|
|
|
Mireczku, ciemnotko zapamiętaj ze nia ma zadnej pandemii, jest PLANDEMIA i to wszystko!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Mireczku, ciemnotko zapamiętaj ze nia ma zadnej pandemii, jest PLANDEMIA i to wszystko! A ta dalej swoje . Jestem na postojowym ale czytając twoje posty nabieram podejrzenia że pracują teraz beze mnie. . To pewnie spisek przeciw mnie. |
|
|
|
|
CYTAT Mireczku, ciemnotko zapamiętaj ze nia ma zadnej pandemii, jest PLANDEMIA i to wszystko! ciemnotka to ty jestes. powiedz ludziom ktorym ktos z rodziny zachorowal na korone ze nie ma pandemii..... |
|
|
|
|
CYTAT Mireczku, ciemnotko zapamiętaj ze nia ma zadnej pandemii, jest PLANDEMIA i to wszystko! Persymonko - antyszczepionkowcu - nie potrafisz bez obrażania? Za trudne dla ciebie? Powiedz rodzinom ludzi, którzy zmarli na koronawirusa, że nie ma pandemii. Tylko .. no wiesz - powiedz im to w twarz. Przejdź się pod szpital z transparentem "Nie ma pandemii - to ściema!" Masz zdrowo trącnięte poglądy. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Persymona a wiesz że dla nas ty jesteś ciemnotką? Mimo że najlepiej wiesz jak wychowywać dzieci jak zdrowo jeść, wiesz wszystko o maseczkach to teraz odkrylaś że nie ma wirusa. Zapraszam na spacer do szpitala zakaźnego bez ochrony, przecież ci się nic nie stanie.
|
|
|
|
|
blue, widzę, że ostro śledzisz moje posty, wybacz bez wzajemności,widocznie twoje muszą być mało interesujące,a co do Mireczka,no coż, skoro ktoś umiera na zawał, a w karcie wpisują Covid 19. a jest takich przypadków tysiące, no to rzeczywiście mamy epidemię dla niemyślących,ale wyobraź sobie, ze ani ja, ani nikt z moich znajomych, sąsiadów, rodziny, nie zna osobiście nikogo chorego?dziwne nie???podczas gdy jak była zwykła grypa, pełno chorych było w otoczeniu, no jak to jest Mireczku co??A Ty znasz kogoś chorego, czy tylko w tv mówili, bądź w necie pisali???,nie mówię, ze wcale nie ma znanego od lat koronawirusa, ale żeby zaraz epidemia???,strach ,zabieranie wolności i zamykanie państwa??, nie z tym się nie godzę!!!
|
|
|
|
|
CYTAT blue, widzę, że ostro śledzisz moje posty, wybacz bez wzajemności,widocznie twoje muszą być mało interesujące,a co do Mireczka,no coż, skoro ktoś umiera na zawał, a w karcie wpisują Covid 19. a jest takich przypadków tysiące, no to rzeczywiście mamy epidemię dla niemyślących,ale wyobraź sobie, ze ani ja, ani nikt z moich znajomych, sąsiadów, rodziny, nie zna osobiście nikogo chorego?dziwne nie???podczas gdy jak była zwykła grypa, pełno chorych było w otoczeniu, no jak to jest Mireczku co??A Ty znasz kogoś chorego, czy tylko w tv mówili, bądź w necie pisali???,nie mówię, ze wcale nie ma znanego od lat koronawirusa, ale żeby zaraz epidemia???,strach ,zabieranie wolności i zamykanie państwa??, nie z tym się nie godzę!!! z toba nie ma co dyskutować bo jak czegos nie widzisz to znaczy ze tego nie ma. powinnas sie cieszyc ze nie znasz nikogo kto by chorawal ja niestety znam .... |
|
|
|
|
bynajmniej)),no cóż po prostu skoro nikt, nikogo, to znaczy ,że coś jest na rzeczy,nie wystarczą mi wiadomości tv pisu, które łyknę, jak większość z Was, wystarczy, ze mówili i już pewne
ps. oczywiście Platformy również nie popieram tak dla wyjaśnienia, bo ludziom sie wydaje, że każdy musi być za którąś opcją z tych dwóch, uważam, że obie działają na szkodę swoich obywateli. Ps pozdrów znajomego chorego jak będziesz z nim rozmawiał))) |
|
|
|
|
CYTAT bynajmniej)),no cóż po prostu skoro nikt, nikogo, to znaczy ,że coś jest na rzeczy,nie wystarczą mi wiadomości tv pisu, które łyknę, jak większość z Was, wystarczy, ze mówili i już pewne ps. oczywiście Platformy również nie popieram tak dla wyjaśnienia, bo ludziom sie wydaje, że każdy musi być za którąś opcją z tych dwóch, uważam, że obie działają na szkodę swoich obywateli. Ps pozdrów znajomego chorego jak będziesz z nim rozmawiał))) jestes bez serca ale coz. sorry ale nie bede pozdrawiala czlowieka ktory ledwo wygral walke o zycie od takiej osoby jak ty ... |
|
|
|
|
nie, jestem po prostu racjonalistką i nie wierzę Ci, wybacz....
|
|
|
|
|
CYTAT nie, jestem po prostu racjonalistką i nie wierzę Ci, wybacz.... nie musisz |
|
|
|
|
CYTAT blue, widzę, że ostro śledzisz moje posty, wybacz bez wzajemności,widocznie twoje muszą być mało interesujące,a co do Mireczka,no coż, skoro ktoś umiera na zawał, a w karcie wpisują Covid 19. a jest takich przypadków tysiące, no to rzeczywiście mamy epidemię dla niemyślących,ale wyobraź sobie, ze ani ja, ani nikt z moich znajomych, sąsiadów, rodziny, nie zna osobiście nikogo chorego?dziwne nie???podczas gdy jak była zwykła grypa, pełno chorych było w otoczeniu, no jak to jest Mireczku co??A Ty znasz kogoś chorego, czy tylko w tv mówili, bądź w necie pisali???,nie mówię, ze wcale nie ma znanego od lat koronawirusa, ale żeby zaraz epidemia???,strach ,zabieranie wolności i zamykanie państwa??, nie z tym się nie godzę!!! Persymonko - antyszczepionkowcu. To chyba dobrze nie? Mam na myśli to, że ani w twojej rodzinie, ani wśród znajomych nie było zakażeń. Blisko współpracuję z firmami na Śląsku, we Wrocławiu. W szpitalu leżą na koronawirusa dwie osoby, które znam bardzo dobrze. Jedna z moich sióstr wylądowała na kwarantannie - w jej pracy 4 osoby miały wynik pozytywny (Warszawa). Oprócz tego - ksiądz z mojej parafii był chory na koronawirusa - wyzdrowiał. Wczoraj już spowiadał. Do tej pory był krzyk, jeżeli wpisywano śmierć ze względu na choroby współistniejące - czyżbyś twierdziła, że wszyscy, którzy zmarli na koronawirusa w Polsce - tak naprawdę zmarli na coś innego? "Takich przypadków jest tysiące" - podaj źródło tego stwierdzenia. Podaj choć jeden przykład, że ktoś umarł na coś innego, ale wpisano mu Covid-19 jako przyczynę zgonu. Persymonko - anytyszczepionkowcu - twoje zachowanie koło racjonalnego dawno nawet nie stało. Te bzdury które wypisujesz nie mają nic wspólnego z racjonalnym podejściem. To ciemnota, zabobon, "mondrości internetowe" nie mające nic wspólnego z nauką. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|