|
|
|
HALO LUDZIE
czemu dajecie sie okradac? doszly mnie sluchy, ze starostwo na czele z panem Z znowu neka ludzi. rozumiem ze grunt pod nogami sie juz pali skoro istnieje mozliwosc ze ktos ich odsunie od korytka, ale nekanie porzadnych ludzi? naprawde? myslalem ze macie wszyscy wiecej klasy, ale jak widac, przyklad idzie z gory |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jakieś szczegóły? Rozwiń swoją wypowiedź.
|
|
|
|
|
CYTAT Jakieś szczegóły? Rozwiń swoją wypowiedź. wladze miasta od dluzszego czasu naduzywaja swojej pozycji i wladzy w miescie. brak udzielania jakichkolwiek informacji jest tego doskonalym przykladem znam kilka osob, ktore po zwroceniu na to uwagi sa zastraszane przez starostwo, glownie janusza z. sposob, w jaki on sie zachowuje jest zatrwazajacy po prostu, ale no tak, wierni wyborcy przyklaskuja bo starostwo tak sobie swietnie radzi mimo braku pieniedzy tylko zapominaja czesto o tym, ze pieniadze te ktore moglyby byc przeznaczone na rozwoj miasta sa wywalane w bloto, na nowe samochody dla pana starosty, bo mu po prostu nie odpowiadaja. na imprezy pod patronatem tvp ale tak, dalej udawajmy ze wszystko jest pieknie. |
|
|
|
|
Żadnych szczegółów.
Za to pisanie jak ostatni analfabeta. Zero szacunku do ojczystego języka. Myślę, że to troll z jakiejś farmy a`la "brejza factory". Niedouczony troll. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT HALO LUDZIE czemu dajecie sie okradac? doszly mnie sluchy, ze starostwo na czele z panem Z znowu neka ludzi. rozumiem ze grunt pod nogami sie juz pali skoro istnieje mozliwosc ze ktos ich odsunie od korytka, ale nekanie porzadnych ludzi? naprawde? myslalem ze macie wszyscy wiecej klasy, ale jak widac, przyklad idzie z gory Mam dla ciebie radę. Skorzystaj z korepetycji języka polskiego. Podrzucę ci kilka adresów. |
|
|
|
|
Co ma na myśli autor??? Czy to tylko typowy Janusz, krzykacz.
|
|
|
|
|
płaskoziemiec z NM chce pojechać po narracji polskojęzycznych z brukowca Faktu...
|
|
Dołączył: 20 Maja 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Może ten nowy samochód to coś nieosiągalnego dla Ciebie i tak to przeżywasz. A mówiła mama abyś się uczył? Miałbyś lepszą pracę i zarobki.
|
|