|
![]() |
|
@cdn..
"pojecie świni jest pojemne..." Ty wiesz o tym najlepiej. Wklejałeś nawet jakiś filmik z wakacji/pracy. "Sezon się dopiero zaczął, nie byli zamknięci wiec co odrabiają.." Taaa. Nie byli zamknięci. Sezon się dopiero zaczął. Napisz jeszcze, że w zasadzie się już skończył. Kolejny wróg klasowy gotowy? Ceny wyje...y w kosmos, żeby zrobić na złość PISowi? Czy ludzie stwierdzili: podniesiemy ceny, żeby nikt nie przyjechał? Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie trzeba nad morze jechać. 2 kawy i gałki lodów w naszym parku 25 zł ![]() Pało , przejdz sie po miescie , rusz dupsko do miast obok, i wtedy sie wypowoadaj wieśniaku. Wszedzie tyle kosztuja dwie kawy i lody. T |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Nie trzeba nad morze jechać. 2 kawy i gałki lodów w naszym parku 25 zł ![]() Pało , przejdz sie po miescie , rusz dupsko do miast obok, i wtedy sie wypowoadaj wieśniaku. Wszedzie tyle kosztuja dwie kawy i lody. T Skoro wiem ile w parku kosztuje to znaczy że ruszam dupę. Nie musisz się chwalić z bycia przygłupem. Wszyscy widzą jaki z ciebie bystrzak. A tak na marginesie, nowy członek/pisior farmy? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Nowy członeķ stowarzyszenia tępienia idiotów twojego pokroju.
Zjebye |
|
|
![]() |
|
Już niedługo będzie normalnie. Słońce będzie świecić wszystkim. Rządzących należy wymieniać tak często jak pieluchy. Z bardzo prostego powodu! Cuchną fekaliami! Pora wymienić to towarzystwo!
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Panowie, ale maseczkę zakłada się także na nos. A niektórzy bez maseczek. Równi i równiejsi? https://youtu.be/3j5LUcLbHWA?t=300 |
|
|
![]() |
|
Obecnie jest nienormalnie... bo po Polsku ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT pojecie świni jest pojemne... https://www.youtube.com/watch?v=IAWuzasKiNI postęp i marksizm w pełnej krasie ![]() Jak żyć za 2000 zł ? Sezon się dopiero zaczął, nie byli zamknięci wiec co odrabiają.. Po długim weekendzie w sieci pojawiło się mnóstwo zdjęć paragonów z ogromnymi kwotami, jakie zaskoczeni turyści musieli zapłacić za swoje posiłki nas morzem i w górach. Pani Justyna z Opola za dwie zupy, dwie porcje dorsza z frytkami i surówkami oraz duże piwo zapłaciła aż 251 złotych! na ławce w parku... @cdn.. Ty wiesz o tym najlepiej. Wklejałeś nawet jakiś filmik z wakacji/pracy. Taaa. Nie byli zamknięci. Sezon się dopiero zaczął. Napisz jeszcze, że w zasadzie się już skończył. Kolejny wróg klasowy gotowy? Ceny wyje...y w kosmos, żeby zrobić na złość PISowi? Czy ludzie stwierdzili: podniesiemy ceny, żeby nikt nie przyjechał? Ja biorę pod uwagę ze wyje...y ceny w kosmos bo ciemny lud zapłaci 3,000 za przekąskę na plaży na dwa tygodnie za dwie osoby. to nie film z wakacji, to niewykluczający współcześni marksiści robią porządki z niechcianymi poglądami ![]() Nie sugeruj się ze tylko nad morzem przedsiębiorcy gdy tylko mogą to ledwo wiążą koniec z końcem, A jak jest w tym roku w górach? - Kupiliśmy dwie kawy i dwa gofry na Krupówkach w budzie. Rachunek? Równo 60 zł - opowiada pani Sylwia. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Tak się właśnie zastanawiam? Eldorado i koniec koryta dla PiS zbliża się wielkimi krokami! Czy każdy PiSowiec zdążył się już nażreć, czy może trafią się tacy co zostaną z niczym? Co biedaki zrobią gdy PiS straci władzę? Czy przynależność do tej partii będzie bardziej napiętnowana niż członkostwo w PZPR? Jestem ciekaw waszych opinii? Moja opinia jest tak , że jak sie naj..bie to wyłączam komputer i odkładam telefon i Tobie radzę to samo, temat z dupy wzięty ! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Tak się właśnie zastanawiam? Eldorado i koniec koryta dla PiS zbliża się wielkimi krokami! Czy każdy PiSowiec zdążył się już nażreć, czy może trafią się tacy co zostaną z niczym? Co biedaki zrobią gdy PiS straci władzę? Czy przynależność do tej partii będzie bardziej napiętnowana niż członkostwo w PZPR? Jestem ciekaw waszych opinii? Po latach będzie się mówiło że tato należał do PiS, ale tylko wykonywał rozkazy ![]() |
|
|
![]() |
|
@cdn..
