NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Opinie »
«« « ... 24 25 26 27 28 29 30 ... » »»
Koronavirus,
ff
Wysłany: 29 Kwie 2020r. 15:13  
CYTAT
A jak ktoś zemdleje z powodu że nawdycha się to co wydycha. To grozi nie dotlenieniem.

To niech siedza w domu. #zostanwdomugood nie ma maseczki nie ma wychodnego.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 29 Kwie 2020r. 15:13  

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 40%
ff
Wysłany: 29 Kwie 2020r. 15:28  
Siema forumowy inzynierze mirusiu777!!!!

Jak tam twoje wykształcenie? potluczony

Masz odwagę krytykować je u innych?
Miej odwagę napisać o swoim.ok
Nie bądź hipokrytą. good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Kwie 2020r. 16:18  
CYTAT
CYTAT
A jak ktoś zemdleje z powodu że nawdycha się to co wydycha. To grozi nie dotlenieniem.

To niech siedza w domu. #zostanwdomugood nie ma maseczki nie ma wychodnego.

A co zrobisz jak zepsuje ci się telewizor? Kto wtedy będzie myślał za ciebie?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Kwie 2020r. 16:20  
CYTAT
CYTAT
Chodzenie w maskach na powietrzu to głupota.

Jak będziesz sam i wokół ciebie nie będzie widać ludzi, proszę bardzo ale jak kogoś widzisz maska ma być na swoim miejscu. Już widziałem jak dwóch było spisywanych przez policjantów za maskę na brodzie.

Właśnie głupota to chodzenie bez masek. Albo nikt nie chodzi albo wszyscy chodzimy a cwaniaków karać nie mandatami a przez sanepid, tam mają większe pole rażenia.

A czemu przed nakazem rządowym o maskach nie apelowałeś o maski?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 100%
ff
Wysłany: 29 Kwie 2020r. 16:49  
CYTAT
CYTAT
CYTAT
Chodzenie w maskach na powietrzu to głupota.

Jak będziesz sam i wokół ciebie nie będzie widać ludzi, proszę bardzo ale jak kogoś widzisz maska ma być na swoim miejscu. Już widziałem jak dwóch było spisywanych przez policjantów za maskę na brodzie.

Właśnie głupota to chodzenie bez masek. Albo nikt nie chodzi albo wszyscy chodzimy a cwaniaków karać nie mandatami a przez sanepid, tam mają większe pole rażenia.

Bo to leming i co powie władza to święte. Dziś Szumowski miał konferencje i mówił o maseczkach, a sam nie miał :-)

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Kwie 2020r. 16:56  
CYTAT

A co ma piernik do wiatraka.

Andrzej chyba nie powiesz że masz większą wiedzę medyczną od Szumowskiego. Jak ty sobie wyobrażasz żeby minister z dala, kilka metrów jeden od drugiego był w masce bo Andrzejek tak sobie życzy. Chyba znasz zasadę że co wolno wojewodzie to nie tobie smr...e.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Kwie 2020r. 17:19  
jak widzę, tych biednych, zniewolonych tv ludzi, którzy zakryci w maski po samo czoło to mi na prawdę ich zal, ale ale te maski was w końcu wykończą, i będzie z glowy

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Kwie 2020r. 18:03  
CYTAT
CYTAT

A co ma piernik do wiatraka.

Andrzej chyba nie powiesz że masz większą wiedzę medyczną od Szumowskiego. Jak ty sobie wyobrażasz żeby minister z dala, kilka metrów jeden od drugiego był w masce bo Andrzejek tak sobie życzy. Chyba znasz zasadę że co wolno wojewodzie to nie tobie smr...e.

No właśnie masz się za smroda to słuchasz władzy i nie przychodzi ci do głowy, że oni to też ludzie, którzy popełniają błędy lub zwyczajnie chcą mieć władzę.
Tak jak na spacerze jestem daleko od innych tak i ten minister jest w pewnej odległości np od operatora.
Szumowski jeszcze niedawno wysmiewał Grodzkiego za pomysł z miseczkami. Teraz zmienił zdanie?
Nie mam większej wiedzy medycznej ale potrafię słuchać, myśleć i wyciągać wnioski.

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Kwie 2020r. 18:04  
CYTAT
jak widzę, tych biednych, zniewolonych tv ludzi, którzy zakryci w maski po samo czoło to mi na prawdę ich zal, ale ale te maski was w końcu wykończą, i będzie z glowy

Jak cię złapie policja na miescieni wlepi Kinder niespodziankę to inaczej bediez gadać... Cwana jesteś bo jeszcze nie wpadłaś do czasu hehe

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Kwie 2020r. 18:09  
Kabi właśnie wiele ma. Tak wiele bardzo. Idź oglądaj telewizję

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Kwie 2020r. 18:44  
CYTAT
CYTAT

Jak cię złapie policja na miescieni wlepi Kinder niespodziankę to inaczej bediez gadać... Cwana jesteś bo jeszcze nie wpadłaś do czasu hehe

Wczoraj widziałem patrol na błoniach. Nikomu nie zwracali uwagi, a ludzi bez maseczek sporo. Oczywiście wszyscy rozsądni, zachowywali bezpieczne odległości od innych.

