|
|
|
Nadbereżny za nasze pieniądze 'zrewitalizował'błonia na które żeby dojść trzeba zabrać gumiaki. Czy obowiązkiem firmy budującej tzw. obwodnicę nie powinno być sprzątanie drogi koło oczka z błota i zapewnienie bezpiecznego dojścia do błoni?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciesz się że ci pozwalają dojść przez teren budowy.
|
|
|
|
|
CYTAT Nadbereżny za nasze pieniądze 'zrewitalizował'błonia na które żeby dojść trzeba zabrać gumiaki. Czy obowiązkiem firmy budującej tzw. obwodnicę nie powinno być sprzątanie drogi koło oczka z błota i zapewnienie bezpiecznego dojścia do błoni? Ile tych twoich pieniędzy tam było? Pochwal się jakimś przelewem. Przy obecnej pogodzie często będzie błoto. Ale ja byłem kilka razy i się nie ubrudziłem widocznie masz pecha albo za często tam chodzisz. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Ile tych twoich pieniędzy tam było? Pochwal się jakimś przelewem. Przy obecnej pogodzie często będzie błoto. Ale ja byłem kilka razy i się nie ubrudziłem widocznie masz pecha albo za często tam chodzisz. A ty wiesz skąd miasto bierze pieniądze? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Nie mam pojęcia, pewnie w totolotka grają a ponieważ sporo zakładów obstawiają to i wygrane są wysokie. Dlatego mogą rewitalizować choćby i błonie.
|
|
|
|
|
CYTAT Nie mam pojęcia, pewnie w totolotka grają a ponieważ sporo zakładów obstawiają to i wygrane są wysokie. Dlatego mogą rewitalizować choćby i błonie. To wiele wyjaśnia. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ile tych twoich pieniędzy tam było? Pochwal się jakimś przelewem. Przy obecnej pogodzie często będzie błoto. Ale ja byłem kilka razy i się nie ubrudziłem widocznie masz pecha albo za często tam chodzisz. A ty wiesz skąd miasto bierze pieniądze? Andrzej idioto , zamknij w koncu ryj |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Ile tych twoich pieniędzy tam było? Pochwal się jakimś przelewem. Przy obecnej pogodzie często będzie błoto. Ale ja byłem kilka razy i się nie ubrudziłem widocznie masz pecha albo za często tam chodzisz. A ty wiesz skąd miasto bierze pieniądze? Andrzej idioto , zamknij w koncu ryj Ojoj, nerwy puszczają, bo Suweren otwiera oczy. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Suweren....
Jeszcze 2 lata temu nie miales pojecia o istnieniu takiego slowa. Czyim suwerenem mam niby byc? Nie zgadzam sie z toba to od razu pis? |
|
|
|
|
Andrzej 2.0 to taki nasz Sławomir Nitras. Nie daj Boże z trąbka wyskoczyć bo zaraz zaatakuje i zabierze ;) A co do błoni to ekipa czyściła wyjazd z blota, ale już po pierwszym samochodzie zostawał ślad. Dla mnie to walka z wiatrakami.
|
|
|
|
|
CYTAT Suweren.... Jeszcze 2 lata temu nie miales pojecia o istnieniu takiego slowa. Czyim suwerenem mam niby byc? Nie zgadzam sie z toba to od razu pis? Rozumiem, że odnosisz się do swojej wiedzy i wydaje ci się że wszyscy tak mają Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Błoto jest sporym problemem. O ile błonia można przeżyć, o tyle rondo koło vivo w deszczu robi się niebezpieczne. Przyjezdni nie muszą wiedzieć że jest ślisko bo nie zamiatają wyjazdu z budowy. Jak budowali autostradę pod Rzeszowem było podobnie, dopóki facet jadąc przepisowe 90 nie poleciał na nim i nie zginął o filar. Prokuratura postawiła zarzuty kierownikowi budowy i nagle zamiatali co parę godzin.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Suweren.... Jeszcze 2 lata temu nie miales pojecia o istnieniu takiego slowa. Czyim suwerenem mam niby byc? Nie zgadzam sie z toba to od razu pis? Rozumiem, że odnosisz się do swojej wiedzy i wydaje ci się że wszyscy tak mają Tak. Kurcze jak mi teraz glupio , taki yntelygentny ten andrzej 2.o. Więc skoro mnie rozszyfrowałes , załóż swoja ulubiona koszulka z kodem , konstytucja lub polakiem gorszego sortu, i bujaj sie w niej z dumą. Wszyscy tacy ujadacze , kundle , cały czas szczekaja na rząd , a potem palą frana , że w kraju kłótnia. Ża |
|