"Ja biorę pod uwagę ze wyje...y ceny w kosmos bo ciemny lud zapłaci 3,000 za przekąskę na plaży na dwa tygodnie za dwie osoby." cdn.. jak zwykle nie w formie. Za dużo sobie wyobraża mężczyzn z głowami w czarnych d...ch. Co nasuwa przypuszczenie, że podobnie jak Edzio ma zjeb...y łeb. cdn.. już określił, że społeczeństwo składa się z ciemnego ludu, który zapłaci i przedsiębiorców, którzy chcą się wzbogacić. Wróg klasowy zawsze musi być. A kto się do tego nadaje lepiej niż kułacy, obszarnicy i inny element wywrotowy typu nauczyciele albo lekarze. PISowska narracja rodem z ZSRR zawsze żywa. Emilewicz też coś w tym duchu bredziła na Jasnej Górze. @ferbi246 "Po latach będzie się mówiło że tato należał do PiS, ale tylko wykonywał rozkazy ![]() Będzie się mówiło, że tato należał do PIS, ale tylko podpisywał, ewentualnie tylko przekazywał listy wyborców do Poczty Polskiej. Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Najgorsze dla Polski jest to, że w polityce zaczęła się licytacja rozdawnictwa pieniędzy.
Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
![]() |
|
Co nie zmienia faktu ze to jest 3000
![]() Na miesiąc to by było swoją drogą 6000+ i bez dzieci. Mógłby ktoś dyskretnie podpytać ile tam biorą na rękę kucharze i kasjerki, tam musi być niezłe koryto i oby im się nie skończyło. Kosiniak obiecuje 30 tys a Trzask 10 tys. Ja się pytam czy tyle obiecać to taniej niż dać 500? |
|
|
![]() |
|
CYTAT Emilewicz też coś w tym duchu bredziła na Jasnej Górze. Uważam że w całym kraju powinny odbyć się msze przebłagalne za czyn ojców z klasztoru na Jasnej Górze czyli uczynienie z Domu Ojca trybuny politycznej. Tym bardziej że jest to również świątynia otaczanej w Polsce szczególną czcią Najświętszej Maryi Panny. |
|
|
![]() |
|
Kosiniak obiecuje 30 tys a Trzask 10 tys. Ja się pytam czy tyle obiecać to taniej niż dać 500 bo zapewniali (widziałem na własne oczy) ze na 500+ ni ma i nie będzie piniendzy.
Ja tego Bob nie rozumiem, to było naprawdę tanio i tak skrewili żeby starczyło im na zwrot zasłużonego VAT... ![]() |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
@cdn..
Następnym razem cdn.. spróbuj tego: "ar tur borubar irasiad" Może kanar odpuści. Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
https://wiadomosci.onet.pl/warszawa/warszawa-pomnik-kosciuszki-kaminski-dziekuje-za-ustalenie-sprawcow-dewastacji/qpzxpft
Działacze Teflonowej Antify poszli w ślady BLM, a tu boom... |
|
|
![]() |
|
@cdn..
Dzieci. Pamiętam "Tupac Amaru walczy". Z ciekawości pytałem ludzi co to znaczy ich zdaniem i nikt nie wiedział. ![]() Kościuszko bardzo urażony? Czy już mu przeszło? Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
![]() |
|
"koniec koryta sie zbliza"
znaczy, ze znowu bede probowal przezyc od 1 do 1 ? |
|
|
![]() |
|
@pimprox
? Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT "koniec koryta sie zbliza" znaczy, ze znowu bede probowal przezyc od 1 do 1 ? Może w końcu zaczniesz pracować... |
|
|
![]() |
|
Duma mnie rozpiera,że mamy wreszcie sprawny rząd,reprezentatywnego prezydenta,który dba o polskie sprawy,że nie muszę się wstydzić za rózne lapsusy naszych wodzów,jak to rzewiej bywało...
WJ |
|