|
![]() |
|
Ten młodocian pewinie juz wie gdzie chciałby pojsc, ale mamusi pewnie nie pasuje. No cóż na wladze nie poradze.
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Do mirek777. Jakie zle towarzystwo w zawodowce, uwazasz sie lepszym czlowiekiem, bo masz lepsza szkole. Zwykla obłuda kapie z twojego postu. Ty pewnie byles klasową ci.ą.
|
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Absolutnie nie uważam się lepszym człowiekiem.
Gdy chodziłem do technikum - miałem wielu kolegów z zawodówek i to od nich dowiadywałem się jaka patologia potrafiła się tam kumulować i jak gnębieni byli uczniowie, którzy chcieli się uczyć. Do zawodówek chodzili fajni ludzie, ale też tacy, których nie było gdzie wysłać. I to właśnie ci stanowili problem. Dlaczego? Bo szybko tworzyli grupki stanowiące jeszcze większy problem. Tworzyli "złe towarzystwo" w które wpadali kolejni... i kolejni.... Sam też miałem okazję w łazience spuścić łomot gnojkowi z zawodówki, który próbował wymusić pieniądze na jakimś pierwszaku. Dopiero teraz zauważyłem, że mnie obraziłeś. ![]() Wpis zostawiam. Ale bez odbioru - nie prowadzę dyskusji z kimś, kto rozmawia ze mną w ten sposób. ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 19 Lip 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"Gdy chodziłem do technikum - miałem wielu kolegów z zawodówek i to od nich dowiadywałem się jaka patologia potrafiła się tam kumulować i jak gnębieni byli uczniowie, którzy chcieli się uczyć."
Jak nie chodziłeś to nie wypisuj głupot, które gdzieś zasłyszałeś. Plotki bierzesz na poważnie cały ty. Osobiście miałem również przyjemność oklepać kolesia z technikum, który uważał się za lepszego i kazał sobie za to płacić, może to ty byłeś. Mam nadzieję, że cię nie obraziłem. |
|
|
![]() |
|
jasio - ty może najpierw skończ podstawówkę...
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Ja podstawówkę już dawno skończyłem ale poziom twoich wypowiedzi jest po niżej podstawowego, więc może się tam zatrzymałeś. Jesteś nadętym balonem nie uznającym niczego poza czubkiem swojego nosa.
|
|
|
![]() |
|
Daj spokój z głupimi pyskówkami.
To bez sensu i nic nie wnosi do tematu. Masz jak widać problem z poczuciem własnej wartości, próbujesz go leczyć atakując innych. Żenada. Jak będziesz chciał podyskutować na kulturalnym poziomie - daj znać. Na twoim poziomie nie mam zamiaru rozmawiać. Napisz coś, co będzie wartością dodaną dla tego tematu. ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Problem ze swoja osobowością to masz ty i próbujesz to wmówić każdemu kto ma inny pogląd. Pyskówki to ty tworzysz na tym forum udowadniając każdemu swoje racje, choć one bardzo odbiegają od wszelakich zasad. Z tobą nie da się dyskutować tylko trzeba ci przytakiwać i wtedy jest ok. Dokładnie mam dużo wyższy poziom niż ty i po prostu za nim nie nadążasz i to ty powinieneś się z tego leczyć a nie wmawiasz to innym.
|
|
|
![]() |
|
Mhm.
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Ładnego masz fioła, ale nie musisz wszystkim tego pokazywać bo i tak każdy kto czyta to forum o tym wie.
Ale nie obraziłeś się? |
|
|
![]() |
|
nie ma co się kłócić. mama wybierze dziecku najlepszą szkołę
![]() |
|
Dołączył: 5 Marz 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
ile ma sie teraz lat gdy dziecko idzie do licuem?
