|
![]() |
|
ano jest pytanie
![]() ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 11 Lis 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ogranij się trollu.
|
|
|
![]() |
|
Jestem za noszeniem maseczek.
![]() Wystarczy popatrzeć na twarz pani Pawłowicz czy Piotrowicza,a zrozumiecie dlaczego. ![]() Do tego Becia Klempa,Jaro,Macior... ![]() Qrva,dzis nie ide spac. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ogranij się trollu. i na tym merytoryka się kończy. https://www.medon(...)874.html Australia to jeden z 3 krajów z największym wyszcepieniem i czyżby organizmy poddawały się przy zwykłym przeziębieniu gdzie nagle powstało superprzeziębienie ? |
|
|
![]() |
|
po tylu dawkach powinniście być zdrowymi "nadludźmi"
|
|
|
![]() |
|
Jaki ty durny jesteś mark
![]() |
|
Dołączył: 24 Marz 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
jaka fałszywa. a ludzie ktorzy sa w szpitalach?
|
|
|
![]() |
|
CYTAT jaka fałszywa. a ludzie ktorzy sa w szpitalach? Symulanci? ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Manekiny.
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() https://www.rp.pl(...)zepionki Covidowy swiat sie sypie..... Niedzielski: zerwaliśmy kontrakt z Pfizerem, nie płacimy za szczepionki Polska zawiadomiła Komisję Europejską i firmę Pfizer, że odmawia przyjmowania zakontraktowanych szczepionek i wykonywania płatności za nie - poinformował w TVN24 minister zdrowia Adam Niedzielski. Przyznał, że sytuacja ta doprowadzi do konfliktu prawnego. |
|
|
![]() |
|
I prawidłowo, szkoda że tak późno.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Jesteś tak samo "mądry" jak ten głupek mark ![]() Trzeba się cieszyć, że sytuacja wraca do normy ale wy jak wielu anty-szczepów nie możecie przeżyć, że problem covida mija i po dwóch latach ten wirus będzie traktowany jak inne. Więc nie trzeba już nosić maseczek, niepotrzebne są certyfikaty covidowe i nie ma chętnych na takie duże ilości szczepionek a że jest ich w magazynach jeszcze 25 mln to nie trzeba kupować więcej. Możecie więc już spokojnie przestać zajmować się covidem i tak jak reszta szurów i foliarzy zająć się szerzeniem ruskiej propagandy antyukraińskiej, niebiańską jerozolimą, 5G, chemitrailsami, sławianami, NWO i innymi pierdoletami ![]() Wiktor wam podrzuci jeszcze kilka tematów ![]() https://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=971438 |
|
|
![]() |
|
Konsylium lekarskie.
![]() Lekarz nr jeden mówi-Pacjent jest chory. ![]() Lekarz nr dwa-Pacjent jest zdrowy. ![]() Lekarz nr trzy-Zrobę mu sekcję zwłok,zobaczymy kto miał rację... ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Konsylium lekarskie. ![]() Lekarz nr jeden mówi-Pacjent jest chory. ![]() Lekarz nr dwa-Pacjent jest zdrowy. ![]() Lekarz nr trzy-Zrobę mu sekcję zwłok,zobaczymy kto miał rację... ![]() ciebie idioto, każdy jeden lekarz , nawet weterynarz, bez dogłebnych badań wysłałby tam gdzie twoje miejsce. Szpital dla psychicznie chorych |
|
|
![]() |
|
a w tvnie mówili ze wszystko wróci do normy jak będzie wyszczepienie z 90 %.... tych nie ma i wszystko wróciło do normy, i do lekarza człowiek się dostanie i nie ma przeciążonych szpitali jak rok temu, nie ma szczucia na niezaszczepionych gdzie jeden niezaszczep omikronem zarażał ponad 2 osoby a deltą tylko 1,3 osoby ... spokojnie zima tuż tuż
![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Każdy wirus odejdzie gdy wypali się paliwo.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Skończcie już z tym wirusem, jak byście nie zauważyli to przypominam że "guru" już przestawił wajchę i wracamy do anty 5G i smug chemicznych (Chemtrails)
![]() |
|
|
![]() |
|
Mark che być trollem kovidowym i tyle i czasem coś na Ukraińców ponarzeka.
|
|
|
![]() |
|
blue czy jakby nie telewizja trumny w bergamo, janda oszukująca medyków i seniorów wiedziałbyś o tym wirusie?
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Jesteś tak samo "mądry" jak ten głupek mark ![]() Trzeba się cieszyć, że sytuacja wraca do normy ale wy jak wielu anty-szczepów nie możecie przeżyć, że problem covida mija i po dwóch latach ten wirus będzie traktowany jak inne. Więc nie trzeba już nosić maseczek, niepotrzebne są certyfikaty covidowe i nie ma chętnych na takie duże ilości szczepionek a że jest ich w magazynach jeszcze 25 mln to nie trzeba kupować więcej. Możecie więc już spokojnie przestać zajmować się covidem i tak jak reszta szurów i foliarzy zająć się szerzeniem ruskiej propagandy antyukraińskiej, niebiańską jerozolimą, 5G, chemitrailsami, sławianami, NWO i innymi pierdoletami ![]() Wiktor wam podrzuci jeszcze kilka tematów ![]() https://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=971438 Ty nadal myślisz ze ta szczepionka działa, albo jesteś świadom ze zostałeś wyruchany ale nie chcesz się do tego przyznać... |
|
|
![]() |
|
CYTAT blue czy jakby nie telewizja trumny w bergamo, janda oszukująca medyków i seniorów wiedziałbyś o tym wirusie? Zanim klikniesz WYŚLIJ przeczytaj te swoje wypociny kilka razy bo wstyd mi że jednej wioski jesteśmy. |
|
|
![]() |
|
CYTAT [cytat] ciebie idioto, każdy jeden lekarz , nawet weterynarz, bez dogłebnych badań wysłałby tam gdzie twoje miejsce. Szpital dla psychicznie chorych Neptunku ![]() Pampersie z gimbudy. ![]() Tak mi doyebałeś,że nawet mój pies miał ubaw. ![]() Dogłębne badania jakie ostatnio miałeś,podobno dotyczyły prostaty. ![]() I jak?Czym przepchali cewkę moczową? ![]() Teraz idż się odlać. ![]() PS.Nie pisz o mnie,że jestem idiotą,farfoclu. ![]() Rodzeństwa szukaj pod innym adresem. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT blue czy jakby nie telewizja trumny w bergamo, janda oszukująca medyków i seniorów wiedziałbyś o tym wirusie? Ja bym wiedział bo chorowałem i to bardzo ciężko jak jeszcze nigdy w życiu i zaszczepiłbym się byle czym, żeby nie przechodzić przez to drugi raz. Po za tym znałem dwie osoby, które zmarły na covid... |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT [cytat] ciebie idioto, każdy jeden lekarz , nawet weterynarz, bez dogłebnych badań wysłałby tam gdzie twoje miejsce. Szpital dla psychicznie chorych Neptunku ![]() Pampersie z gimbudy. ![]() Tak mi doyebałeś,że nawet mój pies miał ubaw. ![]() Dogłębne badania jakie ostatnio miałeś,podobno dotyczyły prostaty. ![]() I jak?Czym przepchali cewkę moczową? ![]() Teraz idż się odlać. ![]() PS.Nie pisz o mnie,że jestem idiotą,farfoclu. ![]() Rodzeństwa szukaj pod innym adresem. ![]() Wyciąg siura z gęby jak mówisz ![]() Idioto |
|