|
|
|
CYTAT CYTAT Tu nie chodzi , gdzie sie wymienia ale o fakt , ze akumulatory maja podmieniane naklejki mowiace o swoich wartosciach elektrycznych przez to tansze akumulatory maja podmienione wartosci za co placisz wiecej . Akumulator bez jakis kombinowan powinnien wytrzymywac 2 lata min. , a nawet spotkalem sie , ze do 4 lat bez problemow potrafili wymieniac . Dobry warsztat nie będzie wciskał zleżałych akumulatorów albo podróbek bo to nie leży w jego interesie. Ja mam to szczęście, że właśnie od x lat zostałem przy Varcie i jestem zadowolony. A jeżeli od lat serwisuję wszystkie moje samochody w danym warsztacie i nie mam zastrzeżeń to po co mam na własną rękę kombinować z zakupami po nieznanych mi sklepach czy aukcjach allegro? W Stalowej niestety wiekszosc mechanikow to ciapaki , a nie mechanicy. Juz tyle przypadkow partactwa widzalem, ze glowa mala . Widzialem jak naprawiaja auta po wypadkach to biora kase za czesci z ubezpieczalni jak za nowe , a nadal sa tam stare . Wiekszosc to partacze , a nie mechanicy . Jesli chodzi o firme Varta jest to niestety firma dosc czesto podrabiana. |
|