|
|
|
ZeroArtu masz coś jeszcze sensownego do opisania?Jak nie to paluchy w kosz!
Pytam gdzie silver, polakzpolski4 no i Mirek który lubi komiksy-gdzie te statystki i ganianie MYŚLĄCYCH o pandemi? Bo ja swego zdania nie zmieniam a polakazpolski4 nie ma a miał tyle do pisania i obrażania. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Koniec Covida!
W środę panna Krystyna Pawłowicz postanowiła pochwalić się na Twitku( kolejny raz),swoją aktywnością sportową. Zamieściła zdjęcia, jak pływa w basenie!!! Wreszcie umyła swoje tłuste włosy!!! Co na to "Sanepid"? PS.Wyjaśniam,aby nie było nietypowych skojarzeń. Pannie Krystynie(a zapewne dziewicy), nie chodziło o szpitalne" proszę podać mi basen". SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Gdzież ten polakzpolski4 który to mnie tak traktował obraźliwe ? Schował głowę w piasek? Ciekawe czy dalej śpi w masce?
Silver -jakieś słupki itp.? Mirek- jakiś komiks byś podrzucił? Dalej uważasz Jarka K.za wybitnego polityka? Podobno ekonomista od zdrowia ma w planach, aby nie podawać do publicznej wiadomości ilości zakażeń i zgonów itp. No ci wszyscy co namiętnie to śledzili to pewnie nie będą wiedzieć co z sobą zrobić lub uderzy im coś do głowy z tej,,wolności". |
|
|
|
|
jakiś cud że covid nagle stanął sie tylko sezonowa grypą...
|
|
|
|
|
Jakoś brakło polakzpolski4, silvera i innych którzy to wylewali pomyje na wszystkich którzy myśleli, a nie oglądali tv. No Mirka to wybitnie brak w sferze komiksologii. Może zmądrzał i wreszcie stwierdził że jednak pewien człek nie jest wybitnym politykiem?!Lepiej późno niż wcale.
Jakoś wojna przysłoniła wszystkie te medialne zarazy i zgony, a one przecież cały czas są bo były zawsze. |
|
|
|
|
Rock, zajmij się już lepiej pisaniem jako ekspert o wojnie, może uda ci się coś mądrego napisać.
|
|
|
|
|
Przyjdzie kolejna fala z Chin. Jak ktoś planuje wakacje, to lepiej się wstrzymać.
google.com/search?q=koronawirus+w+chinach |
|
|
|
|
Tak się składa że nie piszę o wojnie gdyż nie jestem ekspertem od politycznych i terytorialnych rozgrywek między krajami. Oczywiście staram się pomagać biednym którzy uciekli przed zniszczeniem wojennym.
Temat jest o wirusie więc nie wtrącaj tu wojny. To może Ty mi odpowiesz jak z tą chorobą? Media nas przestały atakować zakażeniami i zgonami bo wiadomo wojna, ale przecież nikt nie ogłosił końca pandemi? Co o tym sądzisz? Co o tym sądzą Ci wszyscy którzy mieli tak dużo do napisania i obrażania tych normalnych i myślących? Blue nosisz maseczke? Bo polakzpolski pewnie tak. |
|