|
|
|
Witam mam okazję podjąć pracę w przedsiębiorstwie drogowym w Kotowej Woli oddział Staszów jako pracownik fizyczny czy mógłby ktoś coś napisać o tej firmie jaka płacą jaka umowa po ile godzin się pracuje czy soboty też z góry dzięki za każdą informacje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Witam mam okazję podjąć pracę w przedsiębiorstwie drogowym w Kotowej Woli oddział Staszów jako pracownik fizyczny czy mógłby ktoś coś napisać o tej firmie jaka płacą jaka umowa po ile godzin się pracuje czy soboty też z góry dzięki za każdą informacje Skoro masz okazję tam podjąć pracę to pewnie czeka Cię jakaś rozmowa kwalifikacyjna na której na pewno dowiesz się wszystkiego.Szkoda, że jeszcze nie pytasz o to, by ktoś za Ciebie do tej roboty chodził Nie ma nic dobrego w wojnie, z wyjątkiem jej końca - Abraham Lincoln. |
|
|
|
|
Jajajajjajajajaj
|
|
|
|
|
Lexter pewnie jakbym zapytał takiego głąba jak ty to byś poszedł za mnie i byś tyral jak beduin haha
|
|
|
|
|
CYTAT Lexter pewnie jakbym zapytał takiego głąba jak ty to byś poszedł za mnie i byś tyral jak beduin haha Akurat beduini mają fajną pracę, ale skąd Ty możesz o tym wiedzieć skoro nikt Ci o tym w Internecie nie powiedział Nie zapomnij sobie ustawić statusu "szlachta nie pracuje" Nie ma nic dobrego w wojnie, z wyjątkiem jej końca - Abraham Lincoln. |
|