obgryzam. ![]() Teraz proszę, o wytłumaczenie (też łopatologicznie),co to jest "stal monolityczna"i co to jest "kompaktowy"granatnik.Mnie kojarzy sie z płytą kompaktową, np.DVD,a monolity, z kamieniami Stonehenge. ![]() Taki gupi jestem... ![]() Dorzuć coś o kompozytowym pancerzu czołgu Abrams.To jest pewnie twardzioch ,a nie byle mięcioch!Uuuu... ![]() Taki Zbynek Ziobro wśród czołgów. ![]() To mnie podnieca... ![]() PS.W którym salonie można go kupic,wypozyczyć,bo zamiast rowerem,chciałbym pojeździć w lesie "tankiem". ![]() Takie kaprycho,na czeżwo ,mi do głowy wpadnęło... ![]() https://demot(...)ie-drogi PS.Piesza, zmotoryzowana piechota,to tak jak pieszy pasażer PKP? ![]() A Ty,ekspercie od obronności, dureń jesteś sam z siebie,czy "covid" daje takie objawy? ![]() Na deser,dla WOT-u. ![]() https://demot(...)lnej-ich SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Jusek , dlaczego wklejasz mema z kłamstwem?
A konkretnie mem z 400 osobami w WOT? |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jusek , dlaczego wklejasz mema z kłamstwem? A konkretnie mem z 400 osobami w WOT? Hahha dobre . |
|
|
![]() |
|
Wojska Obrony Terytorialnej liczą obecnie 22 tysiące żołnierzy. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jusek , dlaczego wklejasz mema z kłamstwem? A konkretnie mem z 400 osobami w WOT? @Neptun1983 Poniekąd masz rację i za mój błąd, przepraszam. ![]() Wkleiłem mema w tej formie, gdyż nie miałem możliwości jego zmiany. W rzeczywistości chodziło o złożenie przysięgi przez taką ilość "żołnierzy"WOT-u,a nie całość tej"zasłużonej"formacji. ![]() Chodziło mi o przekaz, jakim bezsensem było i jest utrzymywanie "tego czegoś". ![]() Przepraszam za niedociągnięcie ,ale nie miałem zamiaru kłamać(o czym dalej). ![]() Nie zmienia to faktu, wywalania pieniędzy na formację, która spełnia kryteria ...Brak mi określenia. ![]() Podobno niosą pomoc w czasie pokoju,kiedy np.dojdzie do jakiejś katastrofy. ![]() W nocy z 11 na 12 sierpnia 2017 roku, gdy nad Pomorzem przeszły gwałtowne burze z silnymi porywami wiatru,zniszczony został obóz harcerski w Suszku. Zginęły dwie harcerki w wieku 13 i 14 lat. 38 innych uczestników obozu trafiło z obrażeniami do szpitali. Strażacy z OSP przebijali się (dosłownie)przez sterty drzew,na miejsce gdzie był obóz.Trwało to kilka godzin.Z drugiej strony Zawodowa Straż Pożarna.Drogi byłą dosłownie zawalone drzewami,co widać na filmach w necie. ![]() A "terytodupalsi"? ![]() WOT- kilkudziesięciu "żołnierzy"dotarło tam "błyskawicznie"po... 3 dniach! ![]() Prawie desant. ![]() Dlaczego tak późno?Bo ćwiczyli do defilady na rocznicę tzw."Cuda nad Wisłom". ![]() Potem jeszcze na miejsce, prawie dotarła(Chooy jeden wie po co), pani Becia Szydło. Przyjechała w pantofelkach,tak więc daleko nie zaszła... ![]() Przyjechał też i Macior.Też prawie... ![]() Strażacy z OSP wyciągali jego samochód rządowy z błota... ![]() Żenada. ![]() Reszta jest milczeniem... ![]() https://demot(...)erewicza A tu,trochę prawdy.Boli,ale pewnie jest jeszcze gorzej... https://m.dem(...)torialsi SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
A ja myśle , że wkleiłeś mema świadomie.
Taki fejk nius, bo ludzie tak mają , że przeczytają bzdure, a potem w tym tkwią i przekazują dalej. Nie przepraszaj , po prostu przestań usilnie przedstawiać ,że masz racje w tym co piszesz, podpierając się kłamwstwem. |
|
|
![]() |
|
OK.
![]() Cofam przeprosiny. ![]() Przykro mi(tak trochę,)ale mam rację.Niestety. ![]() Nie zmienia to mojej oceny tej"niedzielnej szkółki paramilitarnej". ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Spoko.
Gdyby głupota zarażała , byłbyś super roznosicielem. Kłam Pinokio , kłam |
|
|
![]() |
|
Dobry Wieczór; |
|
|
![]() |
|
CYTAT OK. ![]() Cofam przeprosiny. ![]() Przykro mi(tak trochę,)ale mam rację.Niestety. ![]() Nie zmienia to mojej oceny tej"niedzielnej szkółki paramilitarnej". ![]() Niemcy podczas 2 WS tez byli zajebiscie uzbrojeni ale Ruskim ochotnikom rady nie dali. Niestety ale na Bialorusi juz w tej chwili stacjonuja wojska rosyjskie , a media przejeli prorosyjscy ludzie . Nasza granica z silami Rosyjskim sporo sie wydluzyla.Doposarzenie i usprawnienie armii nie jest takie szybki i proste . Na samoloty F-35 wiekszosc krajow czeka po 7-8-9 lat zanim je dostana , budowanie czolgow i ich dostosowywanie do taktylki wojennej kraju tez trwa latami. Juz raz politycy pokazazali jak mozna rozwalic wojsko - znoszenie sluzby zadaniczej - sprzedarz naszych firm telekomunikacyjnych firmom zagranicznym co spowodowalo , ze przez pare lat nasze wojsko bylo masluchiwane przez obce agentury. - W. Sumlinski opisal sytuacje jak rosyjscy agenci razem z Komorowskim chodzi sobie po naszych zasobach Wojskowych. |
|
|
![]() |
|
W latach 2007-2009, Polska wyprodukowała dla Malezji 48 czołgów typu PT-91M: |
|
|
![]() |
|
@go321
Dzięki za info o RPG-7. ![]() Właśnie dowiedziałem się co jest w skrzyniach, jakie dziadek w 1945 schował w stodole. ![]() Babochłopie. ![]() W wojsku nie byłeś, ale jesteś ekspertem od uzbrojenia. ![]() Tak samo prezydent Anżej Duda.Też w wojsku nie służył,a jest zwierzchnikiem sił zbrojnych. ![]() Ot,taka anomalia mózgowa. ![]() https://demot(...)cofanych Co to są"duże kostki reaktywne". ![]() Domyślam sie że są też inne rozmiary kostek,tak jak jest np. Kurzyna Wielka i Kurzyna Mała.Takie wioski. ![]() PS.Czym są elementy ceramiczne pancerza czołgu Abrams? ![]() Fajans,porcelana,cegła klinkierowa...? Zamiast TNT-trotylu,miałeś w ręce troty. Takie po cieciu drewna. ![]() Następny bohater... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
@ jusek |
|