|
|
|
Czy ktoś wie coś na temat otwarcia szpitala w Nisku i Stalowej? Kiedy szpital zacznie przyjmować chorych na planowane zabiegi? Dlaczego nie ma u nas przyjęć skoro nie jesteśmy przemianowani na zakaźny?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W Nisku już otwarto szpital.Chyba są przyjęcia.W Stalowej to nie wiem.A swoją drogą bardzo dobre pytanie.Ludzie przecież chorują,mają wypadki,łamią ręce czy nogi.I co wtedy??? Gdzie się udać po pomoc???
|
|
|
|
|
W czwartek miałem wypadek komunikacyjny i po małym postoju przed drzwiami szpitala (ochroniarz stoi i prowadzi weryfikacje), zostałem przyjęty na SOR, wcześniej został przeprowadzony wywiad i zmierzona temperatura. Tak więc szpital działa, wolniej i z innymi wytycznymi ale działa. Bo tak jak ktoś napisał "Ludzie przecież chorują,mają wypadki,łamią ręce czy nogi"
NON SERVIAM |
|
|
|
|
wszystko działa i szpitale i przychodnie tylko dużo dużo wolniej niż normalnie, ale jak ktoś potrzebuje na pewno dostanie się do lekarza
|
|
|
|
|
Chodziło mi o planowe operacje. Wiem, że w pilnych przypadkach muszą przyjąć pacjenta. Ale w tamtym tygodniu mojego tate odprawili z kwitkiem jak przyszedł ze skierowaniem do szpitala na operacje, bo nie było przyjęć. Tato czeka na operację i nie wiem czy dopiero jak mu się bardzo pogorszy to zabierze go pogotowie, czy w końcu przyjmą go do szpitala.
|
|
|
|
|
Czy nie warto spytać u źródła zadzwonic do szpitala A nie na forach pytać o operację?
|
|
|
|
|
Ice 18 mam wrażenie ,że żyjesz na innej planecie,ogarnij się jest stan epidemiologiczny i nie ma i nie będzie do odwołania żadnych planowych zabiegów .Zacznij zapoznawać się z rozporządzeniami rządu bo zginiesz jak babcyna koza!!!
DZWONIĆ I PYTAĆ GDZIE SIĘ UDAĆ! NIE ŁAZIĆ NIEPOTRZEBNIE BO BEZMYŚLNE ŁAŻENIE DOPROWADZI DO TEGO ,ŻE NIE BĘDZIE GDZIE I KOMU UDZIELAĆ POMOCY!!! |
|