Ps.
Najlepiej mają się teraz złodzieje. Wszyscy zamaskowani. Policja ma duży problem z rozpoznaniem delikwenta.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Kwie 2020r. 19:17  
CYTAT

ale potrafię słuchać, myśleć i wyciągać wnioski.

Nie jestem tego pewny. Szumowski takim jak ty mówił już wielokrotnie że maseczka nie chroni przed zakażeniem ale że są chorzy bezobjawowi i oni/my mogą/możemy zarażać więc nosimy maseczki. A ty opowiadasz swoją bajkę. Widzisz jak się ocierasz o kłamstwo.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Kwie 2020r. 19:45  
CYTAT
CYTAT

ale potrafię słuchać, myśleć i wyciągać wnioski.

Nie jestem tego pewny. Szumowski takim jak ty mówił już wielokrotnie że maseczka nie chroni przed zakażeniem ale że są chorzy bezobjawowi i oni/my mogą/możemy zarażać więc nosimy maseczki. A ty opowiadasz swoją bajkę. Widzisz jak się ocierasz o kłamstwo.

Ja się ocieram o kłamstwo? Teraz Szumowski ma rację czy wtedy u Mazurka gdy śmiał się z Grodzkiego?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Kwie 2020r. 20:14  
https://www.youtube.com/watch?v=ZID1v4_CrSs Polecam obejrzeć dokładnie!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Kwie 2020r. 20:15  
ale trzeba kopiuj wklej niestety

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Kwie 2020r. 20:17  
Cytuję:
"Amerykański dziennik THE WASHINGTON TIMES otwarcie pisze, że WHO nie miało zamiaru ogłaszać żadnej pandemii. Aż tu nagle bum i pandemia! Tak się składa, że dzień wcześniej niejaki Bill Gates – taki współczesny Adolf w białych rękawiczkach wpłacił do WHO pięćdziesiąt milionów dolarów. Dalej amerykańscy dziennikarze bez owijania piszą o „globalistycznym miliarderze, który wywołał obecny kryzys i chce na nim zarabiać szczepieniami”. Szczepienia mają zmniejszyć populację na świecie o 15% ludności, i tylko o to w tym chodzi. Prezydent Donald Trump otwarcie wzywa Amerykanów do protestów, tocząc nierówną walkę z zakulisowią mafią, odpowiedzialną za to co się dzieje. A u nas? Gdzie są media? Nasze media są jeszcze głęboko w PRL-u. Kłamią i łgają od świtu do nocy a rządząca nami banda powtarza jak naćpana – ZOSTAŃ W DOMU! Zastraszeni ludzie chodzą w debilnych maskach po ulicach a gospodarka pęka bo sługus Szumowski powtarza za Gatesem brednie o kwarantannach i szczepionkach. Coś mi się wydaje, że ten ludobójczy szwindel nie przejdzie bo zaczyna się kruszyć mur kłamstwa. Amerykanie na ulicy a Polacy gdzie? Polacy siedzą w domach bo są posłuszni i odpowiedzialni. W PRL-u byliśmy jeszcze narodem, dziś jesteśmy tylko tępą zbieraniną, prowadzoną na smyczy przez zgraję u władzy. Kiedy polskie media zaczną mówić o faktach"

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Kwie 2020r. 20:48  
CYTAT
Cytuję:
"Amerykański dziennik THE WASHINGTON TIMES otwarcie pisze, że WHO nie miało zamiaru ogłaszać żadnej pandemii. Aż tu nagle bum i pandemia! Tak się składa, że dzień wcześniej niejaki Bill Gates – taki współczesny Adolf w białych rękawiczkach wpłacił do WHO pięćdziesiąt milionów dolarów. Dalej amerykańscy dziennikarze bez owijania piszą o „globalistycznym miliarderze, który wywołał obecny kryzys i chce na nim zarabiać szczepieniami”. Szczepienia mają zmniejszyć populację na świecie o 15% ludności, i tylko o to w tym chodzi. Prezydent Donald Trump otwarcie wzywa Amerykanów do protestów, tocząc nierówną walkę z zakulisowią mafią, odpowiedzialną za to co się dzieje. A u nas? Gdzie są media? Nasze media są jeszcze głęboko w PRL-u. Kłamią i łgają od świtu do nocy a rządząca nami banda powtarza jak naćpana – ZOSTAŃ W DOMU! Zastraszeni ludzie chodzą w debilnych maskach po ulicach a gospodarka pęka bo sługus Szumowski powtarza za Gatesem brednie o kwarantannach i szczepionkach. Coś mi się wydaje, że ten ludobójczy szwindel nie przejdzie bo zaczyna się kruszyć mur kłamstwa. Amerykanie na ulicy a Polacy gdzie? Polacy siedzą w domach bo są posłuszni i odpowiedzialni. W PRL-u byliśmy jeszcze narodem, dziś jesteśmy tylko tępą zbieraniną, prowadzoną na smyczy przez zgraję u władzy. Kiedy polskie media zaczną mówić o faktach"

