|
|
|
ano jest pytanie no cóż, widzę do dziś na świeżym powietrzu ludzi w maskach, samych jadących w autach, społeczeństwo jest tak tym przewrażliwione że jak NFZ rozwiąże umowy z fajzerem i ci ludzie ich nie dostaną po całodobowym praniu mózgu przez tvn ze są nowe zakażenia zgony itp a szczepionek brak ci po prostu z domu nie wyjdą no i znów lasy pozamykają bo wirus
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ogranij się trollu.
|
|
|
|
|
Jestem za noszeniem maseczek.
Wystarczy popatrzeć na twarz pani Pawłowicz czy Piotrowicza,a zrozumiecie dlaczego. Do tego Becia Klempa,Jaro,Macior... Qrva,dzis nie ide spac. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Ogranij się trollu. i na tym merytoryka się kończy. https://www.medon(...)874.html Australia to jeden z 3 krajów z największym wyszcepieniem i czyżby organizmy poddawały się przy zwykłym przeziębieniu gdzie nagle powstało superprzeziębienie ? |
|
|
|
|
po tylu dawkach powinniście być zdrowymi "nadludźmi"
|
|
|
|
|
Jaki ty durny jesteś mark
|
|
Dołączył: 24 Marz 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
jaka fałszywa. a ludzie ktorzy sa w szpitalach?
|
|
|
|
|
CYTAT jaka fałszywa. a ludzie ktorzy sa w szpitalach? Symulanci? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Manekiny.
|
|
|
|
|
Ach te Szury
https://www.rp.pl(...)zepionki Covidowy swiat sie sypie..... Niedzielski: zerwaliśmy kontrakt z Pfizerem, nie płacimy za szczepionki Polska zawiadomiła Komisję Europejską i firmę Pfizer, że odmawia przyjmowania zakontraktowanych szczepionek i wykonywania płatności za nie - poinformował w TVN24 minister zdrowia Adam Niedzielski. Przyznał, że sytuacja ta doprowadzi do konfliktu prawnego. |
|
|
|
|
I prawidłowo, szkoda że tak późno.
|
|
|
|
|
CYTAT Jesteś tak samo "mądry" jak ten głupek mark Trzeba się cieszyć, że sytuacja wraca do normy ale wy jak wielu anty-szczepów nie możecie przeżyć, że problem covida mija i po dwóch latach ten wirus będzie traktowany jak inne. Więc nie trzeba już nosić maseczek, niepotrzebne są certyfikaty covidowe i nie ma chętnych na takie duże ilości szczepionek a że jest ich w magazynach jeszcze 25 mln to nie trzeba kupować więcej. Możecie więc już spokojnie przestać zajmować się covidem i tak jak reszta szurów i foliarzy zająć się szerzeniem ruskiej propagandy antyukraińskiej, niebiańską jerozolimą, 5G, chemitrailsami, sławianami, NWO i innymi pierdoletami Wiktor wam podrzuci jeszcze kilka tematów https://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=971438 |
|
|
|
|
Konsylium lekarskie.
Lekarz nr jeden mówi-Pacjent jest chory. Lekarz nr dwa-Pacjent jest zdrowy. Lekarz nr trzy-Zrobę mu sekcję zwłok,zobaczymy kto miał rację... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Konsylium lekarskie. Lekarz nr jeden mówi-Pacjent jest chory. Lekarz nr dwa-Pacjent jest zdrowy. Lekarz nr trzy-Zrobę mu sekcję zwłok,zobaczymy kto miał rację... ciebie idioto, każdy jeden lekarz , nawet weterynarz, bez dogłebnych badań wysłałby tam gdzie twoje miejsce. Szpital dla psychicznie chorych |
|
|
|
|
a w tvnie mówili ze wszystko wróci do normy jak będzie wyszczepienie z 90 %.... tych nie ma i wszystko wróciło do normy, i do lekarza człowiek się dostanie i nie ma przeciążonych szpitali jak rok temu, nie ma szczucia na niezaszczepionych gdzie jeden niezaszczep omikronem zarażał ponad 2 osoby a deltą tylko 1,3 osoby ... spokojnie zima tuż tuż
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Każdy wirus odejdzie gdy wypali się paliwo.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Skończcie już z tym wirusem, jak byście nie zauważyli to przypominam że "guru" już przestawił wajchę i wracamy do anty 5G i smug chemicznych (Chemtrails)
|
|
|
|
|
Mark che być trollem kovidowym i tyle i czasem coś na Ukraińców ponarzeka.
|
|
|
|
|
blue czy jakby nie telewizja trumny w bergamo, janda oszukująca medyków i seniorów wiedziałbyś o tym wirusie?
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Jesteś tak samo "mądry" jak ten głupek mark Trzeba się cieszyć, że sytuacja wraca do normy ale wy jak wielu anty-szczepów nie możecie przeżyć, że problem covida mija i po dwóch latach ten wirus będzie traktowany jak inne. Więc nie trzeba już nosić maseczek, niepotrzebne są certyfikaty covidowe i nie ma chętnych na takie duże ilości szczepionek a że jest ich w magazynach jeszcze 25 mln to nie trzeba kupować więcej. Możecie więc już spokojnie przestać zajmować się covidem i tak jak reszta szurów i foliarzy zająć się szerzeniem ruskiej propagandy antyukraińskiej, niebiańską jerozolimą, 5G, chemitrailsami, sławianami, NWO i innymi pierdoletami Wiktor wam podrzuci jeszcze kilka tematów https://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=971438 Ty nadal myślisz ze ta szczepionka działa, albo jesteś świadom ze zostałeś wyruchany ale nie chcesz się do tego przyznać... |
|
|
|
|
CYTAT blue czy jakby nie telewizja trumny w bergamo, janda oszukująca medyków i seniorów wiedziałbyś o tym wirusie? Zanim klikniesz WYŚLIJ przeczytaj te swoje wypociny kilka razy bo wstyd mi że jednej wioski jesteśmy. |
|
|
|
|
CYTAT [cytat] ciebie idioto, każdy jeden lekarz , nawet weterynarz, bez dogłebnych badań wysłałby tam gdzie twoje miejsce. Szpital dla psychicznie chorych Neptunku Pampersie z gimbudy. Tak mi doyebałeś,że nawet mój pies miał ubaw. Dogłębne badania jakie ostatnio miałeś,podobno dotyczyły prostaty. I jak?Czym przepchali cewkę moczową? Teraz idż się odlać. PS.Nie pisz o mnie,że jestem idiotą,farfoclu. Rodzeństwa szukaj pod innym adresem. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT blue czy jakby nie telewizja trumny w bergamo, janda oszukująca medyków i seniorów wiedziałbyś o tym wirusie? Ja bym wiedział bo chorowałem i to bardzo ciężko jak jeszcze nigdy w życiu i zaszczepiłbym się byle czym, żeby nie przechodzić przez to drugi raz. Po za tym znałem dwie osoby, które zmarły na covid... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT [cytat] ciebie idioto, każdy jeden lekarz , nawet weterynarz, bez dogłebnych badań wysłałby tam gdzie twoje miejsce. Szpital dla psychicznie chorych Neptunku Pampersie z gimbudy. Tak mi doyebałeś,że nawet mój pies miał ubaw. Dogłębne badania jakie ostatnio miałeś,podobno dotyczyły prostaty. I jak?Czym przepchali cewkę moczową? Teraz idż się odlać. PS.Nie pisz o mnie,że jestem idiotą,farfoclu. Rodzeństwa szukaj pod innym adresem. Wyciąg siura z gęby jak mówisz Idioto |
|