Dołączył: 20 Maja 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Witam. Chcę tylko zaznaczyć jak ludzie naciągają innych i bardzo mnie to w***wia. Gość sprzedaje felgi na Allegro niby oryginalne niemieckie a tymczasem to felgi od nas z miasta. To jakbyś sprzedawał ryżowego VASA (diagnostyka VAG) za cenę oryginału czyli 6500 pln. Jak felga ze Stalowej może być niemiecka. dane firmy :SATIS Sp. z o.o.
Szczecińska 14 20-724 Lublin NIP: 7123310807 Jak w tej reklamie: "PRAWIE JAK ..., prawie robi wielką różnicę". |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To jest inny ALUTEC, ten ze stalowej nie robi felg.
|
|
|
|
|
Wpisz w google : alutec ralf schmidt
te 3 wyrazy powinny rozwiązać Twoje dywagacje. Firma Thoni Alutec Stalowa Wola to nie to samo co powyżej. Nie sprzedawaj duszy diabłu - Bóg da Ci za nią więcej! Mała Fatima Rzeszowszczyzny. https://nowiny24.pl/mazury-mala-fatima-rzeszowszczyzny-cuda-dokonuja-sie-tu-do-dzis/ar/5827669 |
|
|
|
|
CYTAT Witam. Chcę tylko zaznaczyć jak ludzie naciągają innych i bardzo mnie to w***wia. Gość sprzedaje felgi na Allegro niby oryginalne niemieckie a tymczasem to felgi od nas z miasta. To jakbyś sprzedawał ryżowego VASA (diagnostyka VAG) za cenę oryginału czyli 6500 pln. Jak felga ze Stalowej może być niemiecka. dane firmy :SATIS Sp. z o.o. Szczecińska 14 20-724 Lublin NIP: 7123310807 Jak w tej reklamie: "PRAWIE JAK ..., prawie robi wielką różnicę". Chciałeś błysnąć, wyszedłeś na gamonia Nie ma nic dobrego w wojnie, z wyjątkiem jej końca - Abraham Lincoln. |
|
|
|
|
CYTAT Witam. Chcę tylko zaznaczyć jak ludzie naciągają innych i bardzo mnie to w***wia. Gość sprzedaje felgi na Allegro niby oryginalne niemieckie a tymczasem to felgi od nas z miasta. To jakbyś sprzedawał ryżowego VASA (diagnostyka VAG) za cenę oryginału czyli 6500 pln. Jak felga ze Stalowej może być niemiecka. dane firmy :SATIS Sp. z o.o. Szczecińska 14 20-724 Lublin NIP: 7123310807 Jak w tej reklamie: "PRAWIE JAK ..., prawie robi wielką różnicę". Jak juz kogos oskarzasz to najpierw zweryfikuj zanim sie skompromitujesz , Thoni Alutec nie produkuje felg . Ale idac dalej twoim tokiem myslenia , skoro firma jest Niemiecka i produkcje ma w Polsce czyli ta felga bedzie Polska czy Niemiecka ???Bo moim zdaniem bedzie Niemiecka tyle tylko ze wyprodukowana w fabryce w Polsce. |
|
|
|
|
Aaa ruska kurwa stojąca przy wylocie z Warszawy jest Polska czy Ruska ????
|
|
|
|
|
CYTAT Aaa ruska kurwa stojąca przy wylocie z Warszawy jest Polska czy Ruska ???? Ruska ruchana w Polsce |
|
|
|
|
przeciez my lakierujemy kola z pięknym napisem pod spodem "made in germany'
|
|