|
|
|
Tak jak w temacie, jak z kupowaniem obuwia przez internet?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
też kupuję, doskonale
|
|
|
|
|
Ale np. przez allegro czy np. inne strony
|
|
|
|
|
Ostatnio ccc jest 30% taniej
|
|
|
|
|
Tylko zastanawia mnie numeracja, czy np. 37 to rzeczywiście 37
|
|
|
|
|
CYTAT Tylko zastanawia mnie numeracja, czy np. 37 to rzeczywiście 37 Zawsze sugeruję się długością wkładki wewnętrznej. Jak jest podane, że 23,5 cm, to biorę Czasami jest to rozmiar 36, czasami 37. Na długości wkładki nigdy się nie zawiodłam. Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Można kupować buty przez internet ? w obecnych czasach to nie jest czynność niezbędna do życia
Sorki ale nie mogłem się powstrzymać Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
Ja zawsze kupuje buty przez neta. Ale od pewnego sprzedawcy, gdzie nie ma problemu, gdy coś się stanie. W sklepach obuwniczych w stalowej woli nie ma za dużego wyboru. I przez neta, te same buty co w sklepie kupie taniej.
|
|
|
|
|
Ja tez kupuję przez neta, a zwłaszcza teraz w tym okresie nie mam innego wyjścia. Ale jeszcze się nie nacięłam. Korzystam z tych stron które rzetelnie mają opisany produkt i jego rozmiar.
|
|
|
|
|
Ja kupiłem przez aliexpress nie dość że tanie to jakość pierwsza klasa a czas dostawy trzy tygodnie. W Polsce czasem się zdarzy tak długo czekać.
|
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja kupuję buty na eobuwie i tam wszystko w porządku Teraz zamówiłem na allegro i czekam zobaczę to przyjdzie
|
|
|
|
|
99% ciuchow i butow kupuje przez neta. Buty na zalando, adidas, nike, chmielna20 jak ktos szuka unikatow.
|
|
|
|
|
CYTAT 99% ciuchow i butow kupuje przez neta. Buty na zalando, adidas, nike, chmielna20 jak ktos szuka unikatow. w głowach się poprzewracało, buty unikaty. But ma być butem a nie dziwolągiem. |
|
|
|
|
Nie bardzo rozumiem. Rozwin temat. Ja akurat lubie buty, mam ok 50par, staram sie kupowac co roku kilka par nowych, a ze codziennie zakladam inna pare to nie mam ich jak styrac czestym chodzeniem wiec wiekszosc wyglada jak nowe. No chyba ze moj syncio mi ktoras podbierze to z automatu ulegaja destrukcji bo ma do tego niezwykly talent..
|
|
|
|
|
CYTAT Nie bardzo rozumiem. Rozwin temat. Ja akurat lubie buty, mam ok 50par, staram sie kupowac co roku kilka par nowych, a ze codziennie zakladam inna pare to nie mam ich jak styrac czestym chodzeniem wiec wiekszosc wyglada jak nowe. No chyba ze moj syncio mi ktoras podbierze to z automatu ulegaja destrukcji bo ma do tego niezwykly talent.. Co tu rozumieć , gość drze z Ciebie łacha. |
|
|
|
|
a no widzisz, bardziej obstawialem ze to typ czlowieka minimalisty ktory ma dwie pary butow- sandaly na lato i kozaczki na zime ktore eksploatuje do momentu az piety zaczynaja haczyc o asfalt. Kazdy ma swoje podejscie do zycia.. nic mi do tego. wracajac do tematu to faktycznie wartym uwagi sklepem jest jeszcze wyzej wspomniany eobuwie.
|
|
|
|
|
Zawsze można oddać buty jak nie będą spełniać oczekiwań także nie ma problemu
|
|
|
|
|
Dokładnie. Pandemia nauczyła mnie, że wszystko można zamówić przez internet. Zamawianie butów to już prawie codzienność. Jak nie jestem pewna rozmiarówki to zamawiam dwa rozmiary, jeden odsyłam.
|
|
|
|
|
Ja osobiście buty zamawiam TYLKO I WYŁĄCZNIE przez Internet. Chyba raz zdarzyło mi się kupić w sklepie stacjonarnym, jakoś tak spontanicznie uwielbiam kupować na PanPablo, Zalando, eobuwie.
|
|