Dołączył: 24 Marz 2017r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Nie wiecie może czy przy cmentarzu w Rozwadowie można kupić już kwiaty? Chce wcześniej odwiedzić groby bliskich i nie wiem czy szukać gdzieś na rynku, w markecie czy kupie przed nekropolią. Dajcie proszę znać
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Masz racje, trzeba isc w miare wczesniej, bo zanchwile pozamykaaja, a na wejsciach postawia wojsko.
|
|
|
|
|
CYTAT Masz racje, trzeba isc w miare wczesniej, bo zanchwile pozamykaaja, a na wejsciach postawia wojsko. Raczej dla własnego bezpieczeństwa lepiej iść wcześniej niż 1 listopada gdzie wszyscy przyjadą i będzie tłok na cmentarzu, ponawiam się do pytania czy są już przy cmentarzu chryzantemy? |
|
|
|
|
Nikt nie jechał obok rozwadowskiego cmentarza, bo też mi się nie chce jechać jak nie ma jeszcze kwiatków?
Po ile w ogóle są w tym roku chryzantemy? Ktoś? Coś? |
|
|
|
|
Kolo cmentarza w Stalowej już stoją z kwiatami cen nie znam,ceny w szklarniach od 20 w górę.
|
|
|
|
|
Też jestem ciekawa czy przy cmentarzu w Stalowej już stoją z kwiatami. A na hali w jednym miejscu są po 25zł
|
|
|
|
|
Na rynku drobna chryzantema po 17 zł A gruba 27 zł
Coś drogi w tym roku ... |
|
|
|
|
CYTAT Na rynku drobna chryzantema po 17 zł A gruba 27 zł Coś drogi w tym roku ... koronawirus ... |
|
|
|
|
I już wiem że pod cmentarzem po 30zł
|
|
|
|
|
15 zł pod cmentarzem w Stalowej Woli -kupowałam 24 października
|
|
|
|
|
CYTAT 15 zł pod cmentarzem w Stalowej Woli -kupowałam 24 października To może inna wielkość, bo moja znajoma też kupowała 24.10 i były po 30zł |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT 15 zł pod cmentarzem w Stalowej Woli -kupowałam 24 października To może inna wielkość, bo moja znajoma też kupowała 24.10 i były po 30zł kupowałam bardzo dużą , ale drobną - nie grubą za 15 zł -boczne wejście |
|
|
|
|
Dziś w Rozwadowie (poniedziałek) dwóch sprzedających zaledwie i mieli od 10 do 15 zł za sztukę, mało kwiatów, niezbyt pięknie i mało większych...
może za dzień, dwa będzie więcej. Ludzi na cmentarzu jakoś dużo też nie ma, na dodatek łażą seniorzy bez maseczek, policji brak na cmentarzach a chyba powinni się przejechać... Jakiś dziadek chodził alejkami bez maseczki i kaszlał jak wściekły... masakra... Po co te emeryty się włoczą po mieście??? |
|