|
|
|
cała
ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków ***** konewki piana z dzbana! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"Poseł Konfederacji, która delikatnie mówiąc, sceptycznie podchodzi do samego istnienia epidemii, niedawno poinformował, że testy wykazały u niego obecność koronawirusa. Początkowo Artur Dziambor pisał o lekkich objawach. Dziś okazuje się, że został przyjęty do szpitala, bo ma "płuca w rozsypce". A jeszcze niedawno w niewybredny sposób komentował obowiązek kwarantanny dla najbliższych. "Co za debil to wymyślił?" - pisał na Twitterze."
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Konfederacja?
A tak. Edzio. cdn.. i art2deco (w duszy), bo kasa jednak płynie do nich z innego źródła. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
przytkało dzbana?
ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków ***** konewki piana z dzbana! |
|
|
|
|
nie rozumiem tej mentalności że jak opozycja nie rządzi to ma prawo oscentacyjnie nie stosować maseczek, tylko dlatego że nie rządzi i nie ma wpływu na ustawy.
To huj z taką opozycją. Pokazują że mają takie same puste dzbany jak rząd. PRZEKONAŁEM PolakazPolski20 do noszenia i skuteczności maseczek! W zasadzie sam się przekonał! |
|
|
|
|
nie nasra do swojego gniazda
no co ty ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków ***** konewki piana z dzbana! |
|
|
|
|
@Maciej1
"To huj z taką opozycją." O jakie opozycji piszesz? Tej co razem z PISem przegłosowała podwyżki dla posłów? art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
o całej.
Zanim się nie zaczęła jazda bez trzymanki to wszyscy bez maseczek w sejmie czy na wiecach czy konferencjach itp. itd. Nie widziałem nikogo kto by konsekwentnie nosił maseczkę i w ogóle ponosił ten temat w programach publicystycznych. A można było to robić w kontrze do rządu właśnie - chociaż by cynicznie zbijając punkty polityczne. Ale opozycja jest tępa. Jak dojdą do władzy to będzie takie samo nieszczęście jak jest teraz. PRZEKONAŁEM PolakazPolski20 do noszenia i skuteczności maseczek! W zasadzie sam się przekonał! |
|
|
|
|
Ale jakby to wyglądało, gdyby premier mówił, że "wirusa nie ma", a Trzaskowski nosił maseczkę?
Wyszłoby na to, że straszą Polaków wirusem. A tak jedni i drudzy chcieli wygrać wybory i pozdejmowali maski. Pozakładali inne. Tępych ludzi to sporo jest. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
Oni pozdejmowali maski a bezpartyjni wolnościowcy majtki...
Takie życie. Piana z dzbana. |
|
|
|
|
CYTAT Wyszłoby na to, że straszą Polaków wirusem. no żałosnym jesteś adwokatem opozycji. Trzeba przyznać. pianka z dzbanka. Malutka. PRZEKONAŁEM PolakazPolski20 do noszenia i skuteczności maseczek! W zasadzie sam się przekonał! |
|
|
|
|
@Maciej1
"no żałosnym jesteś adwokatem opozycji. Trzeba przyznać. pianka z dzbanka. Malutka. " Powtórzę: "Tępych ludzi to sporo jest." art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
no ale że władze partii? To one kreują postawę partii i przekaz/narrację - jak kto woli.
PRZEKONAŁEM PolakazPolski20 do noszenia i skuteczności maseczek! W zasadzie sam się przekonał! |
|
|
|
|
tempych sporo jest - oj tak dzbanie
fajna ta twoja samokrytyka taka nie za glutowata "Co oznacza PED w słowie pedofil?" ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków ***** konewki piana z dzbana! |
|
|
|
|
@b.l.u.e.
"I zaczęło się . Brak węchu i smaku. Oby nic więcej." Jak wygląda sytuacja 5 dni później? art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
Powinien jeść więcej mydła; więcej piany to mniej wirusów.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
@art2deco
Brawo. To takie twoje. Przypomina twoje mądrości na temat ewolucji. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
Pożałowałbyś kobiety która zapomni otworzyć na czas drzwi do garażu
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
"Co oznacza PED w słowie pedofil?"
czy plemnik jest żywy? kto te maseczki nosił latem? kto te sztuki walki trenował? i las ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków ***** konewki piana z dzbana! |
|
|
|
|
@idiota z nikiem podobnym do mojego
"Co oznacza PED w słowie pedofil?" To samo co w wyrazach pediatra i pedagog. @b.l.u.e. Jak wygląda sytuacja 6 dni później? P.S. B.l.u.e. aktywny w innym temacie czyli chyba nie jest źle . art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
to po co zadajesz tak debilne pytania?
jara cie ta tematyka co? "Co oznacza PED w słowie pedofil?" ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków ***** konewki piana z dzbana! |
|
|
|
|
@idiota z nikiem podobnym do mojego
"to po co zadajesz tak debilne pytania?" Niejaki bzk, koleś o poglądach zbliżonych do ciebie, np. lubicie jeb.ć te same osoby, zapytał w dyskusji o pedofilu Andrzeja Dudy dlaczego mówimy o "dziecku"? Ponieważ koleś nie bardzo wiedział co pedofil może mieć wspólnego z dziećmi, to chciałem mu to wytłumaczyć. Powiem szczerze, nie wiem czy ogarnął. Za bardzo przypomina mi ciebie. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
jara cie ten temat co?
lubisz takie klimaty? "Co oznacza PED w słowie pedofil?" ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków ***** konewki piana z dzbana! |
|
|
|
|
jest - mamy to. Jest stabilizacja
https://tvn24(...)-4752938 za parę dni - kto wie - wirus w odwrocie bis? Mam tylko pytanie. Co oni tam ćpają? PRZEKONAŁEM PolakazPolski20 do noszenia i skuteczności maseczek! W zasadzie sam się przekonał! |
|
|
|
|
dubel
PRZEKONAŁEM PolakazPolski20 do noszenia i skuteczności maseczek! W zasadzie sam się przekonał! |
|