|
|
|
Witam, dostałam od lekarza rodzinnego skierowanie na zabiegi laserowe, prądy interferencyjne i ultradźwięki na kręgosłup.
Proszę o podpowiedź gdzie mogę się z takim skierowaniem zgłosić ? Gdzie przyjmują w miarę szybko czyli nie za rok ? Czy macie jakieś doświadczenia w tym temacie ? Czy polecacie jakiegoś konkretnego specjalistę ? Z góry dziękuję za odpowiedź. aneta87 |
|
|
|
|
aneta87 |
|
|
|
|
spróbuj na Popiełuszki chyba nr 5. Ale na pewno od ręki nie zapiszą, jedynie odpłatnie to od zaraz.
|
|
|
|
|
Ja się domyślam, że od ręki to nigdzie nie będzie ..ale może gdzieś jakimś cudem czeka się krócej ? Może ktoś ma doświadczenie w tym temacie i może polecić jakąś konkretną przychodnie ?
aneta87 |
|
|
|
|
zapytaj u Goli na białych domach w stalowiance i w hotelu stal
najszybciej wydaje mi się że byłoby w stalowiance ale najlepiej zapytać samemu |
|
|
|
|
Spróbuj pod huta w przychodni tam średnio się czeka 6 tygodni na zabiegi
|
|
|
|
|
jak w tamtym roku objeździłem wszystkie gabinety najkrócej było w zrywie koło Rozwadowa,(nie wiem czy jeszcze działa bo mieli to likwidować)jak masz legitymacje Honorowego Dawcy Krwi będzie na pewno szybciej
|
|
|
|
|
CYTAT Spróbuj pod huta w przychodni tam średnio się czeka 6 tygodni na zabiegi ja czekam 3 miesiące już kolejny raz, zależy jakie zabiegi ale laser na pewno nie 6 tygodni |
|