|
|
|
aha, czyli mam nosić szmatkę na twarzy i nie chodzić do pracy i sklepu to będę wybawiony???
a potem kto da mi pracę kasę towar itp. ??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT aha, czyli mam nosić szmatkę na twarzy i nie chodzić do pracy i sklepu to będę wybawiony??? W maseczkach chodzisz, aby nie narażać innych osób. Nadal jest obowiązek chodzeniu w maseczkach np. do sklepu o czym większość osób zapomniała. Poza tym jak Ty i Twoi znajomi przeszliście wirusa to tym bardziej powinniście uważać i Wasze otoczenie, bo możecie zarażacie innych. CYTAT a potem kto da mi pracę kasę towar itp. ??? Co proponujesz, wmawiać uleczalność choroby - czosnkiem? |
|
|
|
|
proszę odpowiedzieć na moje pytanie najpierw
po drugie nigdzie nie napisałem że czosnek jest lekarstwem, nikt tu nie napisał że czosnek jest lekarstwem- tylko że pomagał ale czepialscy mondrale rzucili się do hejtowania przeinaczając słowo pomagał na leczył więcej empatii do drugiej osoby ludzie |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT CYTAT aha, czyli mam nosić szmatkę na twarzy i nie chodzić do pracy i sklepu to będę wybawiony??? W maseczkach chodzisz, aby nie narażać innych osób. Nadal jest obowiązek chodzeniu w maseczkach np. do sklepu o czym większość osób zapomniała. Poza tym jak Ty i Twoi znajomi przeszliście wirusa to tym bardziej powinniście uważać i Wasze otoczenie, bo możecie zarażacie innych. CYTAT a potem kto da mi pracę kasę towar itp. ??? Co proponujesz, wmawiać uleczalność choroby - czosnkiem? No chyba że wykonujesz czynności służbowe jak Morawiecki zwany premierem to nie musisz mieć maseczki. Albo jak Adrian zwany prezydentem przytula ludzi na spotkaniach to też nie musi. Tylko ty plebsie zaslaniaj usta i nos. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Tylko górnicy zarażają
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Tylko górnicy zarażają Te testy co robią górnikom, to nawet na awokado wykryje wirusa. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Niestety wiekszość ludzi zaślepiona telewizorkiem nie potrafi samodzielnie myśleć!!!
|
|
|
|
|
CYTAT Niestety wiekszość ludzi zaślepiona telewizorkiem nie potrafi samodzielnie myśleć!!! Niesamowita samokrytyka proepidemiczko! No brawo!!!! Tyle, że.... na pewno ludzie o twoich "poglądach" nie stanowią większości. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
A większosc to swiadczy o czym?
Mirek wyluzuj chłopie w tym temacie wirusa bo szalejesz Czy to co podoba sie wiekszosci to jest sluszne lepsze? Obostrzenia znikly na wybory hehe Granice zamknieta po przyjezdzie wirusa do kraju Potem duszenie szmatkami No i ci gornicy Ale wybawi nas pan windows haha |
|
|
|
|
"Słowacja otwiera granice dla kolejnych 16 państw. Wśród nich nie ma Polski"
Przecież u nas sytuacja opanowana. |
|
|
|
|
Niestety mamy nawrót epidemii. Szumowski obiecuje, że nie zamknie z powrotem gospodarki, jeśli będziemy używać aplikacji ProteGO Safe. Ciekawe, jak do tego zmuszą Polaków.
|
|
|
|
|
CYTAT Niestety mamy nawrót epidemii. Szumowski obiecuje, że nie zamknie z powrotem gospodarki, jeśli będziemy używać aplikacji ProteGO Safe. Ciekawe, jak do tego zmuszą Polaków. Kiedy tak powiedział? |
|
|
|
|
https://www.carpatiabiznes.pl/szumowski-nie-bedzie-koniecznosci-powrotu-do-obostrzen-jesli-bedziemy-uzywac-aplikacji-protego-safe/
CYTAT Nie będzie konieczności powrotu do obostrzeń, jeśli będziemy używać aplikacji ProteGO Safe – podkreślił we wtorek minister zdrowia Łukasz Szumowski. Jego zdaniem, w tej chwili nie ma konieczności ponownego wprowadzania obostrzeń. Premier na razie tylko zachęca: https://www.facebook.com/MorawieckiPL/posts/266498191361384 |
|