|
![]() |
|
Tak jak w temacie, jak z kupowaniem obuwia przez internet?
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
też kupuję, doskonale
|
|
|
![]() |
|
Ale np. przez allegro czy np. inne strony
|
|
|
![]() |
|
Ostatnio ccc jest 30% taniej
|
|
|
![]() |
|
Tylko zastanawia mnie numeracja, czy np. 37 to rzeczywiście 37
|
|
Dołączył: 20 Sie 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Tylko zastanawia mnie numeracja, czy np. 37 to rzeczywiście 37 Zawsze sugeruję się długością wkładki wewnętrznej. Jak jest podane, że 23,5 cm, to biorę ![]() Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Można kupować buty przez internet ? w obecnych czasach to nie jest czynność niezbędna do życia
![]() Sorki ale nie mogłem się powstrzymać ![]() Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
![]() |
|
Ja zawsze kupuje buty przez neta. Ale od pewnego sprzedawcy, gdzie nie ma problemu, gdy coś się stanie. W sklepach obuwniczych w stalowej woli nie ma za dużego wyboru. I przez neta, te same buty co w sklepie kupie taniej.
|
|
|
![]() |
|
Ja tez kupuję przez neta, a zwłaszcza teraz w tym okresie nie mam innego wyjścia. Ale jeszcze się nie nacięłam. Korzystam z tych stron które rzetelnie mają opisany produkt i jego rozmiar.
|
|
|
![]() |
|
Ja kupiłem przez aliexpress nie dość że tanie to jakość pierwsza klasa a czas dostawy trzy tygodnie. W Polsce czasem się zdarzy tak długo czekać.
|
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
99% ciuchow i butow kupuje przez neta. Buty na zalando, adidas, nike, chmielna20 jak ktos szuka unikatow.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT 99% ciuchow i butow kupuje przez neta. Buty na zalando, adidas, nike, chmielna20 jak ktos szuka unikatow. w głowach się poprzewracało, buty unikaty. But ma być butem a nie dziwolągiem. |
|
|
![]() |
|
Nie bardzo rozumiem. Rozwin temat. Ja akurat lubie buty, mam ok 50par, staram sie kupowac co roku kilka par nowych, a ze codziennie zakladam inna pare to nie mam ich jak styrac czestym chodzeniem wiec wiekszosc wyglada jak nowe. No chyba ze moj syncio mi ktoras podbierze to z automatu ulegaja destrukcji bo ma do tego niezwykly talent..
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie bardzo rozumiem. Rozwin temat. Ja akurat lubie buty, mam ok 50par, staram sie kupowac co roku kilka par nowych, a ze codziennie zakladam inna pare to nie mam ich jak styrac czestym chodzeniem wiec wiekszosc wyglada jak nowe. No chyba ze moj syncio mi ktoras podbierze to z automatu ulegaja destrukcji bo ma do tego niezwykly talent.. Co tu rozumieć , gość drze z Ciebie łacha. |
|
|
![]() |
|
a no widzisz, bardziej obstawialem ze to typ czlowieka minimalisty ktory ma dwie pary butow- sandaly na lato i kozaczki na zime ktore eksploatuje do momentu az piety zaczynaja haczyc o asfalt. Kazdy ma swoje podejscie do zycia.. nic mi do tego. wracajac do tematu to faktycznie wartym uwagi sklepem jest jeszcze wyzej wspomniany eobuwie.
|
|
|
![]() |
|
Zawsze można oddać buty jak nie będą spełniać oczekiwań także nie ma problemu
|
|
|
![]() |
|
Dokładnie. Pandemia nauczyła mnie, że wszystko można zamówić przez internet. Zamawianie butów to już prawie codzienność. Jak nie jestem pewna rozmiarówki to zamawiam dwa rozmiary, jeden odsyłam.
|
|
|
![]() |
|
Ja osobiście buty zamawiam TYLKO I WYŁĄCZNIE przez Internet. Chyba raz zdarzyło mi się kupić w sklepie stacjonarnym, jakoś tak spontanicznie
![]() |
|