|
|
|
Kiedy otwarcie tej budy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
6 grudnia z czapką mikołaja 50% na kebaba w otwarcie
|
|
|
|
|
Jutro już tak?
|
|
|
|
|
Z czapka Mikołaja
|
|
|
|
|
Jadł ktos jak wrazenia? ta sama kula mocy co wszedzie?
|
|
|
|
|
Ja kolo 22 ide przetestowac
|
|
|
|
|
Byłam, jak dla mnie szału nie ma. Do wyboru jest tylko ciasto albo box. W menu kebab letni z sałatką, ogórkiem świeżym pomidorem, marchewką i cebulą. Kebab klasyczny: sałatka, ogórek konserwowy, pomidor, cebula. Jakiś gorący Dżygit ze smażonymi warzywami i kebab box. Smakiem mnie nie ujął jadłam klasycznego. Ale obsługa bardzo miła. I cena dużego to 13 zł w promocji.
|
|
|
|
|
Rozkręca się panowie , damy im trochę czasu
|
|
|
|
|
CYTAT Rozkręca się panowie , damy im trochę czasu Prowadzi to matka z synem, ale kobieta wygląda jak siostra a nie matka, bardzo sympatyczni ludzie. |
|
|
|
|
Żenada....... 20.51 pracownik stoi w drzwiach i mówi już zamykamy bez wyjaśnienia czy też zaproszenia np. jutro. Nie dane mi było zaglądnąć nawet jak to wygląda... pierwszy kebab w którym brakło chyba kebaba ? bo nie wiem jaka przyczyna... pojadę tylko żeby spróbować i z ciekawości... duży minus na początek.
|
|
|
|
|
Bylem jadlem.
Recenzja: Gosc co robi mlody sympatyczny to na plus z plusow tyle. Minusy kebab w promocji duzy za 13zl cena standardowa ma byc 17 zl przez co bedzie kompletnie nieoplacalny ze wzgledu na to ze jest tam malo miesa no i w ogole kebab jest malych rozmiarow ostry sos nie jest praktycznie w ogole ostry. na razie ludzie pojda zeby sprobowac ale jesli bedzie taka cena za takiej jakosci kebab to moim zdaniem w 2021r. juz nieb edzie mozliwosci sprobowania go poniewaz wczesniej upadnie. Pozdro |
|
|
|
|
Dla mnie dużym minusem jest też to ze nie ma gdzie usiąść. Nie ma nawet jednego krzesła, gdzie można by było usiąść i zjeść czy poczekać.
|
|
|
|
|
Jak szybko powstał tak szybko się zamknie. Kebab to jest ciężki temat kto nie potrafi robic dobrze kebabow ten dlugo nie pociagnie. Swego czasu dobry kebab był na Staszica tam gdzie była później ornament smaku czy jakoś tak. Dopóki robił to właściciel kolejki były duże później jak zaczęły robić pracownicę które nie miały pojęcia kebab upadł.
|
|
|
|
|
Ja jestem w szoku za taka bułkę to szok i cenę też ma być później drożej szok ja za studenckiego w Rzeszowie płacę 15 jest taki wielki i nikt mnie nie pyta czy jestem. Studentem o zgrozo w stalowej malostkowej to ceny zabijają mnie odrazu i te porcje szok wole zjeść w Rzeszowie i to jest porcja na naszą kasę brak miejsca to ogromny problem
|
|
|
|
|
do kiedy te promki tam ?
|
|
|
|
|
CYTAT do kiedy te promki tam ? juz nie ma tylko w piatek byly |
|
|
|
|
i co po 17 zl kebaby teraz ?
|
|
|
|
|
Tak tez można
https://demot(...)fastfood SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT i co po 17 zl kebaby teraz ? maly 13 zł duzy 18 zl |
|
|
|
|
szybko upadnie, a gdzie to dokladnie jest kolo zabki gdzies?
|
|
|
|
|
Ja osobiście bardzo polecam.Dla mnie wszystko na plus-bardzo miła i sympatyczna obsługa a kebab przede wszystkim smaczny!!!
|
|
|
|
|
Smaczny moze i tak , ale czy mięsny ?
|
|
|
|
|
Takie same gowno jak w innych , czyli tania mrozonka, podjechalem z zamiarem przetestowac ale na sam widok tej mielonki mi si en ie dobrze zrobilo.
|
|
|
|
|
CYTAT Ja osobiście bardzo polecam.Dla mnie wszystko na plus-bardzo miła i sympatyczna obsługa a kebab przede wszystkim smaczny!!! Najlepsza opinia zawsze ze świeżo założonego konta |
|
|
|
|
CYTAT Ja osobiście bardzo polecam.Dla mnie wszystko na plus-bardzo miła i sympatyczna obsługa a kebab przede wszystkim smaczny!!! hahahah a ta obsługa to Ty ??
|
|