|
|
Dołączył: 22 Lut 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
chodzi o wiek dziecka czy wiek mamy
|
|
|
![]() |
|
dziecko samo poinno zcedydować gdzie chce isc po podstawówóce
![]() |
|
|
![]() |
|
Czy ktoś może podzielić się swoim doświadczeniem aktualnym jak jest w SLO i technikum budowlanym? na profilu mat-fiz konkretnie? bylabym bardzo wdzięczna, poziom, podejście nauczycieli etc
|
|
|
![]() |
|
CYTAT kabi segregujesz informacje jak PiS, co Ci pasuje. poza tym...Mateuszek też jest ekonomistą i popatrz na jak wysokiego konia wsiadł ![]() Pomyłka bo ten lis przefarbowany z zawodu historyk. Z praktyki imbecyl gospodarczy i złodziej. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
Dołączył: 28 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT kabi segregujesz informacje jak PiS, co Ci pasuje. poza tym...Mateuszek też jest ekonomistą i popatrz na jak wysokiego konia wsiadł ![]() Pomyłka bo ten lis przefarbowany z zawodu historyk. Z praktyki imbecyl gospodarczy i złodziej. Po h..j tu politykę wciskasz? Temat jest o szkole. Stwórz sobie ołtarzyk w domu postaw tam Kaczyńskiego, Tuska, Grodzkiego, Jachire kogo tam chcesz i się onanizuj. Nie tylko polityką się żyje. Tak więc żebyś zrozumiał powiem wypierdalaj. Podbijam temat też jestem zainteresowany jak wygląda nauka w SLO. |
|
|
![]() |
|
To do mnie?
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
Dołączył: 28 Sie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
szkola
tylko SLO jestem korepetytorem z matematyki |
|
|
![]() |
|
CYTAT Uczy się tak sobie, polski i język nie za bardzo, lepiej zdecydowanie ścisłe Technikum?? np. Elektryk w nisku, teraz inaczej się nazywa, z tego co wiem nadal trzymają poziom, lub Sikorski - tu słabo z kierunkami, ale sama szkoła kiedyś starała się poziom trzymać, teraz nie wiem. CYTAT ale chodzi żeby dzieciaka nie zniszczono,cudów nie oczekuję, kwestia szczęścia?? zależy na jakich trafi nauczycieli i ludzi w klasie. może być ok, wszystkiego nie zaplanujesz, a zamartwianie się to nie najlepsze rozwiązanie. CYTAT ale żeby rozwinąć zainteresowania.Może gdzieś z pasja uczą? Starają się? ooo temat rzeka, nie licz na to, sam musi chcieć i trzeba trochę poza szkołą się rozglądnąć... chociaż może tu się mylę, chciałbym się mylić. Poza tym: Jeżeli LO to z myślą, że na pewno późnie albo studia, albo kursy... pomyśl, czy cię stać na te studia, bo "a jakoś to będzie", to ci od razu mówię, że nie będzie. ja wiem, że w polsce wszystko stoi odwrotnie i każdy musi mieć magistra ińsz. ![]() a ponadto: 1. @alfz: będziesz miał więcej korepetycji czy jak?? powiedziałeś A to powiedz B, nie każ się domyślać. Ciekawe czy płacisz podatki od zarobków z korepetycji, bo o ile mi wiadomo to nie jest to profesja zwolniona, a tajemnicą poliszynela jest, że "nikt" nie płaci. Agresywnie, ale nie lubię takich idiotycznych niedokończonych wypowiedzi. 2. SLO faktycznie jest dobrą szkołą, w rankingach najlepszą ze stalowej woli, nawet elitarny staszic jest niżej. 3. Dziecko w wieku 14 lat (tak to jeszcze dziecko o czym miruśkabiprogresjasio i spółka zapomnieli) w 90 albo i więcej procentach nie wie co chce robić w życiu i to normalne, że rodzice pomagają w wyborze. 4. @miruśkabiprogresjasio i spółka: macie polityczne wątki idźcie się tam żalić, zaśmieciliście tylko ten wątek... swoją drogą czy jest tu jakiś moderator. |
|
Dołączył: 28 Sie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
@zło_2_0
powiedzialem ze jestem korepetytorem nic nie mowilem ze udzielam mam porownanie matematykow z roznych szkol |
|
|
![]() |
|
CYTAT miruśkabiprogresjasio i spółka: macie polityczne wątki idźcie się tam żalić, zaśmieciliście tylko ten wątek... swoją drogą czy jest tu jakiś moderator. Zlo 2:0 zauważyłeś, że odpowiadasz na post sprzed 3 lat? ![]() |
|