|
|
|
Do której są czynne dzisiaj lokale wyborcze bo nie dostałem pakietu z poczty a chciałem zagłosować? Miało być korespondencyjnie ale chyba coś nie poszło przez Tuska. No to rozumiem, że głosujemy tradycyjnie bo przecież jakby wyborów miało nie być, to wczoraj ktoś powinien o tym poinformować w jakimś orędziu czy coś?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jutro się okaże że zagłosował tylko Jarek na swojego giermka Anżeja.
|
|
|
|
|
Hahhaha
|
|
|
|
|
CYTAT Do której są czynne dzisiaj lokale wyborcze bo nie dostałem pakietu z poczty a chciałem zagłosować? Miało być korespondencyjnie ale chyba coś nie poszło przez Tuska. No to rozumiem, że głosujemy tradycyjnie bo przecież jakby wyborów miało nie być, to wczoraj ktoś powinien o tym poinformować w jakimś orędziu czy coś? Raczej "coś". |
|
|
|
|
CYTAT Do której są czynne dzisiaj lokale wyborcze bo nie dostałem pakietu z poczty a chciałem zagłosować? Miało być korespondencyjnie ale chyba coś nie poszło przez Tuska. No to rozumiem, że głosujemy tradycyjnie bo przecież jakby wyborów miało nie być, to wczoraj ktoś powinien o tym poinformować w jakimś orędziu czy coś? Głosowanie przedłużone do 23.00. Śmiało zdążysz wytrzeźwieć. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Zagłosuje jeszcze Adrian i nasze cudowne dziecko PiS Lucjusz
Jutro ogłoszą wyniki Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na razie Adrian , płaczek i tygrys idą łeb w łeb. Podobno tak twierdzi brat kuzyna mojej ciotki...
https://mobile.twitter.com/napalonywikary/status/1259407285660631040 https://mobile.twitter.com/napalonywikary/status/1259412231353176064 |
|
|
|
|
CYTAT Zagłosuje jeszcze Adrian i nasze cudowne dziecko PiS Lucjusz Jutro ogłoszą wyniki też się nachlałeś wczoraj? Zdążysz wytrzeźwieć. |
|
|
|
|
Ja te chciałem zagłosować ale chyba mi ktoś ukradł pakiet wyborczy ze skrzynki. Mam ten fakt zgłaszać na policję?
edit: info z pierwszej ręki nt frekwencji: |
|
|
|
|
CYTAT Do której są czynne dzisiaj lokale wyborcze bo nie dostałem pakietu z poczty a chciałem zagłosować? Miało być korespondencyjnie ale chyba coś nie poszło przez Tuska. No to rozumiem, że głosujemy tradycyjnie bo przecież jakby wyborów miało nie być, to wczoraj ktoś powinien o tym poinformować w jakimś orędziu czy coś? Lokale wyborcze nie są czynne z powodu że są zamknięte ,a są zamknięte ,bo nie zostały otwarte. https://demot(...)no-je-na Pytanie-Gdzie 2 metry odległości w policyjnym kordonie? https://demot(...)Warszawa SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ale tak szczerze - jakby dziś odbyły się wybory.
Normalne - nie kopertowe. Poszlibyście? Nie krzyczelibyście, że wredny PiS chce was wszystkich zarazić? Zabić? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Chodzę do sklepu, więc dlaczego nie miałbym pójść na wybory?
|
|
|
|
|
Nie dostałeś pakietu wyborczego, ale dostałeś za to wytyczne od swojej partii jak wszyscy "opozycjoniści" w całej Polsce że mają od rana pytać o wybory które sami zablokowali w Senacie.
|
|
|
|
|
Mirku dlaczego przez pakiet wyborczy nie można zarazić się wirusem a książka która wraca do biblioteki ląduje na 14 dni w kwarantannie?
Oczywiście że poszedłbym gdyby były w normalny sposób przeprowadzone. Nie było wyborów które ominąłem. |
|
|
|
|
Samo przeprowadzenie wyborów to jedno, ale uczciwa kampania wyborcza dla wszystkich kandydatów to drugie.
|
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Siema miruś777 - łgarzu i kłamco bez trzci i honoru
Jak tam twoje wykształcenie? Masz odwagę krytykować je u innych? Miej odwagę napisać o swoim. Nie bądź hipokrytą. |
|
|
|
|
CYTAT Ale tak szczerze - jakby dziś odbyły się wybory. Ja bym poszedł.
Normalne - nie kopertowe. Poszlibyście? Nie krzyczelibyście, że wredny PiS chce was wszystkich zarazić? Zabić? |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Ale tak szczerze - jakby dziś odbyły się wybory. Normalne - nie kopertowe. Poszlibyście? Nie krzyczelibyście, że wredny PiS chce was wszystkich zarazić? Zabić? Mogę chodzić do pracy, mogę do sklepu to poszedł bym na wybory Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Samo przeprowadzenie wyborów to jedno, ale uczciwa kampania wyborcza dla wszystkich kandydatów to drugie. Kampania odbywała się głównie w mediach. Media głównego ścieku nie miały nałożonej żadnej cenzury. Zresztą, - żadne media. To, że kandydatka "opozycji" to dno.... to już inna sprawa. "Żaden urzędnik nie ma prawa wydawać środków, głosować kart do głosowania, kiedy jeszcze ustawa nie jest wdrożona w życie" To jej ostatnia perełka. Ona sama nie wie, czy prowadzi kampanię.... czy nie? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
A jak się odniesiesz do zdania bez przejęzyczenia?
CYTAT "Żaden urzędnik nie ma prawa wydawać środków, drukować kart do głosowania, kiedy jeszcze ustawa nie jest wdrożona w życie"
|
|
|
|
|
Że nie wiem, jakie jest prawo w tej kwestii.
Podejrzewam, że jest tu luka prawna. Z mojego punktu widzenia, Sasin działał w dobrej wierze, a PiS powinien zapłacić za te karty do głosowania z pieniędzy partyjnych. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Sasin mówi, że to nie on tylko premier.
|
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Siema miruś777 - łgarzu i kłamco bez trzci i honoru
Jak tam twoje wykształcenie? Oczywiście to prawdziwe, bo w tego „inżyniera” nikt kto czytał Twoje wypociny Ci nie uwierzył. Masz odwagę krytykować je u innych? Miej odwagę napisać o swoim. Nie bądź hipokrytą. |
|
|
|
|
madras
CYTAT Sasin mówi, że to nie on tylko premier. No zapewne. Ktoś przecież Sasinowi musiał wydać polecenie. Teraz kwestia honorowego zachowania. Zmarnowali pieniądze. Powinni to pokryć z pieniędzy partyjnych. Taś Taś bobo-feniksie. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|