|
![]() |
|
Jeżeli masz pakiet internetowy i na stałe włączony internet komórkowy w smartfonie i internet zawsze Ci działa bez żadnych restartowań typu wyłącz włącz to pisz.
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
u mnie działa normalnie bez włączania i wyłączania nawet jak używam wifi to potem sam normalnie przełącza się na dane komórkowe bez ingerencji
|
|
|
![]() |
|
CYTAT u mnie działa normalnie bez włączania i wyłączania nawet jak używam wifi to potem sam normalnie przełącza się na dane komórkowe bez ingerencji Jaką masz sieć |
|
|
![]() |
|
plus
|
|
|
![]() |
|
Buczo - coś czuję, że na Twoje problemy ma wpływ właśnie telefon. To wina jego, bądź jego softu. Zmiana operatora może Ci nie pomóc.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Buczo - coś czuję, że na Twoje problemy ma wpływ właśnie telefon. To wina jego, bądź jego softu. Zmiana operatora może Ci nie pomóc. W domu 2 telefony reagują tak samo o tej samej porze. nie mogly by sie popsuc jednoczesnie i cyklicznie w tym samym momencie zgłosiłem awarie 3 razy i 3 razy ta sama odpowiedz o przeciazeniu stacji bazowej LTE w moim regionie i że nic nie mogą |
|
|
![]() |
|
skoro taką dostałeś odpowiedź to my tu na forum ci nie pomożemy
|
|
|
![]() |
|
CYTAT skoro taką dostałeś odpowiedź to my tu na forum ci nie pomożemy Robię ranking jak jest w innych sieciach. Bo Zmieniam jeżeli oni sami ze swoim kłopotem sobie nie radzą to po co mi taki operator. |
|
|
![]() |
|
a jakiego masz operatora?? ja mogę plusa polecić w 100% nigdy żadnych problemów nie było a mam go od początku praktycznie
wiem że bardzo dużo ludzi skarży się na play - głównie chodzi o zrywanie połączeń albo brak zasięgu |
|
|
![]() |
|
mam orange
|
|
|
![]() |
|
Mam Orange - zero problemów.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT mam orange no to nie najgorsza sieć - nie powinno być z nią większych problemów |
|
|
![]() |
|
CYTAT Mam Orange - zero problemów. a jak korzystasz z internetu w smartfonie? |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Konkretnie powinieneś sprawdzić siłę sygnału w twojej lokalizacji. Może być akurat słabszy sygnał lub jakieś zakłócenia. Mam orange i miałem przypadek w jednym miejscu, że telefon na LTE działał bardzo słabo i nie chciał przełączyć się na G3 (wybierał LTE), gdy ręcznie ustawiłem G3 śmigał aż miło
![]() Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ja mam Orange i nie mam żadnych problemów. Wszystko fajnie smiga
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Ja mam Orange i nie mam żadnych problemów. Wszystko fajnie smiga Jak masz ustawione dane komórkowe? |
|
|
![]() |
|
@Buczo:
pytasz "a jak korzystasz z internetu w smartfonie? jak masz ustawione dane komórkowe?". Pierwsze pytanie jest bardzo ogólne i nie wiem tak naprawdę o co pytasz. Drugie pytanie - nie wiem jak mam ustawione dane komórkowe, nigdy nic nie ustawiałem. Kupiłem telefon, włożyłem kartę SIM i śmiga LTE. |
|
|
![]() |
|
Czy masz włączony intermet LTE na stałe czy włączasz wedle potrzeby? Tylko tyle by mnie ciekawiło?
|
|
|
![]() |
|
Dane komórkowe włączone cały czas. Mam ok. 200 GB pakietu, więc nie ma potrzeby wyłączać.
|
|
|
![]() |
|
dziekuje
![]() moze lepiej traktuja ludzi z abonamentem |
|
|
![]() |
|
Mój numer nie jest w abonamencie.
|
|
|
![]() |
|
może lokalizacja inna, nie wiem czego nas w rodzinie tak traktowali?
|
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ja mam normalnie na kartę. Co miesiąc doladowywuje chyba 30zl i aktywuje pakiet wszystko bez limitu za 25zl. Gdy jestem w zasięgu wi fi np w domu to automatycznie przełącza się na WiFi. Gdy wychodzę z domu włącza się LTE. Telefon mam Huawei P30 pro. Sam się konfiguruje do operatora.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Ja mam normalnie na kartę. Co miesiąc doladowywuje chyba 30zl i aktywuje pakiet wszystko bez limitu za 25zl. Gdy jestem w zasięgu wi fi np w domu to automatycznie przełącza się na WiFi. Gdy wychodzę z domu włącza się LTE. Telefon mam Huawei P30 pro. Sam się konfiguruje do operatora. Tak samo i u mnie. Ale czasem po mimo że świeciło się LTE+ internetu nie było ns dwóch telefonach w tym samym czasie |
|