Ludzie co wy za bzdury wymyslacie.. skoro wierzycie w takie bajki to moze pora wlaczyc wieczorynke? Coraz lepsze hity odnosnie tej pandemi mozna wyczytac ha ha ha.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Kwie 2020r. 20:59  
Annax takim jak Ty, to choćby kto pluł w oczy to beda mówic , że deszcz pada!a wieczorynki to masz codzień w TVpis!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Kwie 2020r. 21:03  
zal mi cię, żeś taka tępa!tak sie składa, że mam znajomą w Stanach i ona mowi dokładnie to samo,wie co tam się mówi pisze a ty dalej wierz, ze wszyscy chca dla ciebie dobrze....ha ha ha

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Kwie 2020r. 07:01  
Persymona - napisałaś jakiś czas temu, że polskie granice powinny być zamknięte w ogóle.

Mogłabyś rozwinąć myśl?

Feniks - zostało ci już tylko gówniarskie przedrzeźnianie?
Żałosny jesteś.

No dawaj. potluczony

Miałeś odwagę krytykować moje wykształcenie - miej odwagę napisać jakie jest twoje. ok

Nie bądź hipokrytą.ok
Nie bądź przedszkolaczkiem. zaklopotany

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Kwie 2020r. 08:23  
CYTAT
zal mi cię, żeś taka tępa!tak sie składa, że mam znajomą w Stanach i ona mowi dokładnie to samo,wie co tam się mówi pisze a ty dalej wierz, ze wszyscy chca dla ciebie dobrze....ha ha ha

W Polsce też jeździła czarna wołga i porywała dzieci. I o tym pisali pismacy w USA. Teraz też ktoś wymyślił bajkę o Gejtsie i pierwsza w Polsce pani Persymona łyknęła. Gazety muszą się sprzedawać żeby zarobić na bajkopisarzy.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Kwie 2020r. 08:25  
Mireczku przeczytaj sobie mój poprzedni komentarz nieco powyżej, jeżeli zachowałeś resztki umysłu to zrozumiesz o co w tym wszystkim chodzi ,jeśli nie to nie ma dla Ciebie ratunku...!,Polecam rownież film,do którego podałam linka, a co do granic,tak uważam, a dlaczego ma się kręcić po naszym kraju kto chce...,jeśli ma ważny interes, to owszem wiza etc.
Nie wiem dlaczego meczysz Boba, czy kogo tam o wykształcenie, jesli chciałbyś zaś znać moje, to ukończyłam PAŃSTWOWĄ,wyższą uczelnię,co zapewne jest rzadkością na tym forum.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Kwie 2020r. 08:34  
Persymoniu - to nie jest odpowiedź na moje pytanie.

Dlaczego jesteś zdania, że nasze granice powinny być wogóle zamknięte?

W kwestii WHO bardziej uważam, że zajmowała się i zajmuje dalej tuszowaniem prawdziwej skali zakażeń, zgonów i źródła pochodzenia wirusa, niż to co zamieściłaś.

Dla mnie WHO straciło całkowicie wiarygodność po wykreśleniu homoseksualizmu z listy chorób (w drodze głosowania) i po wprowadzeniu zaleceń co do edukacji seksualnej dzieci.

Bobka i feniksa "męczę" o wykształcenie, ponieważ głupio i żałośnie w dyskusji powołali się na moje wykształcenie - chcąc mnie zdyskredytować. Sami zbłaźnili się w dwójnasób - udowodniłem im swoje racje i wykazałem, że z obawy przed tym, że mogliby być rozliczani ze swojego wykształcenia - nie mają odwagi podać swojego wykształcenia.

Nie pytałem cię o wykształcenie.

W kwestii pana Gatesa - było swego czasu głośno o tym, że "pomagał" w Afryce - dając im za free (lub sprzedając - nie pamiętam) szczepionki, które jednocześnie sterylizowały ludność...

Uważam, że ten wirus został stworzony w laboratorium i wypuszczony w określonym celu. Twierdzenie, że nie ma pandemii jest..... głupie.

Jesteś pałskoziemcą, antyszczepionkowcem?

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Kwie 2020r. 08:52  
no na pewno nie chcialbym,aby mnie ktoś sterylizował, lub wywoływał choroby immunologiczne poprzez szczep.a do tego to zmierza,przecież ten sam Bill sie angazuje teraz w cudowne antidotum...Co do płaskoziemcy to no comment,zresztą to wyświechtany slogan używany przez ludzi,do których wiele rzeczy nie dociera
Co do granic, uważam że powinno być tak jak przed Unia, tak bum chciała, myślę, że byloby bezpieczniej,poza tym jestem przeciwna globalizacji

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Kwie 2020r. 09:26  
Persymoniu

Co innego napisać, że się chce aby granice funkcjonowały tak, jak przed wprowadzeniem Strefy Schengen.

Co innego napisać, że się chce, żeby granice były zamknięte w ogóle.

Dlaczego chcesz zlikwidowania Strefy Schengen?

Prywatna wiadomość 

«« « ... 24 25 26 27 28 29 30 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Opinie »