|
|
|
chwalcie sie co wyhaczyliscie w biedronce
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie ładnie jest jest się chwalić. Chcesz się dowiedzieć to zapytaj bez trybu rozkazujacego.
|
|
|
|
|
żeby był tryb rozkazujący musi być wykrzyknik, a mi po prostu nie wszedł pytajnik
|
|
|
|
|
maseczki po 2 zł i rękawiczki jednorazowe po 50 gr sztuka
|
|
|
|
|
CYTAT chwalcie sie co wyhaczyliscie w biedronce Ok.50 bezpłatnych reklamówek. Buraki,brukiew,kalarepę,kajzerkę szt,1. Do tego dwadzieścia dwa kilo kaszanki,pasztetową w okazyjnej cenie-podwędzaną,flaki 10,5 kg.papier toaletowy w rolkach i wodę mineralną w plastikowych butelkach. Okazyjnie podpaski w sześciopaku(będą zamiast maseczek). PS.Zbierając zakupy z wózka, "wyhaczyłem" karnet do Flamingo. Mogę Ci odstąpić. PS.Pasztetową"podwędziłem"jak nikt nie widział. Cos jeszcze chcesz wiedzieć?Załóz nowy temat o "kijance"albo"teskaczu". https://demot(...)my-slowa SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
jusek jestes pajac bo wam duzo umknelo 20 zl------stracic trzeba bylo a garow 3 pudla wiec nie mecz sie czlowieku
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT chwalcie sie co wyhaczyliscie w biedronce Ok.50 bezpłatnych reklamówek. Buraki,brukiew,kalarepę,kajzerkę szt,1. Do tego dwadzieścia dwa kilo kaszanki,pasztetową w okazyjnej cenie-podwędzaną,flaki 10,5 kg.papier toaletowy w rolkach i wodę mineralną w plastikowych butelkach. Okazyjnie podpaski w sześciopaku(będą zamiast maseczek). PS.Zbierając zakupy z wózka, "wyhaczyłem" karnet do Flamingo. Mogę Ci odstąpić. PS.Pasztetową"podwędziłem"jak nikt nie widział. Cos jeszcze chcesz wiedzieć?Załóz nowy temat o "kijance"albo"teskaczu". https://demot(...)my-slowa Jusek pajacu , za duzo demotywatorow. P.s swoja droga , sa juz nie modne i passe. A Ty taki do przodu przeciez.Nie? |
|
|
|
|
CYTAT A czasem maseczki nie obowiązują tylko w sklepach i komunikacji miejskiej ? Ja po podsumowaniu spodziewam się mniej więcej takich wyników. https://www.mp.pl/pacjent/choroby-zakazne/koronawirus/koronawirus-warto-wiedziec/234886,czy-koronawirus-zwiekszyl-smiertelnosc W naszych Biedronkach poluzowało się. Bardzo. Za bardzo. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Ktoś w Biedronce źle wprowadził zasady promocji. Miało być 2 za 2 i te dwie tańsze za darmo. Tymczasem na kasie wbijało ludziom te dwie droższe za darmo. W efekcie jak ktoś kupił np dwa roboty i dwie pary gaci to na kasie płacił tylko za te gacie. W efekcie ludzie płacili 50 złotych za zakupy za 1000zł.
|
|
|
|
|
No to teraz dzoewczynu które były odpowiedzialne za wprowadzanie poprawnych cen będą miały nie lada kłopoty. Podejrzewam że pociągna ich po kieszeniach za to.